Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 900
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
MarianaP,  наистина не е за деца, но тогава бях чела/чула за накякаъв камък или нещо подобно, който е подходящ и за подрастващите понамирисващи човечета. Хубавото е, че тя въобще не е успяла да го ползва правилно и се е отказала.
Хелия, рол он не го харесваме, че след намазване се усещаш като мокрър. Та на Алверде пак си поръча докато бях днес в DM.
PeacockLove, пробвай. Често ако марката предлага шампоан и маска като серия ги вземам заедно. Но се случва едно от двете да не ми хареса и тогава мога да взема различни.
Гита Ог, странно или пък не, всеки различно усеща ароматите.
missence, ако оставя ММ да си купува шампоана, то той винаги е един същ -  някой 3 в 1 на Nivea и имаше едни италиански на Felce Azzurra. Казвам му, на пазара има хиляди марки да вземеш да разнообразиш малко, и се съгласи аз да му купувам. Та като не му хареса, гледам да не повтарям.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:49 от Pink Dress

# 211
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Pink Dress, ти ни разби.Мога само да си представя колко труд ти е коствало да снимаш и пишеш. Two Hearts

Моята тийн и тя кара само на кремове за епилация. Не смогвам да й купувам шампоани и кремовете.
Този шампоан го купих миналата седмица и вече е на 2/3 изразходен.. (очаквайте скоро да го включа към публикация)

Иначе имам няколко изразходени опаковки от преди седмици,но сега показвам.

1. Living Proof Restore - Серията за възстановяване на суха и повредена коса. Като цяло харесвам марката,но не е такава,която специално ще отида да купя. Ако нещо на момента ми харесва в магазина,бих го взела.Това са старите опаковки.

2. Nivea Pampering body wash - Синовете ми го разляха във ваната. Да не ви разправям как се чисти пълна опаковка супер пенлив душ гел. Няма какво друго да кажа,не стигна до нас за ползване от двама хулигани.

3. L' Oreal Elvive extraordinary Clay shampoo - Поредна опаковка,споменавала съм го преди. Дъщеря ми много го харесва и наистина видимо се справя с мазна коса. Държи я чиста 2 до 3 дни.

4. Cuccio Yogahhh! calm + clean body wash  - душ гел от кутия на ФабФитФън с лавандулово олио и соли. Не понасям миризмата на лавандула,но този душ гел ме грабна някак си и го изразходих с удоволствие. Усетих го на ниво СПА продукт,но не бих дала $30,ако трябваше да го купувам.

5. Estee Lauder Revitalizing Supreme+ cream  - Безумно много ми писна от този крем. Имам още около 50 мл в друга опаковка,купувани и пращани като подаръци. В предната публикация бях показала голяма опаковка.

6. MoroccainOil color depositing mask  - маска за руса коса,която би трябвало да подхрани в дълбочина и да освежи цвета. Нищо подобно.

# 212
Pink Dress, наистина евала, че си запазила тоолкова опаковки и подробно ги описа, много хубави ревюта, четох с интерес Simple Smile

гел за бръснене на Балеа мисля че и преди съм писала, много харесвам специално гела и тъй като го пускат лимитки само лятото мисля да се запася.

Dermacol after sun душ гел много хубав аромат,  точно за лятото си беше, хубава консистенция като цяло харесвам душ гелите на Dermacol

Cacharel Yes I am тази мостра ми дойде с поръчка от Нотино, беше истинска изненада за мен 😂 приятен  плодов аромат, леко пикантен, топъл. Харесвам такъв тип парфюми, но си имам мнооого по-любими и няма да тръгна да го купувам, но доста подходящ за есента според мен.

Душ гела на Дав няма какво да го коментирам, то е ясно, любимец, само сменям ароамтите

Четка за руж на Балеа не знам защо я купих, само да не излезна ей така, изобщо не ми харесва как разнася. Ще видя какво ще правя с нея.

Uriage glow up water essence греда 😂 за мен, разбира се, вече е при човек който я искаше. Тъй като съм с чувствителна кожа на мен успя да ми запуши порите. За това бързо бързо спрях да я ползвам. Според мен си има изразен аромат, нищо не видях да прави върху кожата ми.

# 213
  • София
Скрит текст:
MarianaP,  наистина не е за деца, но тогава бях чела/чула за накякаъв камък или нещо подобно, който е подходящ и за подрастващите понамирисващи човечета. Хубавото е, че тя въобще не е успяла да го ползва правилно и се е отказала.
Хелия, рол он не го харесваме, че след намазване се усещаш като мокрър. Та на Алверде пак си поръча докато бях днес в DM.
PeacockLove, пробвай. Често ако марката предлага шампоан и маска като серия ги вземам заедно. Но се случва едно от двете да не ми хареса и тогава мога да взема различни.
Гита Ог, странно или пък не, всеки различно усеща ароматите.
missence, ако оставя ММ да си купува шампоана, то той винаги е един същ -  някой 3 в 1 на Nivea и имаше едни италиански на Felce Azzurra. Казвам му, на пазара има хиляди марки да вземеш да разнообразиш малко, и се съгласи аз да му купувам. Та като не му хареса, гледам да не повтарям.
И при нас се котира Nivea, не знам защо. Аз не я харесвам женската Нивеа напр.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 08:37 от bubanka

# 214
  • София
Още миналия век, у нас Нивеа бе налагана като топ марка. Смятам, че е въпрос на навик и насадени убеждения.

# 215
  • София
Още миналия век, у нас Нивеа бе налагана като топ марка. Смятам, че е въпрос на навик и насадени убеждения.
Не знам, ама ето купих Seinz, Adidas, Dove ...., но само Nivea cool kick поискаха да купя отново.

# 216

Серум за лице Кlorane със синя метличина 50 мл.
Освен скъпата цена ,нищо друго скъпо не предлага този серум. Най-накрая го изхабих и определено няма да повторя.
Пише ,че е за уморена и дехидратирана кожа.
"Тонизиращият серум е истинско събуждане за дехидратираната и уморена кожа."
Събужда ама нищо не събужда ,само ми се дореваваше като се сещах колко пари дадох за това нещо.

Термална вода на Avène 150 мл.
Поредната изразходена бутилка. Освежавам лицето си през лятото непрекъснато.
Също така използвам за зачервявания и раздраздразнения по кожата.
Незаменим!
Вече съм подновила с 2х300 мл.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:51 от mavina1380

# 217

Uriage glow up water essence греда 😂 за мен, разбира се, вече е при човек който я искаше. Тъй като съм с чувствителна кожа на мен успя да ми запуши порите. За това бързо бързо спрях да я ползвам. Според мен си има изразен аромат, нищо не видях да прави върху кожата ми.
Това чудо и аз го имам (вече трета година, а е до средата) Joy Не ми прави никакви проблеми, но и не съм много наясно каква работа върши...

# 218
  • волно калдъръмче
Уриаж не е моето. Още от името му ми се повръща.

# 219

SVR Topialyse Huile Lavante Мицеларно душ-олио за суха и атопична кожа. Остана си любимият ми измиващ продукт с чудесна хидратация и приятно усещане след използване.

Nuxe Aquabella Микро-ексфолиращ почистващ гел за комбинирана кожа - приятна консистенция, съдържа малки ексфоалиращи частици. Използвам два пъти в седмицата с четка за почистване на лице. Малко остава изсушена моята кожа и след това ми е необходим добре хидратиращ крем.

Klorane Успокояващ шампоан с екстракт от божур - винаги се завръщам към него. Икономичен е, прави косата лека и въздушна.

Gliss Colour Perfector Repair Leave In
Балсам за боядисана коса без отмиване
- след лятото винаги имам нужда от презареждане и хидратиране на косата. Бюджетен балсам, който върши добра работа в комбинация с други подобни продукти.

Балсам за коса Miracle Serum Repair & Protect - рядко взимам продукти на марката, определено не съм фен, купих на промоция. Но този балсам чудесно се отрази на изсушените връхчета.

Душ гел Balea Natural Beauty с коноп и папая - нищо особено не върши повече от течен сапун. Не бих повторила.

Рол он Rexona Stay Fresh BluePoppy&Apple- използвах продукти от категорията в много широк ценови диапазон, но сякаш това е най-добрият продукт за мен. Ще заредя отново.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 18:20 от Medika

# 220
И аз съм доволна от ефекта от Пантен. Но пак се върнах към храната за коса. Навик Wink

# 221
Аз много харесвам мицеларната вода на Uriage за чувствителна кожа, само нея ползвам.
На това “чудо” попринцип работата му е да хидратира, но хем не видях хидратация, хем си запуших порите, но моята кожа е много чувстивтелна.
Та така, бързо се завърнах към бустера на Виши, и за него масово твърдят че нищо не прави, но моята кожа много добре я хидратира.

# 222
При мен е точно обратното. Бустерът на Виши ми е "гола вода", а есенцията на Юриаж супер ми хидратира и омекотява кожата. Използвах я след почистващ гел вечер и нищо не нанасях върху нея.

# 223
Хелия, абсолютно възможно. Simple Smile Кожа с кожа няма нищо общо.

# 224

Да похваля тази слънцезащита. Върховна е, много лека, не омазнява смесената ми кожа и не ми образува пъпки. Няма досадният ефект призрак.
Търсих да я закупя, имаше я на промоция в Медея на 23 лв, но не ми стигна времето. Често я намаляват, та ще изчакам да свърша моите запаси.
Препоръчвам я с две ръце, добра основа за грим- аз ползвам само ББ крем на Есенс.

Общи условия

Активация на акаунт