Априлски мами 2022

• 27 741
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
На 24-25+ градуса спи по боди с къс ръкав и лятно спално чувалче. Но и аз не мога да спя на топло, климатика е в другата стая и мисля да слагам по - дебелото чувалче и да го  пускам, не знам до колко ми е правилна логиката.
Според мен просто не трябва да духа директно и да е по- нормална температура 23-24.

# 286
Ние сме в каменна къща,21 градуса е целодневно,само в детската защото е южна е 22 през деня.Спи по тънък ромпър,денем е само по памперс или с боди потник.Климатикът много изсушава дори и на охлаждане.По добре вентилатор в стаята и климатик в другата.Купете си метеостанция ако нямате,влажността трябва да е към 60-70% иначе ще изсъхва лигавицата на носа и устата.И с баткото не съм пускала климатика лятото,зимата в неговата стая се топли с панел.Ако вече е висок клас със специална програма да прочиства и да не изсушава въздуха съм ок за климатик,но повечето обикновени дори и при редовно чистене на филтрите пак правят повече бели отколкото да помагат.

# 287
Ох, при нас голяма жега..  26-27 градуса. Нощем е с боди с къс ръкав и крачетата покривам с една тънка пелена, но тя я изритва. Купих лятно чувалче - жега й е и с него. През деня е с рокля без ръкави тънка. Нямаме климатик, а нощем не смея още да спим на отворен прозорец.

Навън излиза с ромпър с къс ръкав и крачоли

# 288
И ние през деня сме на климатик, но той ми е в хола, а не при бебчо. През деня го държа по гащеризон с къс ръкав/крачол или боди с къс ръкав. Нощно време е с тънък дълъг гащеризон и чаршафче, спим на отворен прозорец. В стаята е горе-доку 22-23-24 градуса.

# 289
Само боди с къс ръкав и чоропки, за да не са съвсем голи крачетата. Нощно време на отворен прозорец спиме. В на е адска жега 26-27С, сложихме климатик в събота.

# 290
Жоржи, завиваш ли я нощем с този отворен прозорец? Мн съм зле аз. Страх ме е да спим на отворено, а все е претоплена 🤷🏼♀

# 291
Мале, мен ме е страх да спим на отворена врата, че кошарата й е точно до вратата на терасата, много съм луда… Оставям я да спи по боди или потник с къс ръкав, понякога с или без чорапи, завивам с тънка пелена, ама тя се отвива, като усети и започва да рита с крака и я избутва, опасна е. То това е причина и да не я слагам в чувалче, ще полудее сигурно.

Аз да ви кажа, че си взехме хибридна раница, бяхме на  проба, пробвах 3 раници и определено има разлика като усещане на бебето, начин на слагане, удобство, добре, че не съм купила без да пробваме. Взех я под наем и сега ще тестваме, така ми се иска да й хареса, за да мога да съм по-мобилна, а не само зависима от количката и тея счупени тротоари. И слингове имаше, ама като го видях тоя дълъг чаршаф и си казах, че не е нашето.

# 292
И мен ме е страх на отворен прозорец 😬🤔 но наистина много жега става. Засега отварям прозореца на хола и нашата врата оставам отворена , незнам колко има ефект😀
Баткото беше зимно бебе , сега за. Малката хич не мога да се ориентирам как да я облека 😁

# 293
Фифи, моята с одеяло/пелени не харесва изобщо. Чакам да заспи дълбоко, за да я завия и после я откривам отвита. Обаче чувалчетата са й много удобни. Спи си с тях без никакъв проблем. Само където й е топло

# 294
  • Sofia
Моята я слагам да спи с боди с къс ръкав и тънко лятно чувалче. Спим на отворени прозорци, но не широко, а само отгоре. Като вечер отварям широко и балконската врата, за да се разхлади стаята преди да легнем.

Предпочитам чувалче, а не пелена или одеалце, защото ги рита и се отвива веднага. Просто няма смисъл, ще си спи отвита с пелената в краката.

# 295
  • Пловдив
При нас в Пловдив беше адска жега. Всички спят, аз чисто мокра и не спя от жега ... Викам край, не мога повече. И пуснах климатика в хола на 24 градуса и се наспах. Малката я държа по късо боди и с чорапки, но я забелязвам, че тя обича по топличко. Завивам я с олекотена тънка завивка и не се отвива. Само 2 дни бяхме на климатик, днес вече разхлади и няма да го пускам. Когато и стане студено почва да киха, така я разбирам, че и е студено. Днес съм я облякла с дълго. И предполагам и е добре, не е мрънкала. И аз все се чудя как да я обличам, но откакто я простудих и си взех поука. 10-12 дни беше нейния сопол. На всичкото отгоре от мързел не измих помпата, с която и дърпам сополите, та и аз се заразих. Но ми мина за 2 дни на мен. Сега остана гурела в оченцето. Мислих си, че ще успея да го махна като първия път, но този път не се маха. Личната изписа гентазон и от днес ще слагам по една капка 3 пъти на ден.

# 296
Завивам с тензух Grin по-дебело не търпи, нобтя се къпе с по-студена вода 33-34С Нашия тати е такъв пингвин и двете момичета са така, все отвити, все голи…

# 297
При вас какво помогна за увеличаване на кърмата?? От Капсулите Лактил имаше ли ефект?
И друго да Ви питам.. Др Фурлакис преглежда ли и възрастни, и колко струва един преглед?
Мисля че имам изкривен гръбнак и искам един добър специалист да ме е прегледа.. 😐

# 298
Бахар и аз се чудя дали лактил помага. Днес бебка нервничи цял ден и имам чувството че не й стига. Иначе аз взимам 2*1 лактил и се чудя дали да не взимам по повече.
Жоржи май беше писала че взима по 4 ако не се лъжа?
Иначе аз искам да попитам нормално ли е всеки памперс да е наакан? Какво да правя дупето е подсечено, памперсите наакани бебка е нервна а аз 😭

# 299
И ние имахме такъв период, изхождане почти след всяко хранене 8-10 пъти на ден и много е гадно 😬 От сменене на памперси не можеше да спи, а нямаше как да оставя така защото дупето беше подсечено.. абе омагьосан кръг
И изведнъж започна да ака само веднъж на ден.
За подсеченето място на нас само Бепантен помогна. И промивки със смрадлика.

Общи условия

Активация на акаунт