На пазар във Варна - тема 69

• 45 540
  • 752
  •   4
Отговори
# 60
На мен ми е много симпатична и вкусна малката сшадкарничка на Тракия след 3-та гимназия, покрай пилетата. Малка и на прозорците се въртят пастички, тортички.

Леле, пък на мен и мъжа ми са ни адски безвкусни техните творения...

Често сядам на Чери бай Мери, всеки път се заричам да не взимам нищо за ядене, всеки път им давам шанс и всеки път съжалявам. Нищо не ми допада... Честно казано, най-вкусни са ми тортите на Крамер. Сигурно пък тях има хора, дето да не ги харесват...

# 61
Скоро ни черпиха на работа с торти от Baci dolci и всичко ми хареса и беше прясно, но цените май не са в диапазона, който търси потребителката.

# 62
  • Варна
И аз ще препоръчам sweet rose, имат вкусни кремчета с тъмен натрошен блат отдолу, нещо като торта в чашка с капаче, и май са към 3 лв. Sladucci също правят кремчета, бисквитки и курабийки, мъфини, торти на клечка.
И аз не съм от впечатлените от Чери, малко неща съм пробвала, може пък да не съм нацелила хубавите Simple Smile

# 63
  • Варна
Отрицателно мнение имам и аз за Милена, но понеже много народ благоговее пред тях, обикновено не го изказвам.

П.п. И на мен Крамер са ми вкусни, но цените са сериозни. Еклерите им са страхотни обаче. Имат и малки еклерчета, които май влизат в споменатия бюджет.

# 64
Някой скоро бил ли е в ИКЕА? Празно ли е или се намира все още нещо?
Кой магазин за дрехи втора употреба ще препоръчате? Да не е Мания или Хумана

# 65
  • Варна

Кой магазин за дрехи втора употреба ще препоръчате? Да не е Мания или Хумана

Веригата Бултекс, имат сайт, може да видиш кой магазин за деня с каква цена на кг е.

# 66
Някой скоро бил ли е в ИКЕА? Празно ли е или се намира все още нещо?

В смисъл? От както Икеа се премести в Делта мол смятам, че е сравнително добре заредена, търсили сте нещо конкретно и го е нямало ли?Понеже не се разбира много въпроса ви.

# 67
Благодаря много!
В София ИКЕА е доста изпразнена

# 68
  • ВАРНА
Тези бонбони налични в някой супермаркет да сте виждали скоро ?

# 69
  • Варна
На Морска гара във Duty Free shop-a мисля, че ги видях. Ходих да допълня подарък за абитуриентка с нещо сладичко миналата седмица. В сайта им ги има.

# 70
  • Варна
Искам да почерпя в офис с нещо различно от бонбони - мислих си за тарталетки / еклерчета / мъфини - нещо такова. Дали на цена до 3лв мога да намеря нещо ? Cherry by Mary страшно ми харесват, но там отива по-висока цената. Искам нещо от по-качествените, не най-евтиния сметанов крем и пълни със захар и мазнини , нещо като от бутикова сладкарничка, да го поднеса и в хубава опаковка Simple Smile Ако е над 3лв цената вече ще взема торта, но все пак предпочитам някакъв индивидуален вариант ...

https://bg-bg.facebook.com/pages/category/Dessert-Shop/The-CAKE-530503937336232/ The Cake, една малка сладкарница на ул."Неофит Рилски", това са най-обичаните еклери в нашата къща. В последните няколко години торти поръчвам само при нея.

# 71
Още един глас за The cake, бях забравила за тях. Правиха тортата за първия РД на детето. Яла съм и по други празници техни торти и сладости, много ми харесаха.

# 72
Къде мога да си купя патрон за брава, на който никой да не може да издава дубликати на ключовете? На едното място 50 лв на другото 300 лв, някой нещо такова взимал ли е и каква беше цената?

# 73
последно купувах е в КФ но преди месец. Бонбониерите бяха по-големи сякаш.

# 74
  • Варна
Здравейте!

Чували ли сте , Mall Varna скоро ще фалира или това са само слухове?

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 19:38 от Velina_p

Общи условия

Активация на акаунт