На пазар във Варна - тема 69

• 44 957
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Момичета
От къде мога да купя бюджетен куфар голям. ( тези дето са по 20 кг). Да не е съвсем боклук, но и да не ми свалят главата с цената.

Здрасти, в Емаг понякога има много добри оферти за куфари

# 481
Малката не мога да я накарам да си изправи гърба, все прегърбена... 😫 Някой да ме насочи към специалист, магазин за колани, занимания... И аз не знам какво се прави всъщност.

# 482
  • Варна
Мисля, че дъждобраните в дм са по-плътни, но нямам идея дали са тип пончо или с ръкави. На опаковката не пише. Аз също търся плътен, но с ръкави и копчета.

# 483
Малката не мога да я накарам да си изправи гърба, все прегърбена... 😫 Някой да ме насочи към специалист, магазин за колани, занимания... И аз не знам какво се прави всъщност.

Колан е лоша идея, тия колани само влошават състоянието, защото мускулите на гърба съвсем залиняват, а за да се коригира стойката трябва да се усили мускулатурата.
 МС е спортист и е ходил на рехабилитация за изкривен гръбнак на Спартак, Спортния диспансер. Минете и питайте там, имат си програми против гръбначни изкривявания, които са безплатни 2 или 3 седмици всеки ден се ходи на гимнастика за да научат упражненията и после да ги изпълняват сами.
Ако там се съмнят в нещо по-сериозно може да посетите и лекар - ортопед или неврохирург

# 484
А в "Огледало" , в мол Варна, има лечебна гимнастика за деца.
За гръбнака - йога, ама сериозна йога, не детска йога, ин-, въздушна и подобни. И плуване.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 07:36 от milanda

# 485
Подкрепям скаридка. Колан за млад човек не и на нас това ни казаха по друг проблем с дъщеря ми. Рехабилитационна гимнастика е решението.

# 486

В Максифит има тренировки по йогалатес с тояжки, специално за гръб. Не рядко има и деца на по 10-12 г. От двама лекари знам, че висенето на лост е препоръчително при проблеми с гръбнака.

# 487
  • Варна
Ако имате майстор за баня, ще съм доволна да препоръчате. Плочки, мивка, душ преграда/кабина, осветление, абе пълна картинка.

# 488
  • Варна
Kalina, плуването много би помогнало, но редовно и качествени тренировки, а не тип общинската програма, което е киснене в локвата.
Синът ми е картотекират състезател на клуб и по тази причина ежегодно ходим в спортния диспансер.
Зимата говорих с лекар там, защото бях притеснена за дългите часове на бюро, които му предстоят, тежката раница.... тъй като есента беше първокласник.
Човекът беше повече от убеден, че плуването няма да му позволи да започне изкривяване дори и неправилна стойка да има в началото докато се научи на правилна както и ми даде много полезни насоки за какво да следя при нея.

# 489
Благодаря за насоките за куфара. Взехме от грандгепард. Вероятно не е най- ниската цена но за 125 лв за 30 кг ми се стори нормално. Имаше и варианти с по- ниски цени но малко по- халтави модели.

# 490
Ако имате майстор за баня, ще съм доволна да препоръчате. Плочки, мивка, душ преграда/кабина, осветление, абе пълна картинка.

Скрит текст:
+359 88 6083656 - Мануел
Направи ни всичко - баня, втора тоалетна,  под в коридор и перално, под в кухнята. Плюс тавани, осветление, монтира шкафове, тоалетни чинии, батерии...
Има ВиК майстор, с който работи, този майстор ни монтира структурата и мести тръби и сифони.

# 491
  • Варна
И аз мога да дам препоръка за майстор за баня, който работи изключително прецизно. Ако някой има нужда, да ми пише на лс за координати.

# 492
100 % бамбукови чорапи откъде? Пирин Хил имат, но са смес. Гледах в някакъв сайт 96% бамбук, но не съм виждала във физ. магазини.

# 493
  • Варна
Къде във Варна мога да намеря най-обикновена кафе машина за шварц на промоция/добра цена?

# 494
Съжалявам, че пак ще повдигна темата за тортите, но цените са станали космически и просто не ми се дават 100+ лв за една най-обикновена торта... дори не е детска с фондан... такава сума ми обявиха в Крамер. Верно страхотна е на вкус, ноо прекалено е...  за 20 парчета става дума.

Та има ли някъде сладкарница с добро качество и някакви по-поносими цени?

Общи условия

Активация на акаунт