КАУФЛАНД - тема 57

• 41 457
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
За рожден ден на детето, ако ще се празнува някъде навън, също няма голям избор- искат торта със сертификат. Та няма как да е домашна в този случай. 🙂
Портокалите от офертата с карта хубави ли са?

# 541
В момента има не лошо тирамису в Лидл на 7 лв. Даже маскарпонето 500 гр вече е по- скъпо от тирамисуто

# 542
  • оттам, откъдето започва България
Видях,че говорите за сладоледи,тъ да питам:някой опитвал ли е този намален Favorite?Ако да кой вкус?
Скрит текст:

Току-що с ММ си хапнахме Премиум сладолед със сметана, с вкус на бисквити, с глазура от фин бял шоколад и парченца бисквити. Лично на нас ни хареса. Състав не коментирам (няма да живея 100 години със сигурност). Не усетих сладоледът да е по-сладък от нормалното.
Със сигурност ще повторя покупката.
ММ е взел и сладолед Черноморец в кутия. Neutral Face Това не ми харесва на кутиите, че ако ми хареса вкусът, отиде всичкият сладолед дето е в кутията. Worried

# 543
Какво е това?😃 Всеки ден ще разпродават различна марка олио ли?🙃🤔

# 544
Кауфланд не си позволяват вдигане на цени в рамките на работния ден.
За мен е недопустимо конкретно за Лидл сутринта да съм купила мляко за 0.79 стотинки, а следобяд в 16 ч същото мляко да струва 0.89 стотинки.
Кое налага да се вдига цената в рамките на 6-7 астрономически часа??!! Като млякото е произведено и доставено преди месеци..
Виж в Кауфланд ми се е случвало обратното - докато стигна до касата, артикулът да е намален.
Не вниквате в същността на проблема като четете.
Скрит текст:
Стоката е специално намалена (вижда се от ограденият надпис). Дали за конкретният филиал или за определени дни не е там въпроса. Проблемът е че няма кой да махне етикета след като знаят новите цени влизат в сила в неделя. Точно това мялко е намалено от понеделник. С цените нещата са ясни. Редовна цена лев и нещо. За събота цена 0.79, а за следващата седмица 0.89 Само няма кой да сложи правилният етикет в неделя и за това на рафта 0.79 а на касата 0.89
Проблемите са други и съсвем не са в Л или К Проблемните са в рекета налаган на веригите да предлагат 50% български стоки. Има Български вериги/магазини. Оставете веригите да се договарят на ниво Европа и да има турски домати и Македонски краставици. Иначе се получават идиотизмите никой да не купува Българските стоки. Пилос на 0.79 и си е така както на рафта така и на касата. Маджароф са ОФФ.
Българските мутри рекетират веригите въпреки, че някой твърдят об ратното. Боклуците прекупвачи вземат от производителите евтино, а дават на веригите скъпо. Веригите да продават на загуба ли за да може цените на стоките купени от мутрите да са равни на стоките закупени от нормалните производители в други държави и продавани в България.
Хората имащи нещастието да "преживяват" в България и да бъдат рекетирани от боклуците дирижиращи спекулата така или иначе ще стигнат отново до там където бяха преди 30 години. За радост на повечето българи България е там където са хората и вече към 3 милиона не са в ръцете на мутрите и рекетьорите.

# 545
Вчера в Лидъл ми казаха да отивам по-бързо към касите, че сменяли цените с по-високи...в работно време. Киселото мляко от снимката при нас си беше с етикет мисля 89 ст.

# 546
Ние правим сладкиши за всеки празник, защото обичаме, а празници много. Освен това аз съм с генетична особеност, заради която чета етикети всеки ден и на всяка храна. Та не е добре човек да прави прибързани съждения дали някой се е засилил към 100-те години и колко торти яде годишно, та да им следи състава. Може би не му понася да яде продукти тип Амбелино, дори и да му е вкусно. 

Ще ви следя за отзиви за сладолед Черноморец заради един сладоледоман.

# 547
Тортата Гараш от брошурата преди беше много хубава. После развалиха крема и вече не е хубава.

# 548
Включих се с коментар за съдържанието на тортата само защото беше казано, че е добро. Исках да се видят и подводните камъни при изписването. Отделен въпрос е дали производителите не подлежат и на санкции заради така изписания етикет. От години има изисквания за всичко над 0,9% да бъде изписано, както и да се посочва детайлно какъв вид е мазнината. И иначе всеки си знае как и дали подбира какво да си сложи в устата.

# 549
Палмовата мазнина в 95% от случаите фигурира в етикетите като мазнина от растителен произход. Което не е лъжа. Но трябва да играем на гадаене, дали пък не е палмова, а олио примерно.

# 550
Това Карузо и 60ст са му много, отврат е 🤮

# 551
  • София
Какво е това?😃 Всеки ден ще разпродават различна марка олио ли?🙃🤔

Явно е свършило това от брошурата, поне при нас следобед нямаше и една бутилка.

# 552
  • Стара Загора
Бяхме в Кауфланд след 18:00 часа. Влизайки видяхме хора да излизат с олио в количките. В магазина там, където стои олиото, нямаше от промоционалното, но пък в магазина на различни места имаше олио колкото си искаш. Направо не повярвах.

# 553
Има много олио.
Всеки ден ще има ново олио на промоция.
От четвъртък ми се видя някакво с 30 стотинки намаление. От сряда има друга марка с 70 ст отстъпка.
От утре също има. Явно всеки ден ще има различна марка. Joy
Олиото при нас не седи на обичайния регал с олио, а на палети на пътеката между регалите.

# 554
При нас олиото беше срещу витрините за самообслужване за месо, до ядките и шоколадовите бонбони поставено. При другите видове олио го нямаше намаленото с картата. Взехме 6 бутилки (толкова не сме купували никога досега😆), ще ни стигнат за доста време. Взехме и намален дайкон по 1,22 лв/кг, аспержи 250 гр по 60 ст, жива салата и салатки микс по 60 ст, айсберг за 1,79 лв, лук по 13 ст/кг, точени кори от офертата с картата, паста за зъби Аквафреш с диня и краставица, Доместос от гъстия розов (любим ми е)...сметка 44,55 лв и 8 точки, 45 ст не достигнали за още 1 точка. 🤪 Щяхме да гледаме за кашкавал, но напълно го забравихме в магазина.
П. С. 5-6 пъти вече и от колелото все детелинки ми се падат...😆

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 22:50 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт