ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 386
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
След два дни на морето и хапване включително на обожаваните от мен "рогчета" (Варна), претеглянето днес беше ок. Не съм мръднала нагоре, което е супер.
Продължавам нататък, целта този месец да сваля поне още 1кг. Simple Smile Ако станат 2кг пък, ще съм супер щастлива.

# 601
Здравейте банда,идвам отново за съвет при вас.
Моят проблем с подутия корем и непрекъснато покачващите се кг продължава с пълна сила,но аз пък не се отказвам.
Чудя се само,дайте съвети,да продължавам с интереалното хранене ли илу да гладувам,да ги махна тия 3кг незнайно от къде дошли.
Да обядвам само и да не вечерям ли,не знам изчерпах се вече и нищо което до сега работеше не работи вече.
Ще съм ви много благодарна за съвети.

# 602
Моят проблем с подутия корем и непрекъснато покачващите се кг продължава с пълна сила,но аз пък не се отказвам.
Чудя се само,дайте съвети,да продължавам с интереалното хранене ли илу да гладувам,да ги махна тия 3кг незнайно от къде дошли.
Да обядвам само и да не вечерям ли,не знам изчерпах се вече и нищо което до сега работеше не работи вече.

За подут корем наистина помага да не се вечеря. Също намали максимално подправките. Сол, зехтин и ябълков оцет, само тези да останат.
Направи си вода с изтискан лимон, пий го по малко през деня.
Яж въглехидрати сутрин и да не са пълнозърнести..  на обяд протеини с малко зеленчуци или салата, малко сирене. Следобед варено яйце и след 17ч нищо..успех

# 603

За подут корем наистина помага да не се вечеря. Също намали максимално подправките. Сол, зехтин и ябълков оцет, само тези да останат.
Направи си вода с изтискан лимон, пий го по малко през деня.
Яж въглехидрати сутрин и да не са пълнозърнести..  на обяд протеини с малко зеленчуци или салата, малко сирене. Следобед варено яйце и след 17ч нищо..успех
Eli,аз като подправки така или и аче само това ползвам,сол,оцет или балсамико и зехтин.
А какви въглехидрати сутрин?

# 604
Много хора - мои познати - са доволни и от няколко дена постене, или пречистване с разни сокове. Аз лично никога не съм го правила и не мога да препоръчам. Но когато съм по-подута ограничавам яденето много сериозно - то не ми се и яде.

# 605
Strawberry, а пробвала ли си елиминационните протоколи или както там се водят?
Една по една да изключваш групи, за да видиш на коя реагираш?

# 606

Strawberry, изследвала ли си за бактерии в стомаха, червата? Мой познат имаше такъв проблем и след 6месеца лечение се оправи. Не мисля че само с някакви диети и режими, без да е установена причината ще се оправят нещата.
Друг вариант е да направиш тест за хранителна непоносимост.

# 607
Не мислиш ли че с това гладуване си разваляш стомаха още повече?

# 608

Strawberry, изследвала ли си за бактерии в стомаха, червата? Мой познат имаше такъв проблем и след 6месеца лечение се оправи. Не мисля че само с някакви диети и режими, без да е установена причината ще се оправят нещата.
Друг вариант е да направиш тест за хранителна непоносимост.

Благодаря ви за съветите,не съм правила нито такива изследвания нито протоколите за изключване на дадени храни,може би от това ще започна,но се чудя от кое тъй като аз така се храня от години и до сега нямах такъв проблем,сега извеснъж от няколко месеца се получи това нещо.
Glossycherry не знам вече,наистина се отчаях и се чудя какво да променя.
Като ученичка в последните класове на гимназията сеалих 7-8кг с ядене само вечер и ги поддържах,след години правих дюкан когато излезе на мода ,с нея свалих доста кг,които обаче постепенно се върнаха въпреки,че продължавах да внимавам как се храня,сега от 4г съм на интервално хранене с него сеалих 3-4кг и сега от няколко месеца кг се върнаха плюс проблема с корема ми се появи.
Общо взето цял живот внимавам как се храня,спортувам,но нещо се бъгна организма ми сега.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 09:45 от strawberry0302

# 609
ти май само питаш и чакаш да мине от самосебе си

# 610
  • София
При мен вървят добре нещата засега. Започнах да си поспадам, всеки ден кантарът е надолу макар и с по 100, 200 грама, за 5 дни вече са -1.5 кг.

Всяка сутрин закусвам бананови палачинки, 1 банан, едно яйце и извара. Не ме държат сита дълго,  но са ми много вкусни и ми е вариант да си ям изварата, която иначе не обичам.

# 611
ти май само питаш и чакаш да мине от самосебе си
Ами не,ходих на гастро,даде ми прахчета и каза да видим дали ще има подобрение,но уви няма дори напротив,корема ми се изду повече,днес няма да вечерям,само кисело мляко,ще видя може би ще започна да закусвам с нешо да разбутам малко тоя метаболизъм евентуално.Или да спра малко с интервалното хранене и да вкл някои фибри за закуска да видя.
Ния 5 дни,1.5кг супер браво

# 612
така де
аз ти предложих да спреш млечните, ти ще закусввш КМ
предложиха ти и еминалиционен протолол
погрижи се сама за себа си, алергените ги има в менюто на всяка кръчма
глутен, млечни, яйца
виж как си на пиле и краставица една седмица
и не разчитай на това, което се е случвало преди години

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 08:16 от Herzen

# 613
Ще пробвам с елимиционните протоколи дано открия причината сама:).
Благодаря ви за съветите

# 614
  • София
Аз не знам защо писах в предния пост, че се храня разнообразно като не е истина, едни и същи храни въртя от три седмици. 😁 Хапвам повече протеини от обичайното, някои дни пих и протеин, извара, яйца, сирене, свинско и телешко, кашкавал. Но си хапвам и банан сутрин и праскова следобед.

Днес ще съм на миш-маш.

Общи условия

Активация на акаунт