ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 781
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Записвам се с +1кг и пак проблеми с МЦ ( не знам дали се отразява, уж тия дни не съм яла зле.. но имам някакъв абсурден цикъл. Миналия месец не ми дойде, сега нещо се обажда по никое време...  )

# 211
Много хубаво интервю с Лъчезар Томов има в момента в сутрешния блок на БТВ. В първата половина говори за отслабването си. С доста научни факти и проучвания работи, така че няма да се напъвам да го преразказвам, но препоръчвам да се изгледа, ако можете да си превъртите телевизията (към 8:10 започна) или го качат на запис.

# 212
Аз съм 167см и се чувствам ниска, най-добре се чувствах едно време на 58-62кг., въпреки че тези килограми звучат много за повечето хора.
Сега се стремя към 6ца на кантара, ще съм доволна и на 67...ама...засега са мечти.

И аз на 168см се чувствам идеално на 58-60кг. Сега 60кг ми е целта.
Странно, но покрай поводите тази седмица си развалих поредицата от контролирани дни и превиших калориите доста. За моя изненада обаче кантарът най-накрая беше благосклонен към мен и ме показа с 1кг и нещо надолу.
Надявам се сега със затоплянето самият ми организъм да се сети да си намали апетита 😂
До преди няколко години не ми се налагаше да следя особено храненето,защото дойдеше ли пролетта неусетно си свалях, и си знаех че имам едни 2кг разлика зимно - лятно тегло.

# 213
изгледах го,  не каза нищо конкретно
яде зеленчуци, месо, яйца и риба и вдига тежести
сладолед или торта след двойна тренировка
но е свалил 40 кг, браво на него

водещата много дразнещ елемент - ръкомаха, хикика и тн

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 11:54 от Herzen

# 214
Уикендът дойде и всички се омълчаха. Simple Smile
Не съм убедена как точно успях да се подредя с 2кг на плюс, но поне на см не ги виждам. Имам теории, но няма да се оправдавам.
Вчера отчитам табата.
О - пушена скумрия и краставица;
СЗ - котидж с мед и канела;
В - 2 кренвирша и краставица; редче шоколад;
Късно дояждане - 1 кисело мляко.

# 215
  • София
Здравейте,
уикенда беше тегав с това ходене по роднини, но горе-доло мина добре, поне се разбих от движение и емоции.
Плана за днес:
З: половин грейпфрут, грахов протеин, 30гр. торта
О:пил.шишче, зелева салата
Сл.З: круша/ябълка +протеин
В:на рожден ден съм и ще видим какво ще ям

Успешна седмица!

# 216
  • тук и там
Аз не знам вече какво да пиша. Отслабнала съм  малко- и то   видимо, или по-скоро съм се "прибрала" малко, кантарът не отчита нищо.Продължавам си по план, както казах -на мен фитнеса ми отразява чудесно, пък коТ' додИ'.
Успешна седмица на всички!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 15:43 от Кайсия

# 217
Прасците и глезените ти са добре, Кайсия. Щях да ти предложа да търсиш целеви упражнения за корем/талия/паласки  с много повторения, но имаш проблеми с кръста. Не става.
Остава ти търпението.

# 218
  • тук и там
Прасците и глезените никога не са били зле. До преди няколко години само на бедра, брич и дупе трупах, както и на горна част на ръцете.Тази възглавница от мазнини се появи преди няколко години, имам съмнение че има нещо  общо с предстоящата менопауза. Както и да е..Наистина ако малко поне мръдне този кантар, това ще ме мотивира доста , но не знам защо не свалям..

# 219
Покажи едно примерно дневно меню.
Зоната която не харесваш ще намали със загуба на мазнини, но според мен не е толкова зле тази зона, просто избора на дрехи не е подходящ, носи си дрехи по тялото, просто гледай да не се впиват точно в тези зони, определено по- къса блуза.

# 220
При мен кантарът не мърда - заковани 64, 900 кг. Менюто за уикенда беше следното:
Закуска: капучино без подсладител, 2 бъркани яйца, 2 резена пуешко филе, 6-7 маслини и 2 лъжици тирокафтери.
Обяд: без, само кафе (не бях гладна)
Вечеря: пилешко филе на тиган с лъжичка песто, сушени домати и маслини.

Днес съм в офиса и си донесох 2 яйца и 2 резена пуешко за закуска, но нямам никакъв апетит и "закусих" кафе с малко соево мляко. Обядът ми е отново от пилешкото филе с песто, сушени домати и маслини, ако прегладнея до края на работния ден, ще си хапна яйцата и/или шунката с едно следобедно кафе. За вечеря планирам салата домати, краставици, авокадо и някакъв протеин, било то риба или пилешко.

# 221
ОФ ОФ ОФ скъсах синджира 18 дни без сладко един рожден ден и всичко развали, ядох много шоколад в различни варианти. Едвам се спрях, за наказание три дни ще ям малко ориз със скариди и водичка чиста!

# 222
  • Велико Търново
Слагам статия на любимия ми Юли, с чийто режим се бях докарала в страхотна форма, но пък ми спря цикъла.
https://www.yulisgym.com/glada-po-vreme-na-dieta/?fbclid=IwAR0HO … 0dQnegnRtW3JNsEH4

# 223
  • тук и там
Siska, много полезна статия! Благодаря! Heart Тъкмо онзи ден се оплаквах от броколито, което не ми беше вкусно..Кафето ми помага и на мен, него съм го включила. Ще започна повече фибри да включвам  в менюто си, както в вода преди харенене.
Днес съм на кафе с мляко ,подладено с ксилитол.
За закуска и за обяд- диетичен протеинов шейк.
Довечера ще са наденички със салата, и 1 ч. бяло вино.
Имам един конджак  на капсули дето престоява в къщи от доста време. Ще започна да го пия и него,че той е богат на фибри и запълвал стомаха..

40 мин .кростренажор, упражнения на уредите в залата малко, завърших с още 10 мин кростренажор.
И вървях 3 км до фитнес залата.

# 224
Страхотна статия, Сиска! Прочетох и отбелязах в "любими".

Днес започвам въглехидратна ротация, ще пиша подробно в Спортните Дневници, но и тук ще надзъртам, да не изпусна нещо.

След вчерашния половин маратон съм 1.3кг нагоре, но е нормално, вода е.

Дебела, 18 дни без сладко си е постижение! Браво! "Наказанието" ти изглежда супер вкусно!

Общи условия

Активация на акаунт