Отговори
# 120
Привет по вечерно време момичета.

Видях , видях МИМИ  рекламата и скомен ме хваща .а ти не ми пускай фитили .че малко ми трябва Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз вече съм в режим специални гости , но като се оттеглят за сън и четене аз съм на линия  в темата.
Джил гледам я вече 3-та серия Благодаря ти  за линка.

Гледам си го сериалчето за развлечение.

За Фе вече е ясно как ще изглежда.

До утре на празника им- 5-тата годишнина от сватбата им.

Колко само хубави неща им се случиха.

Мечтая си да видя Бу с нова  визия - с по- малка брада и мустаци.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 22:45 от sebilMM

# 121
Здравейте,момичета!!!

Радостната новина остаря,а аз още не съм се включила да честитя на семейство Озчевит прекрасната вест за ново бебе в семейството.Чакахме я и си я получихме.Още като обявиха,че Фе напуска Аларслан за мен единственото оправдание беше бебе на път и се оказа така.Ето за това ги обичам и двамата,защото радват феновете си и споделят с тях всички постижения в семейството и работата си.Научаваме новините от първоизточника.Искаше ми се Фе да остане в Алп,защото беше страхотна,но още по-страхотно ще и ходи майчинството.Ама и Бу е голям ревнивец. Щом Фе блесне до някой негов колега и и подарява бебе.Да им се чудиш кога им остана време за този успех с тази ангажираност в работата.А сега ние търпеливо ще си чакаме новогодишният подарък от тях.Каран  ще стане батко просто не ми се вярва,какъвто е палавник на Фе въобще няма да и е лесно.
Себи и аз гледам Синеочко и ме е много приятен в този сериал.

# 122
Purple HeartPurple HeartPurple HeartДа са ни честити сладурите с тяхната годишнина,Себи радвам се че си на линия знам че не пропускаш и се бях притеснила,въпреки че вече е лято и всички превключваме на друг режим.
пускам ти повече обяснение за героите в сериалчето
Скрит текст:
Знаете ли вече пълния произход на Емир? А на Ефсун? Прочетете за предисторията на героите "По-красива от теб"
........................
Емир Демирхан
..........................
Първата дума, която идва на ум, когато се споменава Емир Демирхан е „харизма“. Той е смел, арогантен, талантлив и интелигентен човек. Един от най-популярните пластични хирурзи в Истанбул. По прякор "златен скалпел", Емир живее своите страсти. Той е изключително конкурентен и амбициозен, както в работата, така и в личния си живот. Той винаги се стреми да бъде най-добрият, който може да бъде.
Много от тези характеристики могат да направят друг човек отблъскващ, но Емир знае как да впечатли хората със своя чар и сладост. Той говори добре, има висока способност за убеждаване. Егото му, разбира се. Има хора, които идват за операция за уголемяване на бюста и получават 360 градусова естетика и напускат болницата. Защото Емир убеждава идващия човек, че само по този начин може да бъде перфектен.
Емир е обсебен от съвършенството. Той е минималистичен и с вкус, сякаш е излязъл направо от списание за декорация на дома. Той е символ на съвършенството със своите костюми, прилепнали като калъп, скъпи часовници и искрящи обувки. Дори в спорта косата на този мъж не се къса. Колата му е последен модел и винаги искряща. Той има същата мания за върхови постижения в работата си. Извършването на операции и усъвършенстването на лицата и телата на хората, е като терапия за него.
Той обича работата си. Емир работи в най-престижната естетична болница в Истанбул. Клиниката на баща му и партньорката му Первин, основана преди 20 години, извършва пластични операции на световно ниво. Емир е зеницата на окото. Но не в очите на баща му.
Баща му, г-н Кая, всъщност не е истинският му баща. Те осиновяват Емир, когато е на 5 години. Когато г-н Кая и г-жа Серпил не са имали дете в резултат на дълги усилия, г-жа Серпил става обсебена от проблема с детето и решава да осинови. Въпреки че г-жа Серпил иска бебе, г-н Кая смята, че е по-добре да осинови по-голямо дете. Емир никога не е познавал истинската си майка. Те оставят бебето на дъното на скалата пред вратата на сиропиталището. Ето защо Кая видя това събитие като знак и те избраха Емир за свой син.
Емир също се сблъсква с реалностите на живота, когато беше много млад. Например той забелязва, че семействата, идващи за осиновяване, избират сладки, добре поддържани, усмихнати деца. Колкото по-красива изглеждат, толкова по-добре.
Семействата, които не могат да имат свои биологични деца, винаги избират най-съвършеното, когато осиновяват чуждо дете. Така че колкото повече се доближавате до съвършенството, толкова по-добре.
Когато Емир се сдобива с новия си дом, той се чувства несигурен дълго време. Г-н Кая винаги е в хирургия, клиника, семинари. Той е човек, който така или иначе не показва чувствата си. Серпил, от друга страна, винаги предпочита да бяга, вместо да решава проблеми.
Емир работи усилено, за да спечели благоразположението на това семейство и да бъде синът, който те искаха. Също така Емир даде на Кая това, което искаше най-много: син, който един ден ще бъде успешен пластичен хирург с таланта да му прехвърли клиниката. Кая помоли Емир да бъде хирург и той го получи. Всъщност мечтата на Емир беше да стане скулптор, някъде дълбоко в себе си. В къщата си е направил стая като ателие и непрекъснато прави скулптури. Талантът му в скулптурата е една от тайните на успеха му в хирургията.
Той не само познава златното съотношение, но и го прилага перфектно.
Емир е много добър с жените. Жени се въртят наоколо. Умът на Емир е само в разврат, той никога не отива отвъд връзката за една нощ. Той има сериозни проблеми с доверието и привързаността. И една голяма тайна: той все още е женен за жената, с която имаше първата си истинска връзка в колежа.
Жената не се развежда с години. Емир оставя случилото се зад гърба си сякаш няма да се ожени отново. Емир не вярва в любовта, не вярваше наистина. Докато Ефсун не се изправи срещу него.
.....................
Ефсун
......................
Ефсун е омагьосана жена като нейното име. Има нещо завладяващо в нейната походка, външния й вид и характер. Със своята силна личност, откровеност, смелост и интелигентност тя веднага е забелязана в средата, в която се намира.
Тя е състрадателна, добросърдечна и страстна жена, която топли сърцето с усмивката си. Но от друга страна, Ефсун има дива, неуловима страна. Това създава уважение и срамежливост у хората, които не я познават. Мъжете се страхуват да се приближат.
Всъщност Ефсун е много емоционална и крехка, но се е научила да потиска емоциите си в много млада възраст.
Майка му Первин оставя нея и баща й в Газиантеп и се мести в Инстанбул, за да завърши медицинското си образование, което тя напуска, когато Ефсун е на 6 години.
Первин, чийто най-голям идеал в живота е да стане лекар, в началото често идваше да вижда дъщеря си, но след това връзката им постепенно се разпадна. Израстването, без изобщо да вкуси майчината любов, оставя сериозна рана в сърцето на Ефсун. Толкова дълбока рана, че нито баща й, нито някой друг на света може да я излекува.
Виждайки как любовната болка на баща й я е опустошила, любовта се превръща в най-големия й страх. Защото да се влюбиш, означава да пуснеш юздите, да се предадеш, да отвориш сърцето си. Нека юздите останат във вашите ръце, независимо дали съществувате или не, любов.
Ефсун прекара детството и младостта си във фермата им в Газиантеп с баща си. След като майка й си отиде, баща й така и не се възстановява. Преди да изживее детството си, тя се научи да бъде майка на баща си. Ефсун намира любовта, която търсеше, в конете и фермерския живот.
Като свободно младо момиче, тя прекарва по-голямата част от времето си в езда в гората. Тя е чела много, учила е усърдно и винаги е била успешна ученичка. Тя много рано осъзна, че каквото и да постигне в живота, ще дойде със собствените й усилия. Научил се да защитава правата си в много ранна възраст, тъй като не е имала родителите си, които да я напътстват и подкрепят. Тя се е превърнала в боец и здрав човек. Ефсун е самоука, която прегръща собствените си ценности, справедлива е, състрадателна и малко луда. Тя е уникална, специална и екзотична жена със своето облекло, поведение и говор.
Най-ценният й приятел в живота е Бенур. Бенур е неин приятел от началното училище. Ходиха заедно в средното училище и гимназията. Причината Биннур да завърши гимназия е Ефсун. След това Бинур започва работа в центъра за красота със сертификати, свързани с професионален колеж и естетика. Дори когато Ефсун отива да учи медицина в Станфорд с държавна стипендия, те продължават да са близки една до друга през годините.
Всъщност копнежът на Ефсун по майка й стои, както зад нейното медицинско образование, така и зад избора й на пластична хирургия. Да получи благоволението й, да бъде като нея и да отмъсти на майка си, като каже "какво постигнах без теб". След като получава специализацията си по пластична хирургия, следоперативната смърт на пациент, който тя много цени е причината за унищожението на Ефсун. Тя се заклева, че никога повече няма да докосне скалпел и се връща в Газиантеп от Америка.
Тя отново се явява на изпита и получи специализация по дерматология. Бинур напусна работата си и започна да работи като асистент при приятелката си. Ефсун съвестно се опитва да отговори на стипендията, дадена й от държавата, като помага на нуждаещите се в селото. Тя не получава заплащане от повечето си пациенти, тя е толкова грижовна и добра лекарка, че практиката й е препълнена. Друга черта на Ефсун е не само да бъдеш лекар, но и да докосваш живота на хората.
Тя е много популярна в Газиантеп. Тя също много обича страната си. Техните коне, тяхната ферма, техният лекар. Докато всичко върви добре, всичко се променя с Емир, човекът, който идва на вратата й един ден.
Сега я очаква съвсем различен живот, дори и изобщо да не го иска. Истанбул призовава Ефсун.
Приканва я да се изправи пред страховете, които е заровила дълбоко в себе си... И да бъдат изпитани с любов.

сега да видим и как ще отпразнуват годишнината си1
До следобяд ако не ми мине котка път:purple_heart:

# 123
Здравейте, момичета!

Да им е честита петата годишнина от сватбата, пожелавам им още безброй по толкова години заедно.
А към нова година едно прекрасно и здраво бебче.
Момичета може да направим залози за пола на бебето. СЕБИ е ясна, ще каже момиче, тя отдавна си го е пожелала, а вие какво предвиждате?

# 124
Привет щастливи момичета!!

Аз вече години наред съм  с вълненията на любимото ни сем. Озчивит

Пожелавам им още много по 5 год, в любов ,щастие и здраве с новото си детенце,
 Е ...МИМИ наистина ми се иска да е колоритно като Бу момиченце, но Бог ще реши!

Джил ,да на линия съм ама тичам от МОЛ на МОЛ от поправнь на  тоалети до разходка по Витошка и сладолед и
пак не мога да пропусна  да се разпиша и тук.
Кески , много добър разбор си направила на семейството.Успяват във всичко за наша и тяхна радост, а децата с любов се правят .За това винаги се намира време. Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 125
Добро утро прекрасни,нося ви малко снимки от семейството ни,активно си почиват сладурите
Тати се грижи за Каран с детегледачката а Фе си почива,и на мен ми се ще да имаме една красавица за второ,но каквото и да е да е живо и здраво!

# 126
Здравейте момичета.

Какво освен щастие да изпита човек като ги гледа на плажа.
Бу ги Фе грижовни както винаги особено Бу.
Фе ми изглежда изморена и е нормално в първите месеци.И все пак се държи яко момичето ни.

Тези снимки ,които имаме не зная от приятели или папараци са , но явно нашите любимци не се крият и притесняват.Браво на тях,

Ще се постарая да не повторя вече постнати от Джил моменти.

И пресата е захранена с красиви фотоси.

Май целта на Бу тази година Каран да се научи да плува .Чудесно би било за момче - мъж после да е добър плувец.

Прекрасна вечер ви желая.

# 127
Привет, момичета!
Ето ви и клипче от плажуването на семейство Озчивит.
Папараци са снимали, вижда се.

Приятно гледане!

# 128
Добър вечер момичта .

Изпратих едни гости, чакам други и това е най- приятното макар и малко изморително  време  в годината.

Сега търся преведена последната серия на " По красива от теб " за да разтоваря малко.

Мисля си колко им е трудно на нашите мили Буфчета.Дори когато си "почиват" са под обективи на кого ли не.
  Как си застанал, почесъл, с какъв бнски си.Горките те и пак ни пращат снимки от ежедневието си.Е ...папараците и те не спят .
  Чудя и се на Фе как издържа на горещините  в най-  трудните месеци  на бремеността.Май не вярва на никого  в грижите за палавото си детенце.

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 23:07 от sebilMM

# 129
Здравейте, момичета!
СЕБИ, почивай и разпускай докато можеш, сега му е времето. Пък и тези моменти са най-приятни.

Ето го и Каранчо на люлката, а мама ФЕ снима и си почива на пейката.

Много красиви семейни снимки ни показват Буфчетата от ваканцията си. Май това лято ще го изкарат цялото в Бодрум.

Приятен и усмихнат уикенд на всички!

# 130
Неделен привет от мен МИМИ, Джил, Кески.

За мен е истинско удоволствие да гледам как си прекарват почивката в Бодрум нашето задружно семейство .
 Във водата с татко  Бу , на детската площадка с  мама Фе  , на разходка тримата. Браво на тях!

МИМИ, разпускам по най- прекрасния начин - с порасналите си внучки.Това е най-щастливия период от годината  за мен и съпруга ми.От понеделник тук пристига и  голямата ми внучка ,а от 15 -ти сме на море в Малага.Не се оплаквам.

Нашето мило момиче в последната серия от последният и много успешен проект./не чета мнения на хора които не са гледали сериалиа или по принцип мразят Фахрие./ Първият сезон на АлпАрслан беше много успешен според мен!

Новата визия на Бу...../.Flushed Kissing Heart

Много приятни и щастливи почивни дни.

# 131
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartЗдравейте неделно момичета,прекрасни снимки си пуснала Себи нека си почиват активно сладурите заслужават го
носяти новата серия на по-красива от теб неделно ако все още не си я намерила
https://cloud.mail.ru/public/8NiF/BK37N7DeJза теб с удоволствие
Тази звездичка на Фе сигурно е от Каранчик,харесва ми и новата визия на Бу ако беше и без мустак още повече,но няма какво да се направи,ще потърпим
Мими приятна почивка ,бягам момичета аз още една година ще поработя повечко,да завърши малката,и после ще се наслаждавам на спокойствие,дай боже да доживеч и аз внуци да видя,да се порадвам и поглезя,големия още се ослушва!:purple_heart:

# 132
Днес малко се обърках ...къде е Бурак ?

С Фе и Каран или в Азербайджан?

Където и да е е с нова визия много готин. Малко ми е жал за Фахрие .В такава прекрасна форма беше , а сега в тези горещини  и бременна Anguished

# 133
Привет, момичета!
Добро неделно утро!
Бурак е в Азърбейджан , в Баку. Много добре го посрещат там, не му е за първи път.

Хубав и слънчев ден!

# 134
Добър вечер мили момичета.

МИМИ , благодаря ,че  ми извади от невидението.
Милият Бурак ... мъчи се и успява да е навсякъде ,където го обичат безрезервно - у дома и при истински  приятели  в Баку.

Супер си е момчето ни! Да ни е жив и здрав!
    Mалко е заприличал на АлиБей  в прическата на мустака Stuck Out Tongue Winking Eye

https://vk.com/video-126697513_456243051?list=79861d074286062f85

https://vk.com/video-126697513_456243045?list=53d7d1f859babc6433

Aми  това е от мен за сега

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 20:25 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт