Отговори
# 645
Стеле Flowers Four Leaf Clover

Аз пък се чудя ,дали Бу  би изглеждал по този ......убийствен начин след всичките сезони на Осман.

Приемлив  е и така  Satisfied

Мен ако питаш sebbi - всякак е приемлив....Само да са здрави и винаги в синхрон с Любимата му... и децата за разкош! 👍👌💖💞🍀

# 646
Привет, момичета!

Бурак вече доста време се подвизава като рекламно лице на модния бранд Алтънйълдъз класик. Още преди да започне сериала Осман. Явно са много доволни от него.

Тази седмица очакваме и рождения ден на Каран. Дали ще се осмелят да ни покажат и малкия сладур вече. Но със сигурност очаквам този път рожденият ден да е по-скромен заради бебето все пак. Още е мъничък и иска своето внимание и спокойна обстановка.

Хубав Понеделник и прекрасна Велика седмица на всички!

# 647
На Велики понеделник една незабравима снимка.

МИМИ , а Бурак  наистина се  превърна в неизменна част от бранда на фирмата.Сега по празниците ще отида до МОЛА  на Цариградско  в магазина .който е пълен със фотоси на Бурак

Една спокойна и успешна Велика седмица.

# 648
Здравейте момичета сряда деня на Осман,много важна битка го чака днес,сам ще се бие с врага ако победи няма да има битка и монголите ще си тръгнат.Да видим какво ще се случи.Чакам да свърши сезона да ви го опиша на кратко.

Стскам палци Осман да победи Ноян и да се свършва.
Малко дни останаха до рождения ден на Каран,и там сме в очаквания да видим и Керем.
Радвам се от сърце че Бурак намира време за Фе винаги,какво друго да искаме !

Приятен ден ви желая момичета!:purple_heart:Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 649
Момичета да не честит прекрасника и да видим повече от семейството днес

и рейтинга на Осман нагоре

приятен ден ви желая повтарям пост да ме извинява админ,няма как да не пусна красавеца днес.Revolving HeartsPurple HeartPurple Heart

# 650
Здравейте, момичета на Велики Четвъртък!

Днес Каранчо не е ли рожденик? Да видим какво ще ни поднесат нашите хора.

А Бурак продължава усърдно работа по сериала. Ето и снимки от сета.

Приятни приготовления за празниците, аз моите ги отлагам за Събота.

Хубав и слънчев ден!

# 651
Здравейте на Разпети петък.Тъжен ден и нищо не се прави днес.
  Аз вчера преди изгрев слънце боядисах яйцата  и цял ден очаквах снимки от РД на Каранчик.

Това е от миналата година.

Нищо не сподели сем. Озцхивит , но днес излезе това.

Първо да му е Честит рождения ден .Да расте здрав и умен за радост на мама Фе и тати Бу.

Малко съм объркана защото има две свещички/поне аз това виждам/
   Да са на друг  не вярвам да поместват снимка един ден след РД на Каран.

На възраст е като неговата.
    Фе с летни дрехи той с пуловер ,Бу го няма /сигурно снима/ а от Керем няма следа.
    Ако някой е разбрал нещо , моля споделете.

Сега отивам да се поклоня пред плащеницата и мина под масата и като се върна пак за сномки от вчера ще се озръщам.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:48 от sebilMM

# 652
  • София
Ето съвсем пресни снимки от рожденият ден на Каран. Новият член на семейството, 4-месечният Керем, също е на снимката, но са му покрили личицето, да не го хванат уроки от завистливи очи.

# 653
Здравейте момичета поздрав и от мен,нося ви снимки от рождения ден на Каран и Керемчо го има но със сърчице,така трябва още е малък

от мен толкоз и аз като Себи отивам на църква,желая мирен великден и спокойствие в семействата ви!:revolving_hearts:Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 654
Бравооооо!

Прекрасен рожденик,прекрасно семейство .Червеното против уроки им отива много.

А малкият Керем е бузоранко като батко си .
Tържеството е в къщи .Е няма как да оставят в такъв ден малкия Керем.

Настроението е на макс!

Благе  Flowers Hibiscus
           Светли и щастливи празници от утре нататък.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 18:39 от sebilMM

# 655
Привет, момичета и от мен!

Много се радвам, че семейство Озчивит сбъднаха желанията ни. И малкият Керемчо и той на снимките, достатъчно е това, което виждаме. Много любов и семейно щастие струят от тези кадри. благодарни сме, че ни правят съпричастни винаги в такива ценни за тях моменти.
Каран е много щастлив, въпреки че тази година май партито е в по-тесен семеен кръг, заради бебето. Но пак е тематично, ФЕ си е свършила работата отново за шестица. Друго по-малко и не очакваме от нея.

Голяма косичка има бебчо, май ще е къдравелко като батко си.

Весели и щастливи празници ви пожелавам!

# 656
Добър  вечер момичета.

Да...... това са нашите любимци МИМИ.
Празнуват, обичат се ,радват се на вече голямото си семейство и го споделят с нас.Благодаря им  от сърце.

Аз вече приключих с козунаци,яйца и се стягам след 22ч да тръгна за  кварталната църква  х. п- св.Седмочисленици.

Нашият рожденик е продължил в смесена компания празника си.

Сериозна е  прегръдката му

Ето я и милата ни фотографка.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 21:56 от sebilMM

# 657

Христос Возкресе момичета,нека бог донесе здраве и благоденствие в дома ви!
Прекрасен Каран Фе се старае да му обръща внимание да не ревнува от братчето си,браво прекрасна майка и съпруга
много активна в последно време нека да ни радва повече!
До по късно момичета в очакване  на гостенка съм,дъщеричка не сме се видели 3 месеца!:revolving_hearts:Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 658
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Да е здраво тялото ви!
                        Да е щастлива душата ви!
                        Да е пълно с любов сърцето ви!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

Бурак разтоварва с приятели.

Щастливи и спокойни   празнични дни.

# 659
Честит Великден, момичета!

Здраве, радост и спокойствие да има във всеки дом!

Каран е на разходка сред природата. Май и при тях е студено още, като виждам как е облечен.

Хубав и весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт