Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 52

• 40 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Другата седмица ще отида на лекар и ще трябва генерално да променя храненето,ще е трудно, но иначе в дългосрочен план, ако така продължавам само ще си вредя.
Ти при лекар отиди, но започвай промяна в храненето сега и веднага.
Нати, права си, аз хладичка я докарах, някои работи ич не са приятни, ама нА , нали е тЪрпи , бабо, за убост 😁

# 226
Аз си имам 3 големи стъклени шишета от Джъмбо. Май по литър са.
И зимата ми седят на парното и е леко топличка. Не обичам студена вода. Със стайна температура също пия.
Но особено като съм на фаст гледам и топла вечерта да пия.
Сега няма парно и ако ми трябва, просто стоплям на каната вода, слагам в купа врялата вода и пъхам шишето да се постопли.
И не е гадно.
То едно време и за месото и яйцата виках, че са гадни, ама глей как ги кльопам Joy
Въпрос на навик. Наистина първата ми топла водица сутрин преди години ми беше гадна. Странна една такава.
На третия ден свикнах.

# 227
Не знам, на мен ми е едно такова все едно от бойлера съм си наточила вода да пия Grinning А пък билков чай лоча всякакъв и по всяко време, естествено без да го подслаждам.

# 228
Да си призная, между мен и магданоза още цари тиха семейна ненавист, но все се надявам да му свикна. Лошото е, че купувам по две връзки и стоят по три дни преди да го ... таковам

# 229
Таис, купувай по едно да не ти отиде на кино таковането Joy

Нати, аз иначе имам кани за филтриране. Не пия чешмяна.
Сутрин си стопля на ел. каната, слагам половин чаша вряла и дослагвам студена филтрирана. Екстра си е.
Топла от чешмата няма как да пия. Гадна е, отврат. Пробвала съм.

# 230
И аз филтрирана, просто не е моето, почти толкова гадно като чешмяна да стопля. Ще си пия чай, него поне го обичам. За мен е само за миене топлата вода, не за пиене Grinning
Таис, няма да се отказваш, магданоз проядох на 20-тина години а до тогава не исках с пръчка да го пипна... После и аз не знам какво ми стана, ама реших че не е гаден вече. А пък след още 20 направо си го смятам за много хубаво нещо и си слагам щедро на всичко дето си подхожда с него. А те са малко нещата дето не си. Смятай щом стигнах до там че вече осмо лято поред си го паса от саксии на терасата ми. Разширих асортимента де, имам и малко сибирски лук и рукола, но основно магданоз и то в повечко саксии че иначе не ми стига.

# 231
Здравейте на всички, моля кажете ми как да спра да слабея. Нещо не правя като хората ли?! Станала съм 55 кг, не искам да отслабвам вече, висока съм 175см.  Започвам да мисля, че нещо съм болна щом толкова отслабвам. Исках да задържа на 59кг а сега станах  55кг. Преди два  месеца бях 57.Фастове не правя вече, храня се два пъти на ден, понякога и закусвам. Според вас от режима ли е или може от нещо да съм болна?

# 232
Оф, как ме дразнят такива като теб Mr. Green
С кеф бих ти дала 5 килца от моите.

Явно имаш мазнинки за изчистване.
Може и вътрешни, по коремни органи.
Ми хапвай си де. И прави силови упражненя за да трупаш мускули.
2 кг за два месеца не са много.
Че аз се боря с фастове и за три месеца зорлем свалих 4.
Е, имаше и малко разврат, ама не ме катурна особено.

# 233
Оф, как ме дразнят такива като теб Mr. Green
С кеф бих ти дала 5 килца от моите.

Явно имаш мазнинки за изчистване.
Може и вътрешни, по коремни органи.
Ми хапвай си де. И прави силови упражненя за да трупаш мускули.
2 кг за два месеца не са много.
Че аз се боря с фастове и за три месеца зорлем свалих 4.
Е, имаше и малко разврат, ама не ме катурна особено.
Елора и аз започвам да се дразня на себе си, но нещо започнах и да се притеснявам. Сега като ям само корема ми се издува, иначе ребрата ми се гледат.Може би яденето дето го ям да не ми е достатъчно, май трябва по често да ям и да започна упражнения. Ти колко дни в седмицата правиш фаст? Аз като започнах режима докато не свалих до 59 всеки ден си бях на 18/4, 20/4,след това започнах да си ям по два пъти на ден, сега и закуска взех са ям, но като пия кафе и цигари и не ми се яде много. Дори понякога, когато съм се наяла ми се догажда. Това с догаждането е от скоро.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 23:28 от loveme_2016

# 234
Здравейте на всички, моля кажете ми как да спра да слабея. Нещо не правя като хората ли?! Станала съм 55 кг, не искам да отслабвам вече, висока съм 175см.  Започвам да мисля, че нещо съм болна щом толкова отслабвам. Исках да задържа на 59кг а сега станах  55кг. Преди два  месеца бях 57.Фастове не правя вече, храня се два пъти на ден, понякога и закусвам. Според вас от режима ли е или може от нещо да съм болна?
Започни да тренираш нещо, за да натрупаш мускул. По-вероятно слабееш, защото имаш излишни мазнини и малко мускули, а не че си болна.

# 235
Започни да тренираш нещо, за да натрупаш мускул. По-вероятно слабееш, защото имаш излишни мазнини и малко мускули, а не че си болна.
Май си права, нямам никакви мускули.

# 236
Права съм, ами! И аз съм така - дроб, само дето не слабея толкова. Килограмите ми са константа от началото на режима. - нито свалих, нито качих, а може да мръдна -2 -3 кила още.

# 237
Ми що нямаш мускули?
Мускулите са хубаво нещо. И не говоря за визия.
А за метаболизма, за енергия, издръжливост.
И може и яденето да не ти е достатъчно. Не те знам какво ядеш.
Сто пъти сме писали, че ниските калории правят драми.
Ей тук наскоро една кльощавелка на ниски калории, ама цъфна в темата с  ир.
И като е на ниски калори, какво е постигнала. Едно голямо нищо. Че и с ИР.
И Фънг това пише. По-добре, човек да си яде нормално и да фаства 1 или 2 пъти в седмицата.
Има огромна разлика м/у режим на ниски калори и режим на нормално ядене и фастове.
Правя вече 1 път седмичен фаст, вечерен. Понякога два, както ми дойде музата.
Утре ще фаствам.
Иначе си чакам цикъла. И тоя път си взех от лидъла готварска сметана да си направя мъничко ганаш с 85% шоколадец. И ще сложа няколко парченца от ментовия на линд за свежест, да видим какво ще стане.

# 238
Ми що нямаш мускули?
Мускулите са хубаво нещо. И не говоря за визия.
А за метаболизма, за енергия, издръжливост.
И може и яденето да не ти е достатъчно. Не те знам какво ядеш.
Сто пъти сме писали, че ниските калории правят драми.
Ей тук наскоро една кльощавелка на ниски калории, ама цъфна в темата с  ир.
И като е на ниски калори, какво е постигнала. Едно голямо нищо. Че и с ИР.
И Фънг това пише. По-добре, човек да си яде нормално и да фаства 1 или 2 пъти в седмицата.
Има огромна разлика м/у режим на ниски калори и режим на нормално ядене и фастове.
Правя вече 1 път седмичен фаст, вечерен. Понякога два, както ми дойде музата.
Утре ще фаствам.
Иначе си чакам цикъла. И тоя път си взех от лидъла готварска сметана да си направя мъничко ганаш с 85% шоколадец. И ще сложа няколко парченца от ментовия на линд за свежест, да видим какво ще стане.
Ям примерно пържола със салата, омлет със салата, риба със салата, зелен боб, зелка, тиквички, нормални порций, даже и хляб ям напоследък, типов.
 Възхищавам ви се на кулинарните вкусотий, аз експериментира няколко пъти, но не ми се получиха кой знае колко нещата.

# 239
Ама в този ред ли са ти - месо и салата? Да не е салата с месо?

Общи условия

Активация на акаунт