Магията на изтока - тема 68

• 23 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • вятърничава
diziler,не гледах внимателно, но май не споменаха дата.
И да, даваха и други японски сериали. Този криминалния, след 2 епизода не ми хареса. За мед.сестрите не беше лош. Имаше един адвокатски, много забавен беше неЛегална кантора , Legal V - Ex-lawyer Shoko Takanashi

# 286
Привет!
Затъжих се за вас!
Ако може да ми помогнете за един филм много ми се гледа-корейски за един крал и любовника на жена му ли беше,накрая и двамата се изпотрепаха.С ного любими актьори беше.Благодаря!

# 287
Привет!
Затъжих се за вас!
Скрит текст:
Ако може да ми помогнете за един филм много ми се гледа-корейски за един крал и любовника на жена му ли беше,накрая и двамата се изпотрепаха.С ного любими актьори беше.Благодаря!
Привет! И ти ни липсваше!
Дано 2в1 се включи по въпроса ти, тя е специалист по корейското. Сигурно ще може да се сети кой бил е филмът.

# 288
Привет!
Затъжих се за вас!

A Frozen Flower?

# 289
  • вятърничава
Two Hearts Кенто Ямазаки и Сузу Хиросе - гаджета, гаджета! Two Hearts

# 290
О, хубава новина! Много ги харесвам и двамата! Чаровна двойка!

# 291
Привет!
Затъжих се за вас!

A Frozen Flower?

Ааааа,точно!
Благодаря!

# 292

Петък е, все пак Stuck Out Tongue Winking Eye. Су Джу ви поздравяват с песен от новия си албум The Road: Keep on Going.

# 293
  • DE
Суджовците са разкош, а  какво прави казармата с момченцата, превръща ги в МЪЖЕ Heart

Не съм писала още, че и аз бях я затрила помежду устройствата Confused  Днес я намерих

За  десерт нещо "японско"
https://m.youtube.com/watch?v=3Fxzu6Jbrww
В кавички е щото пее през повечето време на инглиш, не четат ли коментари на феновете които си ги искат на японски, най-хубавите им песни са такива. Не ми звучи добре  тоя английски на Така с гласа и това е. Мелодията му е друга.

Ох, толкова ми е трудно да пиша на таблета. Клипа е между надписите видео Confused

# 294
  • вятърничава
Толкова ми е любим този сериал и тази снимка никога няма да ми омръзне 🤗
Суджовците трябва май да си сменят името на Супер МЪЖЕ.

# 295
Днес излезе нов корейски сериал по Нетфликс - Remarriage & Desires. Налични са всичките 8 епизода.

# 296
  • MJF
Broker (2022)

Подхванах го , днес,  първия един час изгледах. Но много ме прекъсват домашните  любимци а филма не е за такова гледане, така че ще си го догледам идните дни на спокойстие.

Иначе видях първите 3 серии  на Boku no Nee-chan. Забавно заглавие, забавен дует. Напълно по мой вкус. Нооо само 8 серии по 20-30 минути уж но реално са по 15-тина минути. Повече за това заглавие също идните дни. Че имам повече коментар.

Хайде пак ме прекъснаха.

# 297
Реално не са чак толкова зле за онези години - това за Каме и Ямапи.
Ето израелски изпълнител от тази година
Скрит текст:
Ама той с такива ансамбълчета се носи,когато не показва преса,но при мен определен вид кич си е направо стандарт.Дори и аз си имам сакенце с паетки.Черни,но все пак паети. Когато го нося се чувствам като истински фен на G dragon,защото той ме вдъхнови да си го взема.
Още искам жилетката му от bad boy
Ето тази Heart Eyes
Скрит текст:
И онази синята от тази годиня от ревюто на Шанел.

# 298
Broker (2022)

Подхванах го , днес,  първия един час изгледах. Но много ме прекъсват домашните  любимци а филма не е за такова гледане, така че ще си го догледам идните дни на спокойстие.

Изненадвам се, че вече го има готов за гледане, не го очаквах толкова скоро. Трябва и аз да си намеря време, в което да го гледам, че тези дни ми е малко сложно у дома.

# 299
  • MJF
Smile
Туй за снимките де. Пак се развеселих от тях. Тази на Каме-Ямапи особено заслужава има няма да я слагаме в заглавния пост на темите Smiley . Ама така де , да се внимава като се влиза тук.

Smiley

Бел, да , излязъл е първи превод. Логично предополжих че може и да не става за гледане, той. Но в изгледания 1час макар че имаше няколко момента където улових че превода "недостига/ неточен" на мен не ми попречи да си проследя, уловя за какво иде реч, какво става. Но може да се поизчака следващия превод. Не вярвам такъв да се забави много.
От това което видях от филма се успокоих, виждам си "наш Корееда", до едно познати актьори от корейския фронт и текст и сцени по същество, засега историята /сюжета набира скорост. Корееда го разпознах към момента най-вече в начина по който разкрива темата и сглобява историята.

Пак аз. Да попиша малко за Boku no Nee-chan
Каката е голяма скица. Има големи бисери като съвети към по - малкия си брат. Въпреки кратките епизоди във всяка серия има повторение на ситуации с развитие така да се каже. Един такъв музикален момент има. И един с приборите които двамата ползват за пийване и хапване. Това в добавка към техните диалози. Гледам че е по манга, но в добавка има посочени не един сценарист. Поразцъках творческия екип. В общи линии не съм попадала до тук на тях. А са оригинални. Браво.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 20:25 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт