Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 183
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
И аз не съм по модите, предпочитам неща, които ми стоят добре, пред неща, които не ми стоят добре, но са модерни!

# 721
Даже си взех зелената рокля днес в командировка за вечеря - то с този дъжд…

# 722
MarietaYo,
готин аутфит милото геврече, стискаме му лапи бързо да се оправи.

Имам оранжева чанта в момент на настроение си я взех...сега си търся оранжеви, ама някакви по джиджани сандали..
иначе с нюд сандали я нося

# 723
G.Savova, професията различните ми хобита и работната ми среда не предполагат твърде женствено облекло в ежедневието Simple Smile. Нося това, което ми харесва и ми стои добре.
По отношение на покупките не си поставям умишлени  ограничения, но и си нося дрехите дълги години наред. Може би защото избягвам покупки, които са на "гребена на  модните тенденции". Неприятно ми е да съм облечена като 30-50% от хората по улиците, пък дори и да е супер модерно. Като по - млада доста се забавлявах да си променям някои дрехи по мой вкус. Продължавам да си нося някои класически модели дънки от преди 15-20 г., но и си допълвам гардероба с нови неща (пак не от най - модерните Simple Smile )
Тогава тотална забрана за шопинг, докато не се научиш как да се обличаш Simple Smile.

# 724
Я кажете на баба Магни къде е този бюти филтър. С айфон XR съм. Изобщо няма да се крия, че го ползвам.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 07:56 от MagniМ

# 725
  • София
И аз не знам къде е бюти филтъра, то си личи и по размазаното селфи.

Днес след работа срещнах племеника. Каза, че съм му приличала на баба му заради полата. Май ще я пенсионирам, бабешка била.

# 726
Змия, на мен полата ми се стори много свежа. То вярно, че хич те няма по селфитата, другия път помоли тм да те снима. Майстор е определено. Пък племеника да си гледа тийн модностите (на колко стана той всъщност?) Аз моята сицилианска я подносих и на работа. Малко съм извън униформата, но пък ми е страшно удобна в топлото. Ефирна и ми носи настроение. Бачкам и танцувам  Joy

# 727
Магни айфон нямат бюти филтър.

# 728
Никакви филтри не ползвам и аз. Не съм толкова суетна и не знам къде са ха-ха.
За шопинга, отпуснала съм се напоследък. Но в последните 3-4 седмици, не знам как се зарибих така, се случва да поръчвам от сайта на Мания и така попаднах на страхотни неща от естествени материи, например блуза във вашето актуално зелено от кашмир, коприна и памук, друга блуза изцяло от коприна (там в някакъв момент ще ви искам мнение,защото, естествено, е доста прозирна и още се чудя как и с какво да я нося), или пък поли с етикет, на момчетата тениски - все неща, които ще си носим с кеф и не струват много. Но наистина мисля да поспра малко и аз като Роки.

Тарталетка, успех!! Стискам палци! Ако ти се споделя какво е начинанието, ще ми е интересно. Ще дойде време и за твойта душа. Wink П.п. Отслабнала си??

Савова, не са ти лоши работните ботуши. Нарисувай им цветенца с маркер да са ти по-весели. 🤭 Предполагам обаче, че не е позволено.

# 729
Магни айфон нямат бюти филтър.
Пфф, ще се поствам нефилтрирана значи.
Змия, ама много бързо триеш. Прати ми ги  на лични, много моля 😊

# 730
  • Варна
Здравейте, дами. Аз също съм една от тези, които се водят от личните си предпочитания и залагат на класически модели, които могат да се носят по-дълго време.
Днес пак съм в синьо.Stuck Out Tongue Winking EyeHeart EyesHug

# 731
# 732
Чудесни обувки. Искам такива, но велурени.

# 733
Благодаря. Моите са евтинджос от дайхмана... Не са естествен велур, ама за лятото стават.

# 734
  • София
И на мен много ми харесаха обувките, а целият сет.

Общи условия

Активация на акаунт