Отговори
# 630
  • AMS
Приканване за гледане на серията от Пънар >>>

Хаштаг - Кошмар >>>

Един час до началото >>>

Започва >>>

# 631
  • Кърджали
Приятно гледане на който гледа.
Аз заседнах да гледам озета, все едно не съм гледала серията вече 5 пъти поне

# 632
Здравейте! Blue Heart

Не знам как са останалите, но аз съм на линия.
Не е ясно дали ще има руска азвучка, но без нея съм съвсем загубена...

Ето линкове за азвучката и за Канал Д. В момента тече резюмето на еп.40

https://turkru.tv/prigovor-41-seriya.html

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

Приятно гледане! Hands V

Раздвоената Джей.

# 633
  • София
Няма руска "озвучка", стискам зъби и не гледам на турски, не чета и във ФБ групата, къдете Алекс разказва ... За мен Присъда идва в понеделник...

# 634
На мен никой не ми разказва, уж щях да гледам само началото, но знаех, че се самозалъгвам - първо исках да видя реакцията на Айлин като разбере за фалшивия Четин, после - Лачин и Йекта, после... и сега какво - Толга и Ългаз аби се познават, а Джейлин е в шок, защото този път излъгаха нея Joy Не може да бъде Joy

# 635
  • София
Ългаз е пратил Толга при Джейлин, защото е бил сигурен, че тя няма да се откаже от случая с Мехметджан...така добре си я познава...

# 636
Гугутка, по реакцията на Джейлин разбрах, че Толга е къртица на Ългаз. Но той се появи при Джейлин доста преди да се наложи тя да се откаже от защитата на Мехметджан.

Йекта дали успя да подкупи свидетели в полза на Бурак Rolling Eyes
Четин пак излъга Айлин, не разбрах тя повярва ли или съмнението я гризе.

# 637
  • София
Ългаз е помагал на Толга да следва и на болната му майка, не е къртица, пазач е...ако някой може да опази Джейлин...

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:26 от Gugutka52

# 638
Гугутка, Ългаз е знаел за задкулисната адвокатка Джейлин - в този смисъл Толга е къртица. Но си траеше Grin

Бурак май е с хемофилия - кръвта му не се съсирва. Ако умре - лошо за Ългаз.
Шефът се оказа човек на Йекта.

# 639
И какво стана сега - двойно убийство?!?!?

Ерен е застрелян в сърцето от Бурак, а Ългаз стреля по Бурак и евентуално го ранява,
ако оня не се преструва...

Дано това да не е финалът на епизода!

Жалко - финалът е! Ългаз е в шок!

Епизодът ми е абсолютно неясен!
Разчитам единествено на краткото резюме на Алекс.
Иначе ще си чакам търпеливо превода. Sob

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 23:26 от jupetrov7

# 640
Сема  както  я подкара с това безсилие и къртици на /в полис ,то ще  откараме още бая сезони .
Метин баш аджамишката тръгна да търси Бурак , Баш полис веднага снесе информацията , Ерен и Ългаз в трафик  и после двамината след  това крейзи торун-че ...Джейлин и тя ще я измъти някаква с това признание на "убийцата "
Чънар и  сие къзлар там без коментар .
дЕдЕ го замрази .
Струва ми се ,че Ерен е ранен над сърцето ,някъде  под рамото .
Бурак май си  удари  и главата на камък като падна

# 641
Не разбрах какво говори Джейлин с лекарката и защо се върна при полицаите. Девойката е убила Бурхан, но изглежда е обвинила мъжа, който оцеля.
Много дразнещи реклами - 15 мин. една и съща музика реди програмата на Канал Д.

# 642
  • Кърджали
Ългаз на краставичар краставици продаде 😂😂😂😂
Това беше убийствено добро. (Въй, след този финал тази дума убийствено 🤔🤔🤔)
Значи ситуацията с Пъдпъдъка в следната
Ългаз познава Толга още като е бил дете, баща му е бил убит от негов брат заради спор за имот, Ългаз е бил прокурор по делото. Поел е грижата за Толга, изучил гоз той е платил следването му (майката на Толга е болна), помагал е като се налага и финансово (Това Джейлин го разбра след това от Толга). Ългаз, понеже си познава жената, предположил че Джейлин ще направи нещо, за късмет точно тогава приключвал стажа на Пъдпъдъка и го пратил при Джейлин с малко насоки. Предположил че Джейлин ще направи точно това - ще вземе Пъдпъдъка като кукла на конци. Но пък Ългаз ще знае за всяка крачка и мисъл на жена си. Така з както каза и Ългаз - аз знаех какво правиш тоз а информацията по случая я предавай на друг адвокат, не на жена си. Официално няма няма нарушение на правилата.
Официално Пъдпъдъка почва да работи с Джейлин. Думитенѝ бяха "Щом си верен на Ългаз ще си верен и на мен"
Не мога да опиша колко се зарадвах, че Конниците на Апокалипсиса са едно цяло. Всички повярваха на интуицията на Ългаз. Извиненията и официалното сключване на мир между тях беше радост за душата ми. Заедно са непобедими, а като се дъвчат мине криво.
Сцените Бурак -Ългаз бяха истинска наслада, борба на ум и характери. Ългаз за първи път прекрачи собствените си граници за да защити жена си . Предупреди Бурак че трябва да стои далеч от жена му и близките му защото за тях е готов на всичко.
Йекта се опита да се жалва пред главния прокурор за това че Ългаз тормозил клиента му. Парс така  жестоко го отряза че не можех да се нарадвам.
Кошмара на Ългаз беше много жесток. Това момче преживява жестока травма, страх да не загуби Джейлин. Как си я гушкаше след това, да се убеди че е там до него ....
И Парс като видя името на Нева на стената, и след това показвайки снимките му с Нева на Мехметджан ("Последната снимка, последната усмивка").... Състезаваха се с Ълга кой повече ще ми разбие сърцето.
Бурак отрече някога да в казвал че му е ставало лошо от кръв. Но па нашите намериха доказателство че анкетата е направена от него
Ръфат (полицейския началник) дава информация на Йекта.
Ългаз беше казал на Бурак че няма да убие човек дори и да се налага, и не би се поставил в ситуация която да го принуди
Бурак му отвърна че според него ще убие без да се замисли
Затова и накрая Бурак каза "Видя ли, бях прав.Всеки може да се превърне в убиец"
За Ългаз това ще е точката в която ще забие .... Та временно забранявам на Бурак да умира .
Па и Самет тъкмо почна да ми става любопитен като актьор и човек
Независимо дали ще оцелее Бурак или не , Конниците вече имат още един враг - Халюк, който силно вярва, че внука му е невинен. Ако Бурак умре нищо няма да може да го накара да повярва че той е бил психопат.
Момичето което за малко не уби Джейлин даде показания че брокера бил постоянно агресивен и според нея той е убил таксиметровия шофьор. Джейлин видя тия показания. Така се усъмни и говори с момичето. Разбра че девойката е убила таксиметровия шофьор (разказа как). Искала да обвини брокера, защото не иска да влиза в затвора з била бременна. Това че е бременна (лекарката също го потвърди) накара Джейлин да се чуди какво да прави. Мисля че в крайна сметка реши да каже на Ългаз - попита охраната дали Ългаз ще знае когато изпишат момичето, от охраната ѝ казаха че да, и че ще я отведат в прокуратурата при него за нов разпитю Джейлин отвърна "Добрез исках да съм сигурна че я наглеждате" . Силно се надявам да каже на Ългаз наистина, едва ли съвестта ще ѝ позволи да прати невинен човек в затвора.

Самет Каан Куюджу написа за сцената си с Каан "От много малко неща съм получавал такова удоволствие като от изиграването на тази сцена "

А трябва да призная още веднъж подбора им на музика. Бурак слушаше същата песен, която навремето слушаше Енгин  (и която се е превърнала в една от любимите на Каан\. Аз си нарекох тази песен песента на убийците. Но браво на Али Билгин за това че използва една и съща песен за момента в който случващото се вече се изплъзва от контрола на психопатите....

Една обикновена неделя вечер в Туитър

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 00:56 от Aлекcандрa

# 643
Алекс, много благодаря за обзора! Flowers Bouquet Доста се чудих дали Джейлин не е бременна, но емоцията ѝ не подсказваше това. Не се сетих, че е момичето - изглежда малка на възраст.
Само за Четин нищо не си споменала - утре ако имаш време, пиши моля два реда - нищо не разбрах от разговора с Айлин.
Още по - любопитно ми е, защото Мерих вчера публикува снимки от Хилсайд във Фетхие - може да е там само за кратко, а може участието му в сериала да е приключило.

# 644
  • Кърджали
Четин е още мъгла.
Айлин все пак опита да се вслуша в Джейлин, макар има надеждата Джейлин да греши.
Джейлин всъщност предложи да кажат на Ългаз за Четин, той за две минути ще разбере кой е що е, но Айлин отказа и направо ѝ забрани.
След това се обади на Четин, че иска да го посети в болницата, направила му била баница. Четин ѝ каза че не е в болницата, а на конференция в някакъв хотел. Повика я там.  После поговориха. Айлин измърмори там нещо, че иска да го познае по-добре,ала бала. Четин ѝ каза ще иска да се запознае със семейството ѝ, с Парла. И Айлин май се успокои...
Ще видим....

Рейтинг

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 09:04 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт