КАУФЛАНД - тема 57

• 41 490
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Изобщо не е било само за служители. Тук в темата ползваме карти от 2 месеца. Не сме служители. Моята първа касова бележка с карта е от 05.04.
Наистина е тъпо това с колата. Няма да участвам, но ме дразни. Не бих си деактивирала акаунта, имам точки и искам да си ги ползвам.

Аз регистрирах още 2 акаунта. Щом така работи системата. През приложението просто се log out-вам и влизам в новия акаунт колкото да се активира дигиталната карта после пак връщам на главния акаунт.

# 421
На маймуни ни направиха. Дай сега да си направим акаунти с всички електронни пощи, които използваме.

# 422
Чакайте малко, аз нямам никакъв получен имейл за регистрация или, че участвам за колата...🤔 Трябва ли някъде специално да се регистрираме? 😆

# 423
Трябва да си създала акаунт след 16.05. От това се оплакваме

# 424
Е това наистина е тъпо. Като е било за служители,да бяха го направили с някаква парола,с която само те да могат да се регистрират. Аз не съм за купоните,просто ми е удобно приложението,защото си правя списък и си пазарувам по него. Ползвам го от поне две години. Изобщо няма да си правя нови акаунти и да се занимавам. Страшно недомислено.

# 425
Имах предвид, че за пластиките не съм се регистрирала някъде допълнително за да участвам в жребия за колата...Акаунти направих даже два след 16.05...Регистрирани с телефонни номера, не с имейли.

# 426
Добре, де, аз не разбирам защо се оплаквате. Не отговаряте на условието за томбола, ама Кауфланд виновен, че сте се регистрирали преди да промотира картата. Нали знаето поговорката за бързата работа.

Регистрация означава де регистрираш имейл или телефон, добавяне на физическа карта не е регистрация.

# 427
А аз останах с впечатлението, че ще има за всеки по кола. 😀

От всички оферти до тук аз само краставици и банани взех, като икономията ми се изчислява на около 25-30 стотинки. 🙂 Но в нашето домакинство сме така, не сме по излишествата, особено хранителни.

# 428
Добре, де, аз не разбирам защо се оплаквате.
Защото не е много смислено, още повече, че беше налично в Гугъл плей, защо да не си го дръпнат хората.
Изобщо и не смятам и да се занимавам с тази томбола, не ми е драма.
Какво ще кажете за тенджерите Bergner които са на промо от утре? Хвърлила съм око на голямата 🤔

# 429
Сладоледът Черноморец го видях къде седи най-накрая. 6.79 лв е цената нещо такова. Но видях че има останали Рафи, та взех от тях, че идва по-изгодно.

# 430
Защото подтикват хората към нечестни прийоми, Хриси.
Какво щеше да стане, ако всички регистрирани участват?

# 431
Като гледам каква драма е сега с приложението и картите, много се радвам че по- рано се регистрирах и трупам точки.

# 432
Аз изобщо не вярвам, че имам шанс за кола,та дори и като мисъл не ми минава да си правя нова регистрация. Имам приложението от много отдавна,че ми е удобно заради опцията да си правя списък,сега си направих картата ,но щом няма да участвам  в томболата-здраве да е

# 433
Ура имам подарък за Р.Д.

# 434
Много странно (да не ползвам друга дума) е приложението на Кауфланд...

Добавих физическа карта към вече съществуващата ми дигиталната и после гледам, че в данните за профила, рождената ми дата е изместена с един допълнителен ден назад.
Пиша допълнителен, защото при регистрацията на приложението също ми измести датата с един ден, та сега са общо два дни разлика.

Тъй като и аз съм регистрирана преди 16.05. не участвам в томболата за колата и не ми е важно, но си мисля дали това няма да е доста голям проблем за някой, който евентуално спечели и данните му по документи не съвпадат...  Thinking

Някой пазарува ли вече с пластика добавена към профил на телефона?
На moiat.kaufland.bg пише "регистрирай своята физическа карта тук" и понеже още не съм тествала дали при ползването й наистина точките ще се натрупват в основната от дигиталния профил, реших да я "регистрирам" и през компютъра. Единственият резултат към момента е, че автоматично ме изхвърли от приложението и ми искаше отново парола, за да вляза Sad

Сирене Елена от 800гр във вторник към 9 сутринта нямаше, но имаше много от малката разфасовка от 500гр, на чийто етикет обаче не пишеше, че ще има намаление с Kaufland Card.
Впоследствие в приложението видях, че го пускат също на промо 10 лв/кг и разбира се вчера вече и от него нямаше.
Например от прясното мляко на 1,69 обаче имаше предостатъчно. Просто си личи кога количествата са изчислени нормално и кога нещо се пуска нарочно на промо в ограничени бройки само за да подмами хората да се разкарват до магазина Sad

За статистиката: От вчерашното пазаруване, разбира се, трета непечеливша рулетка. Да бяха пуснали поне някакви купони, макар и без особено намаление, колкото поне да не е скучно.

И това, че не се натрупва сумата от пазаруването също не ми се струва окей. При мен някак сметките все не завършват на и ...5 лева, а за тяхно съжаление не съм от хората, които зорлем ще купуват дъвки или други боклуци, за да закръглят сметка за някакви си точки, но все пак е дразнещо.

С две думи до момента - пълно разочарование SadSadSad

Общи условия

Активация на акаунт