Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 205
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тук позите и чупките са значително по-малко и ми харесваш повече.

# 691
То филтри може и да няма, но пък всичките то снимки са замазани (блърнати) Wink.

# 692
То филтри може и да няма, но пък всичките то снимки са замазани (блърнати) Wink.
Така ги прави телефона, аз не слагам допълнително нищо като обработка по тях. Предполагам повечето телефони правят снимките по този начин.

# 693
Хайде сега и ти като една друга дето телефона и така снимал Simple Smile. Телефона ти явно е настроен на бюти тежим и автоматично блърва снимките.  Така че филтър имаш.

# 694
Аз съм се опънала със следобедното кафе и реших да направя една снимка. Всеки косъм и бръчка ми изкара моя телефон, лош Айфон! Grinning

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 11:17 от Алиена

# 695
Хайде сега и ти като една друга дето телефона и така снимал Simple Smile. Телефона ти явно е настроен на бюти тежим и автоматично блърва снимките.  Така че филтър имаш.
Хаххахаххаах рече и отсече ! Добре, така да бъде , то е ясно че угодия няма Grinning

# 696
  • София
Е кво му е лошото на филтрите? Аз селфита не си правя, но ако ми се наложи и изпитам желание ще ги ползвам.

# 697
Няма лошо да ползваш филтри.
Просто лъвицата каза че не ползва, но дефакто снимките са блърнати.

# 698
  • София
Кажете някое приложение за разкрасяване на снимки. Моят телефон не е лош и с хубава камера, но свестно селфита не оставам да направя. Верно, че и материалът е поизносен, ама ако може да се познаваме, че съм доволна

# 699
Facetune, FaceApp.

# 700
  • София
Ще пробвам. Ако свалят и 10 кила, може и да ви се покажа 🤣.

# 701
  • София
Аз съм си турила плъзгача на бюти филтъра на средата - хем не личи, хем има малко филтър.

# 702
Ееее лъвица, може да сме прости но не сме слепи Simple Smile.

# 703
Ееее, не разваляйте темата, моля ви.

# 704
И от мен селфи, навън вали като из ведро и е тъмно като в кучи гъз!

PS И понеже щерката тръгна на училище по фланелка аз си съблякох дъждобрана и и го дадох, та сега съм наметнала една абичка да се стопля и се чудя дали съм тренди ако моята пухенка е само 50-100 пъти по-евтина от актуалната Grinning Иначе и аз съм зелена!

PS На приспиване пак гледах съчетания на зелени чанти и съм си оставила 2 отворени таба, ако някой все още има нужда от още идеи:
https://howtowearfashion.com/accessories/how-to-wear-green-bags- … ch-tote-crossbody
https://www.marieclaire.com.au/colours-that-go-with-green

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 16:04 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт