Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка към нашите предсказатели

• 25 121
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, Мира,

Имам колебания по една лична тема.
Не знам и няма начин да разбера какъв е отговорът отвън.

Въпросът ми най-кратко е, дали опасенията ми са пълна заблуда?

И вторият въпрос е дали,

Всичко както трябва ли е?

Осъзнавам, че са два въпроса, но се намирам пред дилема и имам необходимост да знам...
Благодаря за вниманието и отделеното време!

# 166
Здравейте Ейнджъл,
Искам да попитам нещо за моето здраве. Вече с 10 дни месечния ми цикъл закъснява, на какво се дължи това, защото взех да се притеснявам. Дали е от жегите или от стрес или някакъв друг проблем? Казвам се Катя.

# 167
  • на последния етаж
Angel_wing, моля за отговор:
От май месец ме боли средния пръст на лявата ръка - при стискане или свиване. Лл ми изписа Диклак гел за мазане, но вече месец мажа, а не виждам почти никакво подобрение. От какво е тази болка и как да се справя? Благодаря!

# 168
Angel_wing, харесвам един мъж , виждахме се  няколко пъти, но той ми каза че харесва друга, приключват ли нашите срещи, и мога ли да се надявам да имаме връзка? Благодаря!

# 169
Здравей , и аз имам проблеми с цикъла . На какво се дължи и аз започвам да се притеснявам много . Моля за отговор . Благодаря предварително !

# 170
Здравейте, временно се оттеглям от отговарянето тук.

# 171
Здравейте, отношенията със съпруга  ми са доста обтегнати. Ще се оправят ли нещата между нас? Какво ще стане?  Благодаря!

# 172
Здравей Mira Ra, харесам мъж с когото сме излизали няколко пъти, но изненадващо ми каза, че харесва друга жена, първо не реагирах, но се скарахме и сега не общуваме. Ще ме търси ли отново и ще се срещаме ли пак? Ще имаме ши връзка? Благодаря.

# 173
Здравейте, преди време имах флирт една позната,преди 2,3 месеца се скарахме по точно не се и карахме тя ме блокира в фейсбук без да каже нищо, сега мисля да опитам да  си оправим взеимотношения дали ще се получи?

# 174
А,кога ще можем да се допитваме до вас?

# 175
А,кога ще можем да се допитваме до вас?
Когато разберете, че не съм врачка и гледачка на карти..)

ММ не желае да отговаря, иска само да лекува/помага на който има нужда и вяра.

# 176
Angel_wing,благодаря за вниманието,бъдете здрави!

# 177
Angel, имам въпрос за котето на мама. Ако с мъжа ти прецените, че може да ми отговорите. Знам, че каза че временно се оттегляш и за това моля да ме извиниш, ако ти се стори нахално. Котето Сузи е с хронична бъбречна недостатъчност и лекарите не й дават още много живот. Беше 10 дни на стационар и не се подобри. Има ли друго, което можем да направим за нея, за да я излекуваме?
Благодаря ти от сърце Heart

# 178
Angel, имам въпрос за котето на мама. Ако с мъжа ти прецените, че може да ми отговорите. Знам, че каза че временно се оттегляш и за това моля да ме извиниш, ако ти се стори нахално. Котето Сузи е с хронична бъбречна недостатъчност и лекарите не й дават още много живот. Беше 10 дни на стационар и не се подобри. Има ли друго, което можем да направим за нея, за да я излекуваме?
Благодаря ти от сърце Heart

Котето има шанс да оздравее, не спирайте да вярвате. Heart
Потърсете дали има добавка от/или с хрян за котки. Буквално това излезе като информация, което би му помогнало.

# 179
Angel, много благодаря на двама ви Heart Давате ми надежда и това ме радва. Ще потърся още тази вечер. Толкова бях отчаяна, че бях формулирала въпроса си по друг начин, но в последния момент се отказах и го промених на този. Радвам се, че го направих. Hug

Общи условия

Активация на акаунт