Отговори
# 660
Честит Великден! 🌺

Нека да има здраве, мир и радост в душите на всички! 🍀🌷

.......
Отново прекрасен Рожден ден на Каран - този път и с братче! 💖
Чудесни снимки - да са здрави и щастливи сем. Йозчевит! 🍀🌹

# 661
Прекрасният ни Осман.Жалко ,че не започнах да гледам този сезон от начало.

Нищо не зная за тази снимка но ми харесва.

МИМИ,Джил,Стела....Flowers Hibiscus HeartFlowers Four Leaf Clover

# 662
Привет, момичета!

Още един интересен кадър от рождения ден на Каран.

И ново стори от Бурак днес. Някъде сред природата.

Празниците минаха, надявам се да сте оцелели. Аз се завърнах сигурно с 3 килограма отгоре, ама така е при мама и тате.
Хубава вечер!

# 663
Добър вечер на Светли  Вторник!

МИМИ, възстановявам се , но трудно.А Казват ,че агнешкото било леко месо.
Да , ама.....ако е в малки количества.

За разлика от мен Фе е в перфектна форма  за   трите месеца след раждане ,а предполагам че и кърми Керем.

Тази романтика ,която познаваме в детайли от години, дано продължи за винаги.
  Добре ще е за всички- за тях, децата и за нас!

Прекрасно творение!

И малко  история от първите  прояви на Фе в турското кино.

# 664
Здравейте момичета сряда изпращам гостенката наработа съм,но набързо да намина

Красавац Осман страхотен.
А семейството в червено са огън просто,днес е сряда деня на Османчик,мисля че малко остана до края на сезона.
Още една две глави на лошите,ще се справи.Този сезон е целия борба за построяване на сина държава.
Мъдър и пресметлив Владетел.
Приятен ден за сега !:blue_heart:Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 665
Привет, момичета!
Днес е денят на Осман и аз в духа на Джил ще сложа последното стори на Бурак от вчера. С приятел може би?

Хубава вечер!

# 666
Здравейте момичета.

МИМИ, Джил и аз да кажа нещо за Осман.

Бурак май пак пътува за някъде.

# 667
Добро утро, момичета!

Рейтингът на Осман се е сгромолясал . Но пак е първи за деня. На зрителя май му омръзна едно и също четири години. Те и сценаристите се изчерпаха вече.

Появиха се снимки от рождения ден на Каран с приятелката на ФЕ. Значи е имало и афтър парти. И тортата е друга.

Хубав и слънчев Петък от мен!

# 668
Здравейте момичета няма страшно за рейтинга в пости са хората затова не им е до филми,другите сериали са къде надолу.
Кака Елиф е била на гости и отново са си хапнали торта за рождения ден на Каранчик
ликумчето на леля казва

A Бу да ходи където иска да работи,имаме му доверие гледа си семейството и най вече Фе прекрасно.

Страхотно семейство,ДА НЕ ИМ Е УРОКИ,С МНОГО ЗАВИСНИЦИ
За сега толкова от мен момичета да поработя малко.Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 669
Добър вечер момичета

Леле Джил, от кога не съм насочвала стрелите на злобата и завистта в обратна посока.
 Ето едно силно синьо око.

И докато Фе си отглежда и възпитава синовете си Бурак блести на модния подиум.

# 670
Добър вечер момичета

Леле Джил, от кога не съм насочвала стрелите на злобата и завистта в обратна посока.
 Ето едно силно синьо око.

И докато Фе си отглежда и възпитава синовете си Бурак блести на модния подиум.

Прекрасен Бурак,  Прекрасен Каран! Здраве  и  щастливи мигове на цялото симейство Йжзчевит!

# 671
Здравейте, момичета!

В Турция празнуват тези дни, дали няма нашето любимо семейство да ни пусне някоя семейна снимка?

В социалните мрежи пише, че на 5,6,7 и 8 Май, Бурак ще бъде гост в Лион -  Франция на някакво културно събитие там.

Хубава Неделя от мен!

# 672
От стори на Фахрие

# 673
Здравейте мили момичета, МИМИ,Ази  ,с топлото време сем. Озчивит е все по- навън в прекрасния си двор пред къщата им.

А Бу си търси най- подходящата рамка очила за да не загуби от чара си .Трябва да е спокоен,все си е неотразим  стига да е усмихнат.

# 674
Здравейте момичета,о нашите вече ще ни радват явно повече активни са и Себи браво навреме сложи против уроки,че злоба колкото щеш
Днес в Турция празнуват националния суверенитет на децата и фе е пуснала едно сладко видео с Каран ние си знаем че е артист и с миглите на тати много скоро очаквам да го видя някъде.
https://vk.com/feed?z=video-127002413_456239195
https://vk.com/feed?z=video-127002413_456239712%2F93b78b01c534696662
уникален и браво на госпожата.

Тази ми допадна особенно,мама е супер Тати се занимава с Каран!
Приятна вечер момичета!:revolving_hearts:Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт