Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 660
  • 742
  •   2
Отговори
# 210
Мен ме карат да сваля бельото, краката на жабче и от там нищо не правя. Когато е с диоден ме мажат с гел с шпатула, когато е с александритен с нищо не ме мажат, но накрая ми дават пяна (май е някакъв Пантенол или подобно) сама да се намажа. Терапевтката си минава сама и казва ако трябва да се свия/разгъна за да има по-добра видимост Trollface
После обръщаме по корем и правим Flowers Peach - там вече трябва малко помощ от моя страна Stuck Out Tongue Winking Eye А, да, и минават с бял молив бенките.

# 211
Здравейте! Попрочетох тук-там, но не срещам никъде някой да е имал проблем след лазерна епилация.Преди 15 дена си направих пробно на мишници.Нямам нито един косъм, перфектно, но пък ми се появиха тъпи стрелкащи болки в подмишниците от време на време, мислите ли, че е нормално? Ще се се радвам да споделите опит. Благодаря ви!

# 212
galas, прочетохме вече въпроса, не е нужно да се пускат 2 последователни поста. Simple Smile Когато някой може, ще отговори.
Това, за което споделяш, много наподобява някакво локално възпаление на нервите в областта на подмишниците. На 100% е причинено от лазера, в това нямай съмнение.
През 2017 г. получих брутална интеркостална невралгия, причинена точно от прекалено мощно настроен лазерен лъч (беше диоден). Болката тръгна от лявата ми подмишница и постепенно се разпространи към гърдата, рамото, плешката и областта около сърцето. Отне няколко месеца, за да ми помине. Посетих няколко различни специалиста, пусках изследвания... Но и до днес от време на време, когато съм под стрес или времето е влажно / мрачно, усещам леко стрелкане в тази зона.
Областта на подмишниците е снабдена с много нервни окончания и лимфни възли - затова не е чудно, че лесно може да стане беля.
Просто изчакай още и виж дали нещата ще отшумят от само себе си. Може да се мажеш локално с успокояващ гел, а и да пиеш добавки, от сорта на "Milgamma N" и "Агапурин". Движението също помага.
Дано се подобриш скоро!

Vervam, не знам какво да ти кажа. Simple Smile Според мен, скубането от корен на космите по лицето не е дългосрочно решение и носи повече вреди, отколкото ползи, но всеки си преценява.
При мен само с лазер не се получиха нещата - трябваше да включа и електроепилация, за да "разчистя" лицето перманентно.

# 213
  • София
Здравейте.  И аз се реших на лазерна епилация на подмишници и бикини линия. Прочетох част от темите, но вие много сте писали и не мога да изчета всичко. Кой лазер би бил най-подходящ - тена ми не е много тъмен, а космите са черни и твърди?
Загледах две клиники  DR DENKOVA DERMATOLOGY и vderm. Имате ли отзиви за тях? Добри ли са?

# 214
Аз - за "V Derm". Ходя на цяло тяло там веднъж или два пъти годишно (както дойде). Да, добри са и лазерът е един от най-качествените в света.
Друго студио, което ми допада, е "Lege Artis".

# 215
  • Стара Загора
Vervam, надявам се, съм разбрала погрешно, че си бръснеш брадичката. Но ако наистина го правиш, то ти си премахвала мъхчето многократно и по този начин на негово място се появяват косъмчета. Продават тримери, вземи си и с него премахвай само косъмчетата, които ще се третират. Не започвай с кола маска, защото ще стане още по-зле. Лицето ни е покрито със спящи фоликули, така че спести си активирането им.

# 216
Привет, момичета! Лазерна епилация си направих за пръв път 2020 на зони интим и подмишници. Направих си 6те процедури, като шестата беше края на 2020, после април 2021 имах една поддръжка и от тогава чак вчера бях на нова поддържка, като реално имах по няколко косъма излезли и на двете зони, но реших да направя сега процедура, преди да се увеличи броят на косъмчетата. Т.е, генерално съм повече от доволна от резултата, за това обмислям и краката вече.
Процедурите съм правила в Скин Лайн Варна, където работят с александритен лазер Cynosure elite +. Въпроса е, че получих препоръка и за друг салон в града Laser Lounge, работят със същата марка лазер, но различен модел Elite iQ. Някоя от вас има ли представа, има ли разлика в качеството на работа на двата лазера? Тъй като разлика в цената между двете места има и тя не е толкова малка. Като цяло компромис с качеството не желая да правя и като ще давам едни пари, поне да има резултат. За това и преди две години се спрях на въпросната клиника. Но все пак, ако мога да получа същото качество на по- добра цена- защо не. Знам, че по принцип мога да направя консултация и проба на другото място и, ако не се чувствам удовлетворена да си се върна към познатото старо. Просто исках да чуя, ако може потребителски мнения, ако има някой, посещавал споменатите места, или пък работен със същата апаратура.
Благодаря🤗

# 217
След като имате такъв ефект от първото студио , аз лично не бих го сменила.Аз направих 6 процедури на интим и подмишници с ефект 0.  Единствено малко се забави растежа по време на самите процедури, в момента положението е както преди.Сега ще пробвам 6 процедури в друго студио с друг лазер и ако няма ефект пак се отказвам -,пари на вятъра ще са за мен.Добре,  че не се подлъгах да започна и краката.

# 218
След като имате такъв ефект от първото студио , аз лично не бих го сменила.Аз направих 6 процедури на интим и подмишници с ефект 0.  Единствено малко се забави растежа по време на самите процедури, в момента положението е както преди.Сега ще пробвам 6 процедури в друго студио с друг лазер и ако няма ефект пак се отказвам -,пари на вятъра ще са за мен.Добре,  че не се подлъгах да започна и краката.
А какви са цените за 6 процедури, принципно питам и аз си мисля да направя Лазер, купих си фотоепилатор има някъкв ефект, но все пак си мисля за лазер.

# 219
Здравейте,имам питане .
Направени 5процедури на цяло тяло до юни месец и 6я спрях,заради сезона и излагането на слънце, но... На интимните части(устни) ми излезе едно малко червено петънце, към днешна дата е вече черно ,прилича на бенка и леко релефно . Възможно ли е да се появи бенка от лазер? Доста ме притесни.

# 220
Здравейте, сега видях, че в 6th sense ще имат отворени врати на 27-ми и 28-ми с безплатна малка зона, аз си правя там вече и съм доста доволна,  ако някой се интересува може да погледне има събитие в фейсбук страницата им

# 221
Утре след обяд ми предстои първа процедура на мишници и интим. Тази вечер минах с бръснач. Това дали ще е достатъчно или и утре сутринта ще трябва да бръсна?

# 222
Мерка, ако си се минала хубаво, няма да има нужда. Аз например като съм се минавала, на другата сутрин няма нищо. Но ако са видимо наболи, пак ще трябва. Прецени. Ако се вижда косъм над кожата, лазера ще гори него и вече колкото стигне до корена. Идеята е всичката енергия да унищожава корена на косъма. Даже на някои места минават на място преди процедурата.

# 223
Мина вчера моята първа епилация на бикини и мишници. Следващата процедура я препоръча след 45 дни. Това така ли е?

# 224
  • Mediterraneo
При мен- 3 месеца. 45 дни само лице.

Общи условия

Активация на акаунт