Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при трениране с наднормено тегло?
Как физиотерапията може да помогне при трениране с наднормено тегло?
Какви са ползите от витамин D и какви са ефектите му върху загубата на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при трениране с наднормено тегло?
-
Как физиотерапията може да помогне при трениране с наднормено тегло?
-
Какви са ползите от витамин D и какви са ефектите му върху загубата на тегло?
Витамин D е известен със своите положителни ефекти върху здравето на костните, но също така се свързва с намаляване на апетита. Освен това, витамин D играе важна роля в различни аспекти на здравето, включително регулиране на настроението и имунната система. Витамин D може да помогне за загуба на тегло, като намали апетита. Освен това той играе решаваща роля в метаболизма на мазнините и може да подпомогне процеса на отслабване.
-
Какви добавки обикновено приемат хората?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на добавките?
То аз вечно съм си за тази тема, преди година си ги поддържах килограмите, отпусках се малко и качвах 2-3 кг, после си ги свалях. Сега нещата са различни, от година не трябва да правя диети и затова не съм писала, но сега имам почивка един месец от лекарства и се върнах да сте ми стимул да хапвам по-здравословно и да броя калории. Дотук имам успешни шест дни с калории около 1300 и минус от 200 грама.

От понеделник би трябвало да не ме "връхлитат" вече позиви за нещо сладко. Не съм се мерила, защото не мога да намеря постоянно място на кантара. Все някой го подбутне мъничко и веднага ми дава егати разликите, да се отчае човек.
По дрехите ще следя засега.