Магията на изтока - тема 68

• 23 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Корейците имат няколко оборотни къщи, които показват в доста от сериалите си. По-скоро фасадите и дворовете им, защото вътрешните сцени явно се снимат в студио и там обстановката се сменя според нуждите. По едно време имаше един телефон, старовремски с шайба, който беше неизменна част от обзавеждането на богаташките къщи, нищо че дори бабите и дядовците имаха последен модел GSM Joy.

Приключих с Eve и втория сезон на Yumi's Cells. Първият ще го запомня с убийствената визия на Со Йе Джи. Опонентката ѝ, Ю Сън, не ѝ отстъпваше. Тъй като действието се развиваше все между богаташи, стайлингът беше като парад на Диор, Живанши, Баленсиага, Прада.... и каквото друго се сетите. Иначе, сюжета си беше в рамките на типична revenge драма. Богатите правят каквото си искат и са недосегаеми, а останалите.... "духат супата". В крайна сметка
Скрит текст:
мацката си получи отмъщението, но това не ѝ донесе щастие и кой знае какво удовлетворение.
Вторият, също както и първия сезон, е за романтични душици. Подходящ като за лятото и отпускарския сезон.

Extraordinary Attorney Woo - Пак Ън Бин се старае, както и останалите от каста, но сюжета на моменти ми идва малко идеализиран и нереалистичен. Като цяло, обаче, става за гледане, а рейтингът му сред корейците е много висок.

Погледнах и първите 2-3 епизода на Becoming Witch. Това, което ме задържа за момента е И Ю Ри. Харесвам си я много. Jung Sang Hoon е изневеряващият ѝ съпруг и е голямо лекенце. Ще ми се да видя как ще се справи с него, та ще продължа за момента. Излиза по един епизод на седмица, та може и да изчакам да се посъберат, че ако прекалят с корейщините да задействам Мишо.

От Insider се отказах за сега. Не ми се гледа подобен сюжет.

# 331
  • вятърничава
Шош, изгледан 7,чакам 8-ми.Не бързам, оммм 🧘‍♀️
Скрит текст:
в еп. 7 беше срещата на влюбените - "дейтото" на дъщерята и Кей Танака.В 8-ми явно ще има среща на силите - между бившата и настоящата. И Хаяте ми е интересно какви ги къдри.

# 332
Ново,от тази година,дори от този месец

Heart Eyes
За китайското списание ElleMen.
Преводът на заглавието е „Един обикновен човек“.
Според тайванския Apple Daily, това е петият път, когато Такеши краси корицата на списанието.

# 333
Невероятен Такеши, толкова е елегантен! Възрастта му личи, но му отива това по-зряло излъчване. Дано скоро има добри новини около него за нови изяви, които да се надяваме да видим.

# 334
Гледах реклама на Такеши за коняк от юни,но незнам дали някой не я е давал Blush

# 335
Не мисля, че е споделяна в темата тази реклама, щях да помня. Стилна е и цветово ми харесва.

# 336
  • MJF
Kато прочетох 2в1 и разгледах линковете:
Lee Yoo-Young я гледах "току що" в Traces of Love (2020). Lee Sang Yeob също. Ще го погледна Eve (2022). Kang Ki-Young го чакам да попадне в нещо като за мене пак.

Загледах Good Casting. Малко превъртам, не се вглеждам много в логиката на конспирацията и гледам най-вече комедията. Yu In-Young скоро я гледах в Crazy Love и тук ми е интересно да я видя в друга роля. Трите дами в централните образи са големи скици. Трябва да проверя архива какво се е писало назад за това заглавие.

# 337
Шош, хвърли едно око на Extraordinary Attorney Woo, ако искаш да видиш Kang Ki Young. По принцип гледаш адвокатски сериали, а този си е такъв в по-голямата си част.

За Eve сама си прецени дали да го гледаш. Кастът няма грешка, но имаше моменти, които ми идваха too much.

Изгледах последните епизоди на Doctor Lawyer и Why Her?. И в двата се придържаха към основната тема - справедливост за онеправданите и наказание за виновните, без да разводняват с излишна романтика, макар че и в двата се показа, че главните имат някаква тръпка помежду си. Добър каст и отлично изпълнение и в двете драми.

Вчера започна Adamas.

# 338
Още от фотосесията на Такеши Канеширо за ElleMen:
https://www.fmv6.com/movie-world/takeshi-kaneshiro-ellemen-june-issue-cover/

# 339
  • MJF
Ами слагам го и Extraordinary Attorney Woo в листата.
Значи нашия орехотрошач Mr. Green Джи добре се е представил в  Doctor Lawyer. Wink

Проверих за Good Casting. Споменали сте го но не видях да е много коментиран. То не че по главния сюжет има и какво много де. Но с каста и комедията е забава въпреки цялата сериозност, крими и от този род. Малка пародия. Аз такова на кор-фронта понасям. С мишока Wink

# 340
Вейр се е оженил на 17 този месец.
Съпругата му не е знаменитост.
Първо е публикувал тази снимка в Инста.
Скрит текст:
Снимки от сватбата.
Скрит текст:

Видях снимки на ТОП от някакво събитие.Много Heart Eyes с костюм и всичко останало,но сега не ги намирам.Обаче има Дракончето за ВОГ Корея.
Скрит текст:

Видях,че Мими е в новата кампания на Хуго Бос.

Гледах японче как прави сладкиш.

Незнам как реши,че трябва да го хапне?Това е изкуство,а не храна.

# 341
Cafe Minamdang - кримка в пародиен стил, поне в първите епизоди. По кадрите в клипа обаче, си личи, че в даден момент ще включат и драма от миналото на главните герои. Накъде са корейчетата без нея Smiling Imp.

# 342
  • MJF
Ей на , ей затова не правя такива неща. Щото няма да ги хапна и гладна ще си ходя Smile

# 343
Ей на , ей затова не правя такива неща. Щото няма да ги хапна и гладна ще си ходя Smile
Така е,а не защото нямам нерви да направя нещо подобно. Joy

# 344
  • вятърничава
Ееее, изяде едно, останаха му две произведения на изкуството!
Пък и храна е все пак, не може да трае вечно.
Ма да се беше показал тоз младеж, не само в сенките да се крие.

Младоженката е хубавка, браво! Радвам се, когато имат нормални връзки, а не се стискат и крият като корейските и китайските 🌟

Общи условия

Активация на акаунт