На пазар във Варна - тема 69

• 44 964
  • 752
  •   1
Отговори
# 465

Лан,това на W5 е от лидъл,скоро го пускаха пак.Другото на Силвър е от Лили.Тези магически гъба и парцал са ми от лидъл,от години ги имам,само за обувки ги ползвам.Горещо препоръчвам,те са пак от тематични седмици,но етикетите им са паднали.За кухня и баня май пишеше.
Голям съм шматок,ето парцала и гъбата

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 21:52 от Bobchita

# 466
Диди, Лан пита за други продукти, които да помогнат за подръжка на Бяла кожа …. А не за магическа гъбка….

И аз искам да науча благодаря

# 467
  • Варна
Привет! Знам,че не съм много по темата и има хора ,които се дразнят че се обсъждат лекари, но темата за стоматолозите във Варна не е много.... не знам как да кажа.
Та на въпроса....Търся мнения за д-р Зафироски за поставяне на имплант. Или да ми препоръчате някой от който сте останали доволни.Трябва и да е хирург, ще се вади зъб и ще се слага имплант.
Благодаря

# 468
Доктор Тодоров от МЦ Алтея зад новата църква на Лятно кино. На мен извади зъб и на негово място сложи имплант, плюс още един на липсващ зъб. Професионално работи. За две години нямам оплаквания.

# 469
  • Варна
За импланти само и единствено д-р Караманов.
Аз при друг не бих отишла, когато ми се наложи и това да правя.
Мъжа ми има правен имплант при него, а на свекърва ми цялата уста е с импланти.
Не знам скъпо или евтино работи спрямо останалите, защото не сме проучвали, но работи по последни методи. Той само и с имплантология се занимава.
Нещата при него се случват доста по-бързо и го няма това повече от година да си без зъб. Още при ваденето поставя импланта. Няма първо вадене и заздравяване, после поставяне на имплант и след това и той да заздравя, а после и короната.
Двама зъболекари гледаха после снимки на мъжа ми и думите им бяха, че това е безупречно изпълнение.
На свекърва ми прави целите челюсти преди повече от 10 години. Доволна е и тя, макар че там нещата са доста по-сложни и далеч не толкова бързи и леки.

# 470
  • Варна
Привет,
Къде мога да купя дъждобран в района между Автогарата и зимно Тракия?

# 471
Привет,
Дъждобрани съм виждала в ДМ. Поне на в този на Чаталджа, не съм посещавала този на Тракия от месец, но би трябвало да има. Иначе и в Лидъл Окръжна видях вчера, още имаше, но пък не ви е в посочения район.

# 472
Откъде ще ми препоръчате овче кашкавал, сирене да купя...

Цените се качват ускорено, а качеството май рязко пада ...

# 473
Момичета
От къде мога да купя бюджетен куфар голям. ( тези дето са по 20 кг). Да не е съвсем боклук, но и да не ми свалят главата с цената.

# 474
  • В центъра на моретата
Момичета
От къде мога да купя бюджетен куфар голям. ( тези дето са по 20 кг). Да не е съвсем боклук, но и да не ми свалят главата с цената.
Куфари в Гранд Гепард съм виждала, имат и сайт  https://grand-ghepard.com/shop/ и физически магазини, единя май беше в Гран мол. Не знам, обаче качеството им какво е.
Иначе, аз съм купувала от Спортвижън (но беше преди няколко години), куфари на Dunlop и съм доволна - не са ми създавали проблем.

# 475
Тъй като търсиш бюджетен куфар,мисля че в Джъмбо цените най ще те устройват.Купувала съм такъв от там,не е мръднал около 3 години.

# 476
Благодаря за препоръките за Печката.Храна,алкохол,цени,обслужване много ни харесаха.

# 477
Най-бюджетния ми куфар е купуван от Метро. "L.lambertazzi" се води и си е тяхна марка май. Случайна покупка, но изключително сполучлива. Имам голям на Estil bags, който също е добро качество за цената си, но не е ползван толкова активно колкото малкия куфар от Метро, който е за ръчен багаж.

# 478
  • Варна
Привет,
Дъждобрани съм виждала в ДМ. Поне на в този на Чаталджа, не съм посещавала този на Тракия от месец, но би трябвало да има. Иначе и в Лидъл Окръжна видях вчера, още имаше, но пък не ви е в посочения район.
Благодаря! Ще видя по-късно на Тракия. Преди обед отскочих до Гранд мол, но не се сетих да видя в ДМ. Качих се обаче в Pepco и там купих еднократни по 1 лв за брой. Ако в ДМ има по-плътни, с копчета, ще купя и от там Simple Smile

# 479
Привет,
Благодаря! Ще видя по-късно на Тракия. Преди обед отскочих до Гранд мол, но не се сетих да видя в ДМ. Качих се обаче в Pepco и там купих еднократни по 1 лв за брой. Ако в ДМ има по-плътни, с копчета, ще купя и от там Simple Smile
Не мисля, че са по-плътни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт