КАУФЛАНД - тема 57

• 41 523
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
За първи път виждам сладолед Черноморец, изглежда интересно. Който го пробва да сподели дали става и на вкус, моля Smile

# 376
За първи път виждам сладолед Черноморец, изглежда интересно. Който го пробва да сподели дали става и на вкус, моля Smile
Аз го видях миналата седмица из социалните мрежи(човекът,който го беше постнал пишеше,че харесва бонбоните и сладоледа също му е харесал-10/10) и си го набелязах,но не знаех,че Кауфланд го предлагат.Със сигурност няма да имам късмет да го взема де,ето тази седмица ходих и си бях набелязала обсъждания сладолед(Raffy) и...празно,преди няколко седмици имаше сладолед на клечка търсих и пак празно само цената.Утре ще ходя за краставици от обсъжданите и пъпеш(също от тук се вдъхнових),но ме съмнява да намеря сладолед Raffy.Не ми върви с Кауфланд и сладоледите,но пък няма да качвам излишни килца(мислят за мен😁).Ако намеря другата седмица Черноморец със сигурност ще взема и ще пиша. Хубава седмица!💛

# 377
Има и фунийка със шоколад за 1.20, но не съм се добрала още. Другата седмица ще има мазни борби. Simple Smile

# 378
Долче, пише "за 1 бр.", защото това е цената с отстъпка. А вътре пише до колко бр. може.
Дева, там е работата, че не пише "1 брой", а само "1"☺ Малко нескопосано са го измислили. 😃 Аз дотолкова го неглижирах, че едва склоних да отворя купона за макароните (сметнах автоматично, че явно този "1" означава, че важи само за 1 брой и нямах намерение да го активирам и използвам преди да разбера, че важи за до 5 пакета). Взех 5 пакета- звездички и тръбички, че от това, което се използва вкъщи, не беше останал много избор.
При нас пък краставиците (късоплодните) не изглеждаха обещаващо на вид- и нямам предвид размер или форма, не сме капризни, а изглеждаха меки, сякаш не са свежи, леко жълтеещи...Едва подбрахме малко, под кило...Ако са хубави, утре ще ходя за още...🙂
И макарони, краставици, чушки Сиврия, банани, ябълки, део стик за 2,79 лв, багети, мляко, марули и събрахме още 5 точки😄 Марулите бяха поевтиняли с по 40 ст, докато стигнем до касата.
Взех карта, за да активирам на малката (може да и' се наложи нещо да купува, тепърва ще започва да щъка по магазините). Сега се чудя, картите, които са въведени в приложението като "Моите карти"...един и същ профил ли използват и точките, натрупани в тях, всъщност в основния профил ли се трупат?🤔🤔 Казаха ми от Информация, че трябвало първо да се свали приложението и чак тогава да се въведат до 5 карти...🤔🤔

# 379
Сега, да питам. Този кашкавал го пише, че опаковката е 400 гр. Аз разбирам, че 400 гр са 12 лв. Но отдолу пише, че 1 кг е 12 лв.

# 380
Сега, да питам. Този кашкавал го пише, че опаковката е 400 гр. Аз разбирам, че 400 гр са 12 лв. Но отдолу пише, че 1 кг е 12 лв.

Пише, че опаковката е около 400 г, не е точно, затова смятам, че е цената за килограм.

# 381
Ще се опитам да взема кокосовото масло, само не съм сигурно дали е с аромат или без.
Цената му е прекрасна и то за малка опаковка. Не, че не взех и на dragon тази седмица с картата.

# 382
  • в сърцата на децата <3
Кокосовото би трябвало да е С аромат. На обезмирисените си пише.
PeacockLove, кашкавала е ОКОЛО 400 грама и затова цената е на килограм. На парче са само точните грамажи.

Някой купи ли си мултикукъра, който е с точките на Мулинекс?

# 383
Сладолед ще се опитам и аз да взема.
Любопитно ми е да го пробвам.

# 384
Народът се стресира от инфлацията и в последно време като отида в Кауфланд около 21:00-21:30, вътре е лудница. Опашки като пред локдаун. Да, обаче и Кауфланд хитруват - намаленията са символични, до 30-40% върху новите цени и не си заслужава нощното дежурство.

# 385
Dolce, и аз така се заблудих, че купона е за един брой артикул и в понеделник изгърмях купона за кафе само за една кутия. На второ четене  се замислих дали съм разбрала правилно, ама вече беше късно Simple Smile Благодаря, че ми каза за изварата, купих я на 2,99.

# 386
Ходих за фритюрник, абсолютна лудница беше в магазина ,а си мислех че в 10 сутринта в събота народа още ще спи. Четвърти път въртя колело на късмета при сметка над 100 лв и все не  печеля нищо ,не че толкова ми трябва ама се чувствам голям карък Joy

# 387
И аз пазарувам всеки ден, но първия ден само ми се падна награда. Оттогава нищо. Joy

# 388
  • Бургас
Който е регистрирал карта преди 16ти май, трябва да регистрира нова. Не се разбира от имейла на Десислава какво точно се има предвид под регистрация? Регистрация на карта, на акаунт? Може ли в стария ми акаунт просто да добавя нова карта? Това дали се брои за регистрация.

Супер недомислица от страна на Кауфланд. Какво щеше да им стане да включат всички регистрирани карти до 3ти юли като участници в играта за автомобилите? За какво са ми две карти сега.... Ц, ц, ц...

Ако скрийншота не се вижда цъкнете ТУК

# 389
  • На края на вселената!
Мога да дам купоните, нищо не съм ползвала, кафе, макарони , кашкавал и другите са ми налични. До утре са.

Общи условия

Активация на акаунт