Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Някой да е посещавал Belissimoклиника за лазерна? Гледам имат промоция на цените и се изненадах,  че идват 2 до 3 пъти по-ниски от лазер център или вдерм. Лазерът е Александритен.

# 646
  • София
Някой да е посещавал Belissimoклиника за лазерна? Гледам имат промоция на цените и се изненадах,  че идват 2 до 3 пъти по-ниски от лазер център или вдерм. Лазерът е Александритен.
.

Да, аз. Ходих на две процедури ръце и една крака.
От първата ръце бях доволна, но от втората не - имам пропуснати участъци. Освен това не знам вече каква е тая работа, уж с всяка процедура се унищожавали косми, пък същото количество си растат пак. Струва ми е като по-трайна кола маска, навсякъде

# 647
Май към лазер център ще ходя тогава.

# 648
Здравейте, някой ходил ли е в Gpoint. Доста се рекламират напоследък, а цените им са странно ниски, интересно ще ми е да чуя впечатления. 😅

Здравей, аз и мои приятелки ходихме там, но в момента в който спреш да правиш процедурите космите отново се връщат. Аз бях направила 6, 7процедури на ръце, спрях за два месеца лятото и всичко си стана отново същото все едно никога не съм била на лазер.Ясно ми е, че няма как всичко да изчезне веднага но все пак трябваше да са намалели на места поне тук там, защото съм била преди години в други студиа за крака, интим и там още на втори трети лазер започват да падат. Помислих че може да е в мен проблема, питах и другите които ходят там и още няколко момичета казаха същото. Според мен или лазера е бил по слаб или не е било редно да ни викат всеки месец. Нямам идея но така или иначе ни загубиха като клиенти.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 10:46 от alekss_ss

# 649
А вие защо се съгласявате да ходите всеки месец, като знаете, че лазер на зоните по тялото се прави на 3-4 месеца? Това е писано много пъти.

# 650
Гърне без похлупак, много ценя мнението и опита ти и искам мнение:
Ти кой салон би избрала?
Лазер център за ~400лв [цели крака + интим и мишници]
Или 200лв в Белисимо?
Трябва да погледна и Борекс, знам, че имаше мн доволни от там.
Водеща ми е крайната сума, разбира се, но повече резултатът. Знам и че е индивидуално, но все пак търся мнение.

# 651
А вие защо се съгласявате да ходите всеки месец, като знаете, че лазер на зоните по тялото се прави на 3-4 месеца? Това е писано много пъти.

Здравей, аз лично ходих първите три пъти на 30,40 дни, след това ги разредих на два месеца, но въпреки това нямах добър резултат, след като лятото го спрях забелязах че всъщност си бях както в началото. Може в мен да е проблема или който е гласил лазера да не го е настроил правилно. Нямам идея. Просто споделих впечатление. Останалите, които са ходили там са ги викали всеки месец.

# 652
  • София

В много студуя кзват че трябва да се ходи на 30-40 дни, иначе не гарантирали ефекта.
И после като няма ефект се оправдават че не спазваш интервалите

# 653
Гърне без похлупак, много ценя мнението и опита ти и искам мнение:
Ти кой салон би избрала?
Лазер център за ~400лв [цели крака + интим и мишници]
Или 200лв в Белисимо?
Трябва да погледна и Борекс, знам, че имаше мн доволни от там.
Водеща ми е крайната сума, разбира се, но повече резултатът. Знам и че е индивидуално, но все пак търся мнение.
Благодаря ти за доверието, но не знам доколко полезна мога да бъда в случая. Първо, защото лично не съм изпробвала две от посочените студиа. Второ, тъй като успеваемостта на лазерната епилация при всеки човек е много различна, както се вижда и от темата. Simple Smile Някои са по-доволни от александритните лазери, други - от диодните. В "Борекс" съм правила процедури преди - да, всичко беше добре, но естествено, чудеса не могат да бъдат очаквани.

Здравей, аз лично ходих първите три пъти на 30,40 дни, след това ги разредих на два месеца, но въпреки това нямах добър резултат, след като лятото го спрях забелязах че всъщност си бях както в началото. Може в мен да е проблема или който е гласил лазера да не го е настроил правилно. Нямам идея. Просто споделих впечатление. Останалите, които са ходили там са ги викали всеки месец.
Точно това имах предвид - че ако от студиото ви викат на прекалено често, това е голям червен флаг.

# 654
  • София
Студията ще ти изкарат от 10 кладенеца вода защо не е станало. И причината е в теб, разбира се.
Във Версус ги питах защо след 10 процедури все още имам косми ми изредиха причините, аз потвърдих, че преди това дълго време съм ползвала епилатор и те веднага - ооо да, от това е, измислиха си цяла история и примери и надграждат с всяко изречение. Не знам защо много се подразних и им казах - а не, шегувам се, не съм ползвала. То и вие май се шегувате с мен.
Само чакат да се хванат за нещо, да ти обяснят що не те работят на максимални мощности. Имам процедури с нулев ефект. Нулев. И си ги знам в поредност кои са.

# 655
  • София
Студията ще ти изкарат от 10 кладенеца вода защо не е станало. И причината е в теб, разбира се.
Във Версус ги питах защо след 10 процедури все още имам косми ми изредиха причините, аз потвърдих, че преди това дълго време съм ползвала епилатор и те веднага - ооо да, от това е, измислиха си цяла история и примери и надграждат с всяко изречение. Не знам защо много се подразних и им казах - а не, шегувам се, не съм ползвала. То и вие май се шегувате с мен.
Само чакат да се хванат за нещо, да ти обяснят що не те работят на максимални мощности. Имам процедури с нулев ефект. Нулев. И си ги знам в поредност кои са.

Аз във върсус имам 20 процедури на интим и мишници и изкараха че имам хормонални проблеми.
След ендокринолог се оказа че нямам.

# 656
Аз имах много добър ефект на лице от Evolution. ИмаХ, но само при една конкретна от трите работещи там козметички и това въпреки доказани от лекар хормонални проблеми.

Другите две уж ме работят и те на най-висока степен, но всъщност процедурата трае доста по-кратко, като общ брой импулсите са по-малко, макар и мощността да е същата. Ефектът е значително по-малък, а аз не очаквам чудеса предвид другите ми проблеми, но поне разчитам 2-3 месеца между процедурите да нямам косми.

При последната процедура на лице правих и интим. Болка от епилацията на интим не усетих, никаква, но и нямаше никакъв ефект. Ама като казвам никакъв ефект, разбирайте абсолютно никакъв - нито изтъняване, нито оредяване, нито забавяне на растежа. А бях решила при тях да инвестирам и предплатя пакет за пълен интим и крака. Така се губят клиенти, няма да повторя дори при "моята" си козметичка, нямам доверие вече.

Ходих на пробна процедура в GPoint за интим, реших, че така и така е безплатно, защо пък не. Да ви кажа, доволна съм и съм записала час за крака. Космите първо поникнаха, но по-тънки и редки, после опадаха и трета седмица съм абсолютно гладка (изключая няколко редки косъма по външните срамни устни). Ако задържат качеството, ще им стана клиент, студиото ми е на 3 минути пеша и ми е удобно да записвам час онлайн.

Но нямам нагласата вече да ставам "верен" клиент на някое студио, забелязвам, че първите процедури се стараят, а после започват да те размотават. При първи сигнал, че нещо не е както трябва, сменям студиото и на новото място ще си кажа защо съм спряла да посещавам старото и от какво съм била недоволна, пък те да си правят изводите сами. Абсолютно няма да предплащам пакети при никакви обстоятелства.

От Версус бях доволна, но са ми далечко.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 15:24 от Макарон

# 657
Това с предишният метод на епилация явно е просто удобно извинение.
Аз около 15 години съм правила само кола маска, никога не съм бръснала или е било много, много инцидентно.
Заради лазерната епилация започнах да се бръсна и то само преди процедура. След 6-7-8 процедури имаше огромен ефект, единични косъмчета и то при вглеждане на слънце. Не бях ходила около 6 месеца и сега отидох като вид подръжка.
Правих цяло тяло, на горна устна са повече процедурите (за каквато и зона да отидех я правех и нея). Общо взето горна устна и зоната на срамните устни са по-слабо повлияни, останаха много тънки и меки косъмче, докато подмишници, ръце, крака и горна част на интима са си гладки.
Лазера беше Soprano ice platinum, а на подръжката беше Soprano Titanium.

# 658
Здравейте!

Някой може ли да препоръча център за лазерна епилация в Студентски град?

Засега съм чула най-положителни мнения за Лазер център на Патриарх Евтими, но ми се иска някъде по-близо или в квартала. Благодаря!

# 659
Може ли да ми препоръчате кой лазер да избера- fotora или elysion pro. Нямам други варианти. За тийнейджър питам.

Общи условия

Активация на акаунт