Магазин Sinsay - тема 4

• 43 359
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А тези лилавите къси панталони отговарят ли си на размера?
И като на снимката ли седят?

Много съм доволна от този модел. Поръчах си от всички цветове, последно чакам белите. Супер удобни, според мен си отговарят, аз нося 36 и от тях също взимам 36.

# 631
Момичета, за House има ли някакъв код за намаление  при първа поръчка или абониране за бюлетин, както е при Sinsay и другите сайтове на LPP?

# 632
Да, 10% при регистрацията. Вчера трябваше да го използвам при първата си поръчка, но за съжаление не го направих и пуснах само една блузка с него.

# 633

Под една са, заедно с Reserved и Mohito. House им е уoung brand. Sinsay са бюджетният клас.

+ Cropp 😉

A да Heart
Май никога не съм харесвала нищо от там , та все ги забравям.
Аз от Cropp съм попадала на "бижута", които нямат общо със Синсей. Младежка мода е, и доста ретро стил неща има. Последно зърнах там едни ретро сандали с платформа, дънки чарлстон... Неща, които съм си имала в гардероба като тийн.

От House повече не поръчвам!

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 08:58 от amy_nka

# 634
Тези мъжки къси панталони от дебела материя ли са, стават ли за по-горещо време?
 https://www.sinsay.com/bg/bg/d-nkovi-k-si-pantaloni-jogger-1305j-05j

# 635
amy_nka, защо няма да поръчваш от House? Някакъв проблем ли има, за да знам, понеже направих поръчка.

# 636
Трудно си харесвам нещо от House, но ако си харесам нещо, почти всичко се оказва ок, особено за парите си.
От последните добри покупки е това яке за съпруга ми
https://www.housebrand.com/bg/bg/sportno-ake-s-kaculka-7953k-99x мислех, че е от тънките, такова му търсех, а то пък се оказа зимно дебело хубаво яке с топла подплата, още повече на 50 лв е супер.
Сега чакам две блузи от там.

# 637
Много са ми странни някои модели и визии...
Например:
Скрит текст:

# 638
До кръста е ок, ама надолу става страшно Simple Smile
Аз харесвам визуално тениските, които си поръчах, само че не знам дали съм М или Л (за панталони съм Л, при блузите нещата са различни). Взех си 6 не само защото са евтини, а и защото се уплаших, че от тук нататък всички ще са къси - да си имам под ръка повече с нормална дължина.

# 639
Здравейте,някой да е поръчвал от тези спални комплекти?
Какво е качеството и дали избеляват бързо?

# 640
Имам първия комплект от показаните, за единично легло с две калъфки. Ами качеството какво да е - същото, като на всички други комплекти, малко рехаво, леко твърдо, като цяло за тез пари е ок. Леко избеляха, да, не е фатално за мен.

# 641
amy_nka, защо няма да поръчваш от House? Някакъв проблем ли има, за да знам, понеже направих поръчка.
Всички дрехи бяха омирисани и най-интересното, че и двата пъти, които правих поръчка, с един и същ парфюм. Някакъв унисекс ли го водят, какъв, не знам, на мен ми мирише на мъжки. Не мога да пробвам дрехи така. За това.

# 642
😳
Много кофти!

Аз винаги пробвам  непосредствено преди да влезна да се къпя.

# 643
Не са ли в пликове?

# 644
  • Пловдив
Да не е от някакъв ароматизатор? При покупка от реален магазин ми се е случвало дрехи да миришат.

Общи условия

Активация на акаунт