🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 852
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 90
Как да не прилича на рускиня.Има си точно славянските меки ,правилни черти.Да не знаех ,че е такава бих я определила, като такава. Александра е съвсем друг типаж ,като външност .Тя е с по остри и изсечени черти,което не я прави по малко интересна или по малко красива,но това е една много обширна тема  за българският геном  ,колко разннообразни сме ние ,поради ред причини
А на чувашка не ви ли прилича? Blush Ние също сме славяни, но не сме руснаци и нямаме такива черти. Как някои хора не разбраха, че предците на чувашите са българи и тюрки? Колко пъти се повтори това нещо и не се вдява и това е.

# 91
Някой писа, че в чуждите формати, останалата втора получава шоу "Момата" като утешителна награда.
Ами, ако това е идеята? Капитанова да е втора и да направи второ шоу? Защото истината е, че това го направи тя.
Не,не и не!Първо нервите ми няма да издържат металическо стържещия глас на Виктория още едно цяло шоО,и второ-няма да успеят да се справят с желаещите бг мъжкарлаци да покажат на гадната рускиня отде изгрява слънцето.

# 92
Как да не прилича на рускиня.Има си точно славянските меки ,правилни черти.Да не знаех ,че е такава бих я определила, като такава. Александра е съвсем друг типаж ,като външност .Тя е с по остри и изсечени черти,което не я прави по малко интересна или по малко красива,но това е една много обширна тема  за българският геном  ,колко разннообразни сме ние ,поради ред причини
А на чувашка не ви ли прилича? Blush Ние също сме славяни, но не сме руснаци и нямаме такива черти. Как някои хора не разбраха, че предците на чувашите са българи и тюрки? Колко пъти се повтори това нещо и не се вдява и това е.
Дейзи,попрочети малко българска история и не се излагай да ни наричаш славяни.Чела съм ти с респект постовете  по теми ,,в които си веща и си чела, ама точно тук ме изгуби. Иначе относно чуваши наистина не знам какви са и що са ,ще се поинтересувам

# 93
Да ви кажа и моето предположение за финал.

Скрит текст:
Другата седмица в петък и събота Виктор и победителката ще бъдат със сигурност по студиа. Цитиридис вече промотира това.
Ето тази девойка днес се е заела с връщане на вида си от предаването и разплитане на плитки

Освен това от няколко седмици ни я натрапват като бяла и добра. Виктор от почти началото на формата обяснява по интервюта колко много преоткрил Дениз.

Освен това в „публичното си покаяние“ вчера Виктор заяви, че бездействието му е довело до  сериозни последствия. Колко да са сериозни тези последствия? Може би един човек вече не го иска до себе си. Може би.

Виктория е в риалити и е затворена.
Как ще излиза за интервюта, ако тя е победителка?
Колко време продължава това "къщата на инфлуенсърите"? Колко ги държат?

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:56 от geri1919

# 94
https://youtu.be/aqyXc21UwEM

Joy

Подаръци..подаръци..подаръци....
🤣😂🤣
Добре си посмях, даже в част от коментарите беше доста пестелив.

# 95
прочети малко българска история и не се излагай да ни наричаш славяни.Чела съм ти с респект постовете  по теми ,,в които си веща и си чела, ама точно тук ме изгуби. Иначе относно чуваши наистина не знам какви са и що са ,ще се поинтересувам
Под славяни имах предвид със славянска писменост. Но Чувашия е била отделна държава, после Ленин я присъединява към Русия, но пак си е автономна република. Имат си собствен език и управление. И сега искат пак да се отделят. Някой беше постнал информация. Така че ако се отделят ще е интересно Капитонова пак ли ще твърди, че е рускиня? Всъщност тя си е нагла така че сигурно няма да й е проблем.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:57 от daizy_g

# 96
Наистина се прекалява тук с обидите
Неприятно е
За съжаление не сме психолог и не знам как да постъпя,да крякам ли, да се дуя ли, да рева или да извадя телешкия поглед...пардон, благия
Наистина много липсва одухотвореност у Александра, което е жалко. Явно е от среди с възможности, но... това й е капацитета.
Не ми харесват обидите към Деница, Людмила и т.н. Мисля, че чрез тях и Марта например искаха да покажат и по нормални жени. Домът на Деница е много хубав, тя не е неприятна. Да, манталитет различен, особен. Нормален, често срещан. Людмила същото. Марта...Абе пич е, нищо че майчинската роля пропадна.
Но накрая кои останаха....

# 97
Гери,аз съм на 99% сигурна.В петък ли ще е завършекът на шоОто? Ся си гледам графика и баш тогава съм на работа от 10 вечерта,ще ви хвърлям по едно око в почиките.

# 98
  • Вестерос
Esmee, благодаря за темата!
Всичко вече сме казали, но да се включа да се повторя и аз за баланс.
По конспекта:
Скандалът беше провокиран от Капитонова, много настоятелно при това и всичко, което Александра направи, беше реакция на провокативното поведение насреща.
Александра беше абсолютно права да нарече Капитонова двулична и фалшива. Това, че Виктория се изтърва и показа истинското си лице, не означава, че не е фалшива почти през цялото останало време. На мен ми стигат само твърденията ѝ - "Ти си тук за да се държиш с мен лошо от самото начало", "Аз те дразня и ти се занимаваш само с мен". За всеки, който има очи, е вярно точно обратното. Освен това показа пълен фалш с Деница. Най-емблематичният ѝ фалш беше онзи разговор на стълбите с А., но общо взето двуличието е типичният ѝ маниер и примерите за това са много.
Александра няма как да съветва Виктор като психолог и точно това му каза, когато той ѝ искаше съвети - пристрастна съм, искам мен да избереш, не мога да те съветвам, когато си объркан коя от нас искаш.
Александра няма как да се държи с Виктория като с пациент на психолог, първо, защото не е такъв все още, и второ, защото е лично засегната от нея. Основен принцип е, че не можеш да си терапевт на някой, с който имаш лични конфликти.
И последно, нито една от нас, коментиращите тук не се е показала като по-злобна от Виктория. Може и да сме такива, но просто няма как да сме го демонстрирали тук. Каквото и да се напише тук, е просто анонимен, онлайн коментар, вентилиране на емоции от това, което гледаме. Несравнимо е с това да се изправиш очи в очи с някой, да го унижаваш, да натискаш бутони с които да го заболи и да търсиш нови и нови начини - ти нямаш живот като излезеш от тук, нямаш професия, нямаш приятели, болна си от петите до главата и т.н, и т.н
Абсолютно!

Всичко, което си написала споделям.

# 99
Понеже заговорихте за произход, а и от толкова видеа за Ергенът в YouTube последният ми предложи следното с лицето В.К. В него споменава, че има 25% украинска кръв, че харесва мъже като Скалата и че приятелят ѝ прилича на него. Онзи чичко, който се тиражира навсякъде, през розАви очила и след бутилка розАв джин би могъл да мине за Скалата от АлиЕкспрес.
Скрит текст:

# 100
  • Вестерос
Къщата на инфлуенсърите 🤣🤣🤣🤣 каква тъпотия ще е, не е истина, кой ги измисля тези неща?

# 101
Къщата на инфлуенсърите 🤣🤣🤣🤣 каква тъпотия ще е, не е истина, кой ги измисля тези неща?
Еми нещо на Биг Брадър само с инфлуенсъри. Stuck Out Tongue Winking Eye Това ще е страшен цирк според мен. Интриги на килограм. Joy Виктория ще може да се развихри. Stuck Out Tongue

# 102
„Къщата на инфлуенсърите“ ще го дават ли някъде (щот' ще ми липсвате като свърши тази простотия)?

# 103
  • тук и там
Да се включа и аз, макар да го гледам от -3-4 седмици, та съм пропуснала отсяването на останалите участнични. От това което видях, Людмила ми беше антипатична ужасно, добре че се махна-но то за нея си беше очевадно че нама никакви шансове.Виктория не знам като какава се определе, но си е точно от руската школа .Типична рускиня-като характер, поведение, самочувствие, нахалство,отношение  и т.н.
Тя сама беше казала че я мислят за кучка или нещо подобно,ми такава си е, или поне дава всичко от себе си да я определят като такава. Но както  и в живота, противно на всички очаквания-се оказва че мъжете си падат по такива жени..
Алекс може и да върне розата. Виктор и даде на нея роза ,преди да избере Виктория. Тя очакваше Виктория да бъде изгонена.Да му връща розата, пак ще извлече повече дивиденти..Та както става обикновено-двама се карат, третият печели..Дениз..Хубава и посредствена. Напомня ми на една друга туркиня от Биг Брадър-забравих и името..Ами  тя  доста добре си подреди живота след това,та ..
Според мен Виктор и Виктория се заслужават, макара че честно казано -не виждам бъдеще във връзката им. Не му е по джоба Викито..

# 104
Има си го излъчването Викса, леееко в по-тъмна тоналност. Което й отива, аз много харесвам хубав тен, но подозирам, че й се иска да е по-светла и светлоока. Често слага сини лещи. Иначе типичната източна европейка си крещи отвсякъде, че е такава. Веднага ги познавам -сиво/сини, рядко и зелени, последните по-често при украинки очи, руса -златно, тъмно или скандинавско русо, кръгло лице, пропорционални, но по-мънички, меки черти. Хубавици. Викса има излъчването, като се загледаш го откриваш, но веднага не бих я познала ако не знам.

Общи условия

Активация на акаунт