КАУФЛАНД - тема 57

• 41 469
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Аз лично много добре се възползваха от отстъпката с карта. Брашанце си заредих доволно. И още доста неща.
Усещам обаче драма и липси на олио още утре в 10 ч.

# 451
За един купон колко точки трябват?За една точка за колко се пазарува?Днес пазарувах за 26 лева,сканираха картата, а пише 0 точки?Трябва ли да се прави и още нещо за да се заредят точките?

# 452
Не вярвам да има голяма драма с олиото, то на редовна цена е на 3.69 вчера взех 6 бутилки. Пък и вчера разбрах ,че има ограничения, на касата жената ми каза че можело до 4 бр на клиент,но тъй като аз съм взела от два различни вида нямало проблем. Направо на майтап си ги взех,просто се чудех на коя марка да взема и накрая метнах по 3 бр от тези на цена 3.69 изобщо не знаех че са сложили ограничения Grinning
Предполагам намаленото олио ще е един вид и няма да може повече от 4 бутилки та не виждам логика да се стига до драми за да се спестят 2-3 лв

# 453
Кое е това олио по 3,69?

# 454
Боболина може ли да не е отчетена картата - виж дали имаш дигитална бележка.

# 455
  • София
За един купон колко точки трябват?За една точка за колко се пазарува?Днес пазарувах за 26 лева,сканираха картата, а пише 0 точки?Трябва ли да се прави и още нещо за да се заредят точките?
Малко по-късно ще се появят.
На олиото пише, че намалението е за 6 бутилки.

# 456
Кое е това олио по 3,69?
Едното пише Клио, другото Vitae d'oro. На 4.69 извинявам се неволна грешка

# 457
  • Пловдив

Забелязал съм че точките се появяват след като отворя дигиталната бележка и след това точките бяха начислени. Преди това ги нямаше

# 458
Къде да я търся тази дигитална бележка?

# 459
В Още, най-вдясно, долу.

# 460
Не виждам Още.

# 461
Кое е това олио по 3,69?
Едното пише Клио, другото Vitae d'oro. На 4.69 извинявам се неволна грешка
Ми, олио под 4.50 отдавна няма. ( поне в последния 1 месец)
Затова очаквам мазни битки

# 462
До 6 бр пише на олиото от утре , ще ходя за други неща ако има олио ок ако не от Одрин ще си взема , не е такава драмата при нас

# 463
  • Бургас

Цъкате където сочи стрелката и после "Моите бележки" или както е там на български. При мен на английски е "My receipts"

# 464
Някой има ли скорошни отзиви за качеството на това олио? Четох някакви лоши отзиви и му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт