Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 511
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Разчиствам поредните празни опаковки днес.
Снимах едни други неща тези дни,но по някаква причина снимките ми ги няма в телефона.

1. Redken All soft shampoo Шампоан за мека и хидратирана коса. 1 литър,който дъщеря ми му видя сметката за 3 седмици.Не знам това дете в канала ли ги изсипва,пие ли ги..Не мога да й насмогна на шампоаните.
Много пъти съм го купувала,заедно с балсама. Правят косата много мека и лесна за разресване. Втората ми любима серия на Редкен.

2. Raw Sugar Simply Body wash  - Душ гел с прекрасен аромат на ананас (много обичам ананас). Изчистен състав,обогатен с масла и екстракти,добра пяна.Харесваме продуктите на Raw Sugar.

3. Nivea 10 минутна маска Urban Skin Natural Radiance- маска кърпа за освежаване и подхранване на кожата. От България си я донесох миналото лято. Помня,че си бях купила няколко маски,явно са ми направили впечатление.

4. Bobbi Brown instant long wear makeup remover - мини демакиант явно подарък при поръчка,който ползвах по време на пътуванията. Отлично се справя със спирала(на мен това ми е основният критерии).Едва ли ще купя пълноразмерен,защото предпочитам мицеларните води на Гарние,но ако ми попадне отново,отново бих го ползвала.

5. Dr Teals Foaming Bath with Pure Epsom Salt - И аз,и децата обожаваме да си вземаме вани,затова винаги имам пяна или бомбички из шкафовете.
Този на снимката много се пени,ухае страхотно,прави кожата мека,струва жълти стотинки за 1лв продукт и отново ще подновя.

6.Maroccan gold series Treatment mask for dry and damaged hair - маска за суха коса от кутия на ФабфитФън.Нямах никакви очаквания,а останах очарована. Мека,лъскава и подхранена коса. Всъщност продуктите с арганово масло винаги са се отразявали добре на косата ми.Отдавна я изразходих,но сега чак снимам.Ухае химично,но приятно.

# 526
Adoralova, как 3 седмици? Направо ме шокира. Аз съм с дълга и гъста коса и вече 5 месеца ми стои бутилка заедно с балсама. Обясни й че е много концентриран.
Иначе страхотен продукт, от както започнах да го ползвам, постоянно получавам комплименти за косата си. Ако не си пробвала и маската от серията, горещо я препоръчвам.
Сега се каня да пробвам някой друг от техните, ама се притеснявам да не остана разочарована, че не са хич евтини.

# 527
С всички шампоани е така. Литри отиват месечно. Тя е с много дълга и гъста коса,мия я през 2-3 дни и все пак..с шепите сипва.

# 528

Пачове за очи Victoria Beauty 24 k Gold
Пари и щипе на околоочната зона ,не се усеща никаква хидратация.
Отидоха в кофата за боклук почти неизразходвани.
Единственото ,което ми е допаднало от марката са лепенките за почистване на нос.

Volume Root Lifter спрей за обем за тънка коса 250 мл.
Невероятен!
Поднових 2 пъти и на моята къса коса използвах много дълго време ,поне 9 месеца.
Когато исках да подновя за 3-ти път нямаха и ми поръчаха едно друго ,което още не съм започнала.
Но ,намерих го в един сайт и мога за следващият път да си го поръчам.

SebaMed тоник за лице.
Много хвален продукт ,но за мен е ужасен.
Щипе ,мирише на спирт ,изсушава кожата.
Нямах търпение да го изразходя.
Няма да повторя.

# 529
На мен пачовете не ми щипят, обаче са прекалено напоени и става мазало, докато ги сложа. Да не споменавам, че постоянно ми се свличат и трябва да ги намествам.

# 530
Adoralova, От къде купуваш Redken 1 л.?

# 531
Pixy hydra milky set

Голяма разочарование, нито един от продуктите реално не е приключен, но не мога повече. Много неподходящи за моята кожа, въпреки че ми бяха препоръчани и на теория би трябвало да ми харесат.
Лосиона е една спиртна вода, която мирише на одеколона на дядо ми(бог да го прости) и нищо не прави, поне не нищо положително за лицето ми. Неприятно се нанася не е икономичен, трябва много от него. Не, не и не.
Крема е като крем каро, но по лека формула. На по-късен етап разбрах какъв му е проблема, води се: лосион за лице и тяло. Ами едно и - за пети да му бяха добавили нямаше да сбъркат, поне да обхванат цялата палитра. Ехооо, pixi, маркетинг отдела ви е за уволнение. Ние сме мацки обичаме да си купуваме мазилца, нямаме нужда от 15 в 1.
Шегата настрана, но консистенцията на този крем не ми допадна, лека формула е, но изобщо не попива и прави кир ефект. С нищо не можах да го накарам да проработи, трябваше да чакам много време след крема за да почна да се гримирам, изобщо айде няма нужда.
Измивното нещо е нещо като нищо, нищо особено. Кърпите даже нямах желяние да ги пробвам след погрома от останалите продукти. Всички ми се отразиха много зле на кожата, появиха се отново запушените ми пори, излизаха ми пъпки по-често, и ми се раздразни и зачерви кожата (чувствителна е). Добре, че всичко е в мини размер.

Ще ги дам на приятелка, дано тя има успех с тях. Аз вече поръчах любимият ми вече лосион и крем на Galenic.

# 532
За Pixi положителни отзиви съм чула само от инфлуенсъри, което ме води до мисълта, че тази марка е твърде прехвалена, но в действителност със съмнително качество.

# 533
  • Асеновград
Аз за момента имам 2 продукта на Pixi и съм много доволна (палитра с хайлайтри, руж и контур, и ретиноловият тоник)

# 534
Пикси съм ползвала още много преди да им бъде платено на инфлуенсърките да ги хвалят.
Декоративната козметика е ок без нещо впечатляващо. Ниво Мейбилин с двойни цени.
Тоника за лице съм ползвала във всичките му разновидности.Прехвалени продукти,не че са лоши,но не са Уау както се опитваха да ги представят на публиката.
Rose Ceramide Cream много се хареса на майка ми.Аз също имам добри впечатления от него.

1л Редкен има навсякъде из парфюмериите. В Щатите живея.

# 535
  • на последния етаж
Rose Ceramide Cream много се хареса на майка ми.Аз също имам добри впечатления от него.
На мен също много ми допадна този крем.

# 536
Скрит текст:
Не съм впечатлена. Не направи нищо за увредените ми дължини, дори сякаш ги изсушаваше и заплиташе още повече. Плюс - измиваше добре чувствителния ми скалп без да го дразни. Не виждам смисъл да го повторя.
Скрит текст:
Бяха ми символичен коледен подарък - душ гел и лосион за тяло. Харесаха ми много, имат страхотен аромат на ванилия, а лосионът е много лек и приятен за ползване. За съжаление, за първи път виждам марката. С удоволствие бих ги купила в пълноразмерен вариант, ако изобщо ги засека някъде.
Скрит текст:
Споменавала съм много пъти различни разновидности. Харесвам го много и редовно го купувам. Това май е някаква коледна лимитка.
Скрит текст:
Един от любимите ми дегримьори, сваля всичко от раз, включително и сенки, като може да се нанася директно върху клепачите, изобщо не люти. Това ми е поредна опаковка и ще продължа да го подновявам.
Скрит текст:
Серум с 7.98% екстракт от червен женшен. Взех го, защото е хвален продукт сред корейската козметика, както и самата марка, и ми беше любопитно да го пробвам. Попива мигновено и хидратира отлично. Има прекрасен състав и странен (но не и неприятен) лек аромат, който май е самият женшен - на нещо подправково. С удоволствие бих го повторила.

# 537
Deede, кои са лосионът и кремът на Galenic?

От мен нощен гел Apivita Bee Radiant

Много приятен продукт. На сутринта кожата е мека и свежа, не е тежък (моята кожа е смесена). Харесвам марката и серията в частност.

# 538
Deede, кои са лосионът и кремът на Galenic?

Скрит текст:
От мен нощен гел Apivita Bee Radiant

Много приятен продукт. На сутринта кожата е мека и свежа, не е тежък (моята кожа е смесена). Харесвам марката и серията в частност.

Елмайра
Galenic AQUA INFINI - КОЗМЕТИЧЕН ЛОСИОН, много подходящ се оказа за моята кожа
Скрит текст:
Комбинирах го с крема им за сияйна кожа Galenic DIFFUSEUR DE BEAUTÉ - но понеже ми изпопадваха повечето от перличките докато го нанясях (като оставим това на страна, съм много доволна от крема),  затова сега реших да го пробвам с крема от същата серия Galenic AQUA INFINI - ОСВЕЖАВАЩ КРЕМ. И двете ги ползвам след пяната им за измиване на лице(бяла опаковка) и съм много доволна.

# 539

гел за бръснене Балеа много им харесвам геловете, този е с уникален аромат

Mancera Aoud orchid хареса ми горе долу, много силен кокос при мен. Свеж е, представям си го като за лятото, но не ме впечатли дотам че да го купя.

Дездорант на Дав любим и любим аромат.

Матираща емулсия Авен изпозлвам я сутрин, харесва ми и за основа под грим, успокоява (с мазна, акнетична, чувствителна кожа съм). Вече подновена

Крем A’pieu Madecassoide много ми хареса за моята кожа. Хидратира много добре, успокоява раздразнения, като цяло харесвам повечето продукти от тази серия. Вече подновен.

Uriage двуфазен лосион за почистване на водоустойчив грим за очи разкрвам го наполовина използван. Нещо ми се раздразниха очите и имам някакви съмнения че беше от него. Не съм абсолютно сигурна, но не искам да пробвам втори път. Този на Авен беше доста по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт