КАУФЛАНД - тема 57

• 41 427
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
И аз днес откъснах една детелинка Wink
Олио има много! Този път много добре се представиха Кауфланд. Нямаше много опашки за карти, беше много спокойно в магазина. И много добре зареден!

# 646
При нас са сложили маса със столове близо до входа (не много далеч от Информация) и там издават от картите.🙂

# 647
  • в сърцата на децата <3
За картите беше ясно, че ще е три дни "Иху", после - тихУ. Очаквам до 2-3 месеца продуктите с купони и отстъпките с карта да станат "meh" като в Лидл и Билла.

# 648
Аз вече качих от немската брошура как са отстъпките, почти всички са като бонус към  отстъпка без карта.
Например отстъпка 22 % без карта , 25 с карта.

# 649
Вчера ОТНОВО нямаше кашкавал Елена,бяха пуснали Белииса като заместител.
Въртим тъпото колело 6ти път и нищо.. Grinning Поне една дъвка да пусне Stuck Out Tongue
И при нас нямаше от кашкавал Елена, но понеже писахте тук, загледах и аз Белииса-та. Ама не знам дали е "заместител", защото парчетата си бяха по 400 гр за 11,99 лв/бройката, а Елената в брошурата е 11,99 лв за килограм.
Дано някой не се е излъгал, че е доста объркващо.

# 650
Около 5,30 лв излизаше парче кашкавал Белииса. На мен ми се сториха много меки парчетата и не взех...

# 651
Развалиха го Белисата, много, и цената скочи доста
аз го харесвах, ама вече ми е супер компромис.

# 652
Някой имал ли е случай в който да не може да активира купона на бонбоните полсучай рожден ден за 0.01 лв.? Какво наприхте, за да се отстрани пропуска? Днес реших да се възползвам от подаръка, но ми ги маркираха за 9.99лв.. Отказах ти.

# 653
Някой имал ли е случай в който да не може да активира купона на бонбоните полсучай рожден ден за 0.01 лв.? Какво наприхте, за да се отстрани пропуска? Днес реших да се възползвам от подаръка, но ми ги маркираха за 9.99лв.. Отказах ти.
При мен се активира автоматично(,,Винаги активен за теб")
Скрит текст:
Пишете им,явно има проблем с приложението.

Аз тази седмица не съм ходила още,утре може би🙂И при мен само детелинки,но аз ходя един,два пъти на седмица(на 30 мин. пеша ми е,а аз винаги съм пеша),тъ малък шанс(в Лидл не ходя по-често,но от там все нещо,на няколко покупки,пускат)

# 654
Вчера ОТНОВО нямаше кашкавал Елена,бяха пуснали Белииса като заместител.
Въртим тъпото колело 6ти път и нищо.. Grinning Поне една дъвка да пусне Stuck Out Tongue
И при нас нямаше от кашкавал Елена, но понеже писахте тук, загледах и аз Белииса-та. Ама не знам дали е &quot;заместител&quot;, защото парчетата си бяха по 400 гр за 11,99 лв/бройката, а Елената в брошурата е 11,99 лв за килограм.
Дано някой не се е излъгал, че е доста объркващо.
Днес на 5.29в за брой ми е таксувана Белийсата ,дано при вас някой не си е свършил работата и просто не е сменил табелката,че наистина доста народ може да изгори ако е за брой цената 12лв.
За мен също е компромис тази марка и изобщо не вярвам някой съвсем съзнателно да даде толкова пари за кашкавал ,който не е нищо особено.

# 655
  • в сърцата на децата <3
А защо не попита на информация? Можеше още на момента да оправят купона

# 656
А защо не попита на информация? Можеше още на момента да оправят купона
Защото в този магазин има само едно място на което издават карти, опашката все още е огромна. Попитах, но само вдигна рамене една дама и това беше- Всеки се оправя сам. Писах, да видя дали ще има промяна.

# 657
  • Стара Загора
При мен от както излезе купонът на бонбоните по случай РД без да го активирам ми пишеше нещо от сорта "винаги активен за теб", т.е. автоматично си е активиран.

# 658
При мен от както излезе купонът на бонбоните по случай РД без да го активирам ми пишеше нещо от сорта "винаги активен за теб", т.е. автоматично си е активиран.
Така е и при мен, но на касата не дава отстъпка. Минава ги на редовна цена, а в профила ми няма бутон "активирай".

# 659
  • София
Натискаш бутона за приключване на сметката и тогава ще видиш отстъпката - преди това не я показва, да.

Общи условия

Активация на акаунт