Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 663
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Хм,....интересно. Може ли и други да споделят своя опит?

# 226
Първоначално - 50 дни, после 60.

# 227
Аз имам 2 процедури на интим и подмишници, след 10-тина дни ми предстои 3-та. Към момента съм по-доволна от резултата на интим. Казаха ми на 45 дни. От вида на лазера ли зависи интервала ?

# 228
Аз ходя на 45 дни.

# 229
  • Варна
И аз търся отзивите за Варна за добър лазер, но и задължително безнолезнен. Направих 6-8 процедури на диоден лазер не съм ходила от 3-4 месеца и имам доста израснали косми, не съм доволна. Слагаха контактен гел и беше напълно безполезно, освен на сгъвки при интима. Помня преди години като бях опитала един лазер на мишници, сълзи ми излязоха на очите и направо излязох замаяна от болка, та сега ме е страх д а пробвам другаде, за където нямам лични отзиви. А по принцип по процедури ми казват, че имам висок праг на търпимост.

# 230
Аз ходя също ходя на интим и подмишници, в началото на 45дни. Направих 6 процедури, доста добри са резултатите и ще направя още 2, че има косъмчета, които ме дразнят и сега съм на 2 месеца.
Като цяло съм доста доволна, излизат някакви тънки и рехави косъмчета на места, даже е като мъхче.

# 231
И аз търся отзивите за Варна за добър лазер, но и задължително безнолезнен. Направих 6-8 процедури на диоден лазер не съм ходила от 3-4 месеца и имам доста израснали косми, не съм доволна. Слагаха контактен гел и беше напълно безполезно, освен на сгъвки при интима. Помня преди години като бях опитала един лазер на мишници, сълзи ми излязоха на очите и направо излязох замаяна от болка, та сега ме е страх д а пробвам другаде, за където нямам лични отзиви. А по принцип по процедури ми казват, че имам висок праг на търпимост.
Skin Line препоръчвам, работят с александритен лазер, имах 6 процедури 2020-та, пролетта на 2021 бях направила още една, нямах никакви косъмчета после, от тогава за пръв път отидох на поддръжка сега, началото на октомври, като имах по няколко косъмчета излезли само, но реших да направя и да не чакам да стават повече. Доволна съм, за болка, не мога да кажа, че ме е боляло, но аз преди това години съм ходила на кола маска, та след нея лазера ми се видя като разходка в парка.

# 232
на 45 дни е при мен лицето, но това което ми казаха, е че има значение и дали лазера е диоден или александритен, при мен е със Soprano Titanium и за сега съм доволна

# 233
Чела съм, че след няколко процедури се появява нещо като фалшив засилен растеж. До скоро усещах кожата си гладка, макар и на 2 процедури и ми се налагаше по рядко да премахвам космите, но сега положението ми се струва почти като преди. Виждам участъци, на които окосмяването липсва, но на останалите части си е като преди работата. Нормално ли е ? Другата седмица ще правя трета процедура

# 234
Чела съм, че след няколко процедури се появява нещо като фалшив засилен растеж. До скоро усещах кожата си гладка, макар и на 2 процедури и ми се налагаше по рядко да премахвам космите, но сега положението ми се струва почти като преди. Виждам участъци, на които окосмяването липсва, но на останалите части си е като преди работата. Нормално ли е ? Другата седмица ще правя трета процедура

Аз също имам същия въпрос, само че вече съм на 6та процедура. Вече ги правим на 2 месеца, но сега забелязах отново засилен растеж, да финни са и не навсякъде, но пак ме дразнят.

# 235
Това са нормални неща. Както съм писала неведнъж в темата - имам над 20 процедури на подмишници, 14 на интим.
Поне според мен хормонални зони като тези няма как да се повлияят от 2-3-6 процедури напълно.
Дори и аз сега съм се запътила към поддръжка, че видях, че имам някакви мъхнати упорити единици, които, ако не ставаха дълги нямаше да ги пипам изобщо, но ме дразнят. Ще трябва докторката да ме гледа с лупа, за да ги открие обаче 😀.
Между другото, аз след 5-та процедура минах на по-голям интервал - 2,5 месеца.
Имайте търпение, дами, бавно стават нещата.

# 236
Офф и аз съм се запътила към 12 процедура на интим, но по-рано от 2 месеца не ходя вече. Еми много са упорити на Lips Trollface Малко са, ама ме дразнят, на моменти чак се чудя дали да не се върна към коламаската, ама като се сетя за подкожните косми и се отказвам. Това явление поне преборих с лазера.

# 237
Elyon Brown, как кола маска отново? Никога повече не бих си го причинила.
Аз не бях ходила от юли и честно казано, май ги съм ги бръснала точно 2 пъти от тогава. Предполагам, че и твоите вече са много тънки, то затова вече трудно се хващат. Но аз лично съм упорита и смятам да се преборя докрай с тях 😂.

# 238
  • варна
Интеррсно мине кога или  как  се разбира че трябва да се разредят процедурите ?
Имам две процедури интим ,то е ясно че е рано за разреждане ,но ми е интересно .

# 239
Когато космите станат по-малко. Обикновено след 3-4 процедура.

Общи условия

Активация на акаунт