Априлски мами 2022

• 27 736
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Fiffy, кога се появи? Малко след като я биха или по-късно?

Мерси за разяснението, лещичка🤗

Това е нашата белязка, изведнъж се появи, честно казано няма търпение да се махне, защото изглежда ужасно. 😀

# 271
Преди седмица я забелязах, няма как да съм я пропуснала по-рано, че я къпем всеки ден. Simple Smile Та, от скоро е.

# 272
На моят се появи преди две седмици,обели се вече два пъти сега прави трета коричка.

# 273
Моята бебка няма такава следа от ваксината, дано да й се появи ☹️
За морето - много ми се ходи, но се чудя къде...Ако сте ходили с деца и можете да препоръчате някой затворен комплекс ще съм ви благодарна Grinning
Аз мисля да ползвам комарник и етеричните масла, надявам се да е достатъчно 🤞

# 274
Ние обичаме да ходим по апартаменти частни. Най-важното ни условие - да е близо до плажа. Той си ляга рано и вечер като заспи ние в апартамента на тераската с бира/винце. Сега пак така планираме. Или в Поморие, или в Созопол там на плаж Каваци.

Също така съм мернала око на вилата на Белослава в Лозенец - Vilarte. На нас обаче ще ни е тясно в стая или студио и затова пак към апартамент под наем клоним. Но изглежда перфектна за семейство с едно дете.

# 275
  • Sofia
Слагате ли някакви ленти с идеята да не “клепнат” ушите? Аз гледам да ги оправя като лежи на едната страна, но не знам дали е достатъчно.
И аз много се чудя какво да ги правя тези уши. От една страна като ляга на ухото,  го прави на фунийка, от друга - сама си мачка ушите с ръцете като е разстроена и плаче.
Честно казано не смея да я слагам да спи с лента. Така че просто се опитвам да й оправям ухото, когато спи или я кърмя. Повече от това не мога да направя. Дано не заприлича на маймунка.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 19:56 от Brin de muguet

# 276
И ние все още нямаме белег от ваксината, но се надявам да се появи... Днес ни звънна педиатърката, че в понеделник по всяка вероятност няма да слагаме ротавирусната ваксина, тъй като е възпрепятствана и ще отсъства...

Ушичките само ги намествам, засега нито лента, нито лепенки за уши съм слагала.
Бебка днес цяяяял ден киселее, почти не е спала, иска нонстоп да е на гърда, май пак скок в растежа... На мен ми дойде в повече сякаш и се изнервих. И сега е на гърда, много силно се надявам да успея да я сложа да спи и аз също да си легна.
Ние ще ходим на море края на август/ началото на септември, като се надяваме така да избегнем жегите. Също предпочитаме да отсядаме в апартамент под наем, когато търсим настаняване.
От няколко дни я нося в май тай слинг и е доста добре - струва ми се, че тя самата се чувства по-добре, защото в сравнение с еластичния слинг е доста проветрив. Днес обаче и той не ни помогна срещу киселеенето, та затова си мисля, че явно ще е пик на скок в растежа...

# 277
О, Рони, и ние днес много киселеем, не мога да разбера гладна ли е, спи ли й се, на ръце ли, на крака ли иска. Само мрънка нещо, та и аз в един момент се изнервих и вътрешно се натъжих, че му се нервя на хайвана.

Иначе за морето е най-добре близо до плажа, за да може да се ходи евентуално сутрин и слеодбяд, ако е далече ще се пропуска едното ходене, че сигурно е голяма разправия. 😀

# 278
Да, Fiffy, и при мен се включи фаза да се обвинявам, че се издразних, а то малкото мишле не е виновно... След като ви писах, успяхме да заспим и още спинка - реших да не я будя, за да се наспи и да си навакса със съня. Аз самата се събудих преди малко след два часа и половина сън и ще се изцеждам. Чувствам се много по-добре, след като се понаспах, направо нов човек. Явно и на мен ми се е насъбрало тази седмица.

# 279
Здравейте момичета! ☺️
Итересно ми е дали ядете ягоди или други плодове, които може да предизвикат алергии при бебето? От кърмата дали ще мине, тоо ще мине ясно е 😁😁 но дали ще стане нещо незнам 🤔

# 280
Бахарче, аз ям всичко Joy Не съм видяла да се повлияе малката (да чукам на дърво). Май си е до организъм - моя приятелка например не ядеше лешници и също шоколад, защото щом хапнеше и малкият се обриваше.

# 281
Бахар, консултирах се с алерголога на баткото по въпроса. Нашата принцеса е с фамилна обремененост за хранителни алергии и въпреки това алергологът ми каза да не ограничавам нищо от моята диета без да има причина.

# 282
И аз нищо не ограничавам, даже вечер пия по чаша вино Blush

# 283
И аз като Жоржи 😁

Момичета да ви питам в тея жеги с какви дрехи спят през нощта вашите бебчовци? И държите ли ги на климатик през деня? За колата ясно, няма как без. Аз на жеги не издържам, гледам че и малчо все се поти и климатикът работи нон стоп (без нощта). Обаче акото днес беше зелено и се чудя да не взема да го простудя. Но хладно ли му е, спи като къпан. На 22-23 градуса правя климатика.

# 284
Нашата девойка е нон-стоп по боди с къс ръкав, дори завивки не иска, рита ги и им се тръшка (колко точно е осъзнато, не знам), но с одеяло не може да спи - трябва да я изчакам да изпадне в дълбокия сън и тогава да я завия, иначе абсурд. Като на сутринта пак е гола. 😂

Поти се през деня доста, вече не слагам нищо на крачетата, само боди с къс ръкав или директно потник. Естествено, мъкна си за всеки случай с мен три ката дрехи, пелени и завивки, но засега не съм ги ползвала. В нас е 25-26-27 градуса и си я оставям голичка.

Общи условия

Активация на акаунт