Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Агент, това са две коренно различни чанти!!! Grinning
Grinning Едната пролетна, другата - есенна Grinning

Старата петролена е в много мой цвят, който мога да вържа с огромна част от дрехите си. Но ми прищрака, че искам ярка, цветна, акцентна и относително малка чанта за това лято. Иначе имам черни/кафяви/бежеви/бели/сиви чанти (все неутрални)  + тъмносиня, тъмнозелена и 2 тъмночервени. Освен бруталната зелена поръчах жълта и фуксия.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 05:26 от Agent Provocateur

# 601
За моя стил жълта е по- трудно комбинируема от зелената. И за мен цвета е по- хубав от модела, но защото модела ми е мадамски, а аз не съм мадама.

# 602
Аз пък не виждам нищо мадамско в чантата. Много е цветна, лятна, имам подобен цвят и си я нося с много неща включително дънки със сандали, много високи тънки токчета в синьо-зелен принт.

# 603
Имам чанта в същото зелено като първата (дори с жълт неон и бамбукови дръжки) и я съчетавам най-спокойно с дънки.

# 604
  • Варна
Agent Provocateur, този чанта според мен би могла да я носиш със зелено, жълто, оранжево, черно, бяло, червено, кафяво и сиво.

# 605
Agent,
A
Аз имам няколко чанти в основни цветове - червено, зелено (учудих дори как пасна със зелената рокля, просто бях с нея в чужбина, когато купих роклята), синьо, черно с разни други напръскани по нея меланжи.
Установила съм, че всъщност се комбинират с всичко, защото се превръщат в акцент.
А и чантата винаги е “в движение”, не е 100% залепена за дрехата и дори да са близки тоновете, де “разминават” при движение.

# 606
Агент, аз съм за зелената....но при поръчани и жълта , и фуксия....ако трябва да оставиш само една...труден избор ще да  е...Grinning
На мойта зелена не мога да й  намеря обувки ....има много красиви,обаче много високи...И ме отказват...Сега съм поръчала едни чехли да видим дали ще станат...Иначе много добре си пасва зелената ми чанта с лилавата ми рокля...Simple Smile

# 607
  • In transit
Агент, за мен зеленото си пасва много добре с тъмно синьо (индиго). Намерих и няколко цветови комбинации с зелено.

# 608
Агентче, на мен повече ми харесва втората, в цвят teal (боже, не знам точното име на български 🤦), но прочетох мнението на ysap и изведнъж си представих зелената с нещо графитено сиво. С дънки естествено, че ще върви, то на дънки и брезентова торба им ходи. Но ако имаш макси рокля в графитено, ще ми е интересно да видя как ще стои със зелената чанта.

# 609
  • София
На Кати червената чанта и черната рокля много ми харесаха.
Агент, оставяй ги и двете.  Аз напоследък нося много разни ярки чанти. Имам една любима жълта и я скапвам от носене.
Лионеса, наскоро те видях с една синя рокля с черен принт. Много хубаво ти стоеше. И тази, която си показала също ми харесва.

# 610
Агент, остови си я! Жестока е!
Можеш да осветяваш убити цветове с нея - кафяво, керемидено, тъмно синьо, тъмно зелено, патладжан, бордо..... Ето идеи:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 21:37 от Sysly

# 611
Браво момичета, виждам ще се връзват зелените ни чанти с много неща, моята е малка - крос боди!

# 612
Аз съм влюбена в този зелен цвят- за първи път нещо толкова актуално и модерно ми завърта главата така...Купих си рокля, пола в такъв цвят, една рокля в бяло и такова зелено, искам шал, ако взема и чанта вече ще съм много отровна...Satisfied Но пък много ми харесва.
Агент, изборът ти ще е труден- другите 2 цвята също са супер...

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:11 от Анонимен

# 613
Сега се сещам, че си скрийншотнах едни сандалки точно заради зеленото. Мисля да мина да ги видя как ще стоят.

# 614
Магни на твоите крачка всичко стои добре...но отдавна не си ме радвала със стилето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт