АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 11)

• 45 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Орехче, ще попитам за размер, виж не се сетих за това.

Аз си мислех, че се разболявам, а то май имам алергия към нещо цъфтящо в момента. Не съм имала до сега, може бременността да е фактор. Sad

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 22:45 от NI_CI

# 151
Момичета,
Кога почват по-честите прегледи при АГ?
Днес бях на преглед 28 г.с, каза че на бебо му е много добре вътре😀 и ми записа час за фетална морфология чак за 32 г.с
Мислех, че след 28г.с се почва записа на тонове на всеки две седмици..

# 152
  • София
Тоновете след 32-34г.с, поне такъв спомен имам.

# 153
Аз се следя в Щерев. Там тоновете започват 28с. Предния път се следях по здравна каса и мисля, че ме извика в 34 за тонове, а родих в 36. Нямаше мн време за ходене тогава. Сега ме викат 1 седмично за сега, като тоновете са идеални.

# 154
И аз четох добри отзиви за тези бикини, но не знам, как да си ориентирам в размерите. Дали да не си взема най-големите?! В момента съм 74кг в 7 месец. И като брой си чудя, на колко често се сменят?
Благодаря за линковете, всяка информация е полезна!
Аз идвам да споделя ето тези превръзки и еднократните бикини,  похвалиха ми ги.
https://https://visvitalisbg.com/product/abena-eko-prevrazki-za-rodilki- … emium-super-14-br

https://visvitalisbg.com/product/jane-bikini-za-bremenni-za-edno … tna-upotreba-5-br

# 155
Момичета, имате ли проблеми с венците и как ги облекчавате? Моите не кървят, но ме болят зверски, не мога да сдъвча дори варен картоф. Имам чувството, че цялата глава ме стяга от зъбите.

# 156
Момичета, имате ли проблеми с венците и как ги облекчавате? Моите не кървят, но ме болят зверски, не мога да сдъвча дори варен картоф. Имам чувството, че цялата глава ме стяга от зъбите.

На мен ми кървят венците, като си ги мия но болки нямам за сега.Но по време на бременност е нормално😊Направи си гаргара от сварени зърна от карамфил, помага за венците и лошия дъх😊(изпробвано)

# 157
Сандрин. Аз съм много доволна от него.

# 158
Карамфил не ми понася по принцип, а в момента хич. Сандрин пък ми е слаб... ползвам Елудрил, а днес ми казаха и за миене на зъбите с каша от вода и куркума по няколко пъти на ден, сега това опитвам. Утре ще питам и АГ, но е адски неприятно.

# 159
Куркумата предизвиква контракции в големи количества.

# 160
Не знаех, благодаря, спирам...

# 161
Моята зъболекарка ми препоръча отвара да си направя с лайка и смрадлика и поне по 2 пъти на ден да жабуря с нея и честно казано доста бързо ми закрепи положението - в рамките на ден-два.
Елудрила е антибиотичен и ми каза да го избягвам, иначе и аз винаги към него съм се насочвала досега.

# 162
Да попитам ако евентуално някоя знае нагревател на Лорели съвместим ли е с шишета на Авент? И как точно се борави с него?

# 163
Колко са бебенцата ви в 25-26та седмица?
Тъкмо минах преглед,840 грама е малко на горна граница😃
Всичко е в норма само бедрената кост дава че отговаря на 24-та седмица..и въпреки че докторър казва че плодът се развива чудесно,аз сега го мисля.А главата пък отговаря на 26 и 5 дни

# 164
Колко са бебенцата ви в 25-26та седмица?
Тъкмо минах преглед,840 грама е малко на горна граница😃
Всичко е в норма само бедрената кост дава че отговаря на 24-та седмица..и въпреки че докторър казва че плодът се развива чудесно,аз сега го мисля.А главата пък отговаря на 26 и 5 дни
Моята в 25+1г.с 905гр. В 27+0г.с 1.220кг

Общи условия

Активация на акаунт