Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 164
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
Шеф Ангелов ме изненада неприятно с признанието, че Виктория му е била любимка. Не, че не стана ясно, но поне малко уважение към останалите не е излишно.

# 466
  • Велико Търново
Чилева не можах да разбера защо даде глас.
Е как защо? Разбира се, че за да може гласът на шеф Ангелов да е решаващият.

# 467
Чилева не можах да разбера защо даде глас.
Е как защо? Разбира се, че за да може гласът на шеф Ангелов да е решаващият.
Пък и да не ѝ е гадно на Вики, нали е финалист и любимка на Ангелов.

# 468
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Виктория по спомен беше казала, че не е омъжена.

# 469
  • IC 1101,Abell 2029
Шеф Ангелов ме изненада неприятно с признанието, че Виктория му е била любимка. Не, че не стана ясно, но поне малко уважение към останалите не е излишно.
А,това че му е любимка е ясно на всички още преди доста време на онова предизвикателство с десертите,когато Виктория каза че е сложила от любимият му продукт,а шефа каза "Ти си ми любимото бе Вики".Добре че показаха Христо Трифонов че е в родата на Викито,за да разберем защо тя е финалистка.Този човек освен в ББ Фемили,участва в още един Биг Брадър.Никой световно неизвестен не участва в два Брадъра,ако няма връзки дебели като корабни въжета.

# 470
  • Sunshine state
Аз доколкото разбрах Ицо и Корнелия са работодатели на Виктория, а не рода.

# 471
Андреа изглеждаше много различна днес.
Валя щеше да даде чинията на синът си ама само защото дъщеря ѝ е момиче, я даде на нея. Много е горда със синът си.
Малко беше превъзбудена на паса ама си беше напълно разбираемо.
Хубав финал беше. Като изключим репликата на Ангелов : " Водете ги". Все едно за разстрел.

# 472
Андреа изглеждаше много различна днес.
Валя щеше да даде чинията на синът си ама само защото дъщеря ѝ е момиче, я даде на нея. Много е горда със синът си.
Малко беше превъзбудена на паса ама си беше напълно разбираемо.
Хубав финал беше. Като изключим репликата на Ангелов : " Водете ги". Все едно за разстрел.

Е, ако имаше “топки”, можеше да се поиска още една чиния или поне да раздели десерта на две, ама сакън да не се противопостави на инструкциите на Ангелов!
Ако не си беше разделила децата, имаше шанс да покаже, че има нещо човешко и у нея, ама нейсе.
Да ѝ е честита победата. Тя си знае.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 04:07 от Мак

# 473
  • София
И на мен ми направи много лошо впечатление това с "най-любимия" човек. Ако бях на мястото на Валентина щях да взема още една чиния и един прибор и да разделя там, на място на масата десерта на две. Не мога да си представя, че ще има за едното ми дете, а за другото няма да има. Не е въпросът в десерта, а в принципа.  Дори не се замислям, за мен това е автоматично - всичко смята по две, а ако е едно нещо гледам да си го поделят, освен ако единият не каже, че не иска и го отстъпи на другия.

# 474
  • София
Някой видя ли дали Емил и Калоян бяха на финала?

# 475
Не, не бяха, нямаше ги Емо, Калоян, Деница, Митко и Иван

# 476
  • София
Митко беше, влезе заедно с Юра и Цуцитата.

# 477
Напълно заслужена победа на Валентина. Беше по- добра през целия сезон, стабилна и на ниво, нямаше някакви сериозни издънки. Виктория имаше добри прояви напоследък, но реално трябваше да си тръгне доста по- рано. Валентина беше по- добра на финалната резервация и си избра много по- силен отбор. Радвам се, че спечели.

# 478
Митко беше, влезе заедно с Юра и Цуцитата.

Извинявам се, толкова е забележим милия, че абсолютно съм го пропуснала😆😆
Аз бях заета да си гледам Цуцитата, че ми липсваха ❤🥺

# 479
Походката на цуца беше като на истински борец...в пижама

Общи условия

Активация на акаунт