КАУФЛАНД - тема 57

• 42 049
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Днес и аз ходих до Кауфланд, на Информация чакаха около 20 човека. Сладоледът беше свършил (или не го бяха заредили). Исках да взема и прясно мляко Alpro, но беше намалено само соевото, a бях останала с впечатлението, че всички разновидности трябва да са намалени.

# 301
Скрит текст:
При вас има ли от промото Mirinda?
Ако липсата е повсеместна, да не се разкарвам пак, че като ходих само кола имаше, а вчера и Sprite, но много по-малко.

В Кауфланд Люлин има количества
В Сливен в понеделник имаше от всички видове Пепси, 7up, Маринда на промоция 1,5л
Значи може би и при нас ще доставят.
Пак ще се пробвам, мерси за информацията Simple Smile

# 302
  • София
Днес си взех карта и аз.
А как да си проверявам точки и каквото и да било? Регистрираха ми я на място.
Изобщо не ми е ясно.

# 303
Днес и аз ходих до Кауфланд, на Информация чакаха около 20 човека. Сладоледът беше свършил (или не го бяха заредили). Исках да взема и прясно мляко Alpro, но беше намалено само соевото, a бях останала с впечатлението, че всички разновидности трябва да са намалени.

При нас са намалени овес, бадем, ванилия и само соя. Другите са на редовна цена.
И това новото “it’s not milk” със сините букви също е намалено - то е с овес.

# 304
Днес си взех карта и аз.
Изобщо не ми е ясно.
На moiat.kafland.bg (мисля, че нещо такова беше). Влизаш си в профила с имейл или телефон (зависи как си се регистрирала) и си въвеждаш паролата.

# 305
Днес си взех карта и аз.
Изобщо не ми е ясно.

може и на терминалите в магазина, където се проверява цена.

# 306
Но вероятно има значение какви са терминалите...

# 307
Те са един вид. Преди бяха само скенери за цена, сега(ако са сменени навсякъде)има повече функции.

# 308
При нас ги смениха, но не съм обърнала внимание на повечето функции...Все пак, други потребители са казвали не чак толкова отдавна, че при тях не са сменени, може и не навсякъде да е така. Ами, ще ги поогледам машинките значи.😃

# 309
И аз не намирам къде на сайта да видя точките по физическа карта. Влизам в профила, но няма такава информация.

# 310
Краставиците с картата останали 6-7 бройки за боклука, (ще уважа Била Градини от утре явно )..банани зелени, разправии на касите за цените...

# 311
И аз не намирам къде на сайта да видя точките по физическа карта. Влизам в профила, но няма такава информация.
При купоните се вижда колко точки има налични и колко не достигат за даден купон...Горе мисля, че също има символ с броя на точките и въпросителен знак (но не помня дали цъкнах там)...

# 312
Краставиците с картата останали 6-7 бройки за боклука, (ще уважа Била Градини от утре явно )..банани зелени, разправии на касите за цените...
На Кукуряк  към 13.30 извадиха жълти банани( кашоните ги сложиха под тези със зелените ..) , имаше и що-годе читави краставички. На касите жените обясняваха любезно на всеки, кое как, но клиентите бяха все неразбрали.

# 313
Отначало е трудно с приспадането на сумите ама пък накрая в бележката в приложението е написано кратко и ясно.
Вчера имаше и банани и краставици много добро количество. Аз обичам зелени банани

# 314
Ами това видях преди час аз , иначе си стана скандал на съседната каса, клиентката не се отказваше, че и охраната дойде...но не проследих развръзката.

Мисля, че тая карта трябваше поне една седмица по-рано да я рекламират, за да разберат хората...

Общи условия

Активация на акаунт