Кой ви е по-близък - половинката или приятелите?

• 4 506
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз също мога да му кажа всичко, но той като мъж не може да ми отговори адекватно на всичко.
Да нямаш друг наистина близък човек освен мъжа си ми звучи както някакво зловещо вкопчване в един човек, който никой не ти е гарантирал, че ще е с теб до живот.

# 61
  • София
Аз не видях някоя от писалите да е казала, че няма други близки хора, освен мъжете си. Някои единствено написахме, че мъжете ни са ни най-близките. Това не отменя близостта ни с други хора. Аз съм много близка със сестра ми, с етърва ми, с няколко "стари" приятелки, но те не са ми най-близки и няма нещо, което да не мога да споделя с него, докато с тях не бих седнала да коментирам моите отношения с него. Разликата мисля, че не е неразбираема.

# 62
  • София
Имам близка приятелка, доколкото ми е известно нейният мъж няма нито един приятел, с когото да излиза. Просто няма никакъв социален кръг, освен семейството му. За мен това е изключително странно и нездравословно. За една жена е същото. Моят съпруг е най-важният и ценният ми приятел, ако нямах обаче моите си приятелки, щях да изкукам, убедена съм в това.

# 63
Имам близка приятелка, доколкото ми е известно нейният мъж няма нито един приятел, с когото да излиза. Просто няма никакъв социален кръг, освен семейството му. За мен това е изключително странно и нездравословно. За една жена е същото. Моят съпруг е най-важният и ценният ми приятел, ако нямах обаче моите си приятелки, щях да изкукам, убедена съм в това.
ММ е така.
Но аз си имам приятелки и мой личен живот и той няма проблем с това да излизам и пътувам сама периодично.

# 64
И на мен са ми странни хора без приятели. Това е едно от първите неща, които ми правят впечатление, особено ако съм излизала с даден мъж. Червена лампа. Обичам хора, които могат да създават и изграждат пълноценни връзки. Всеки човек трябва да има семейство и приятели, едното не отменя другото. Приятелите ги обичаш по един начин, мъжа/жената си ги обичаш по друг. Не знам какво щях да правя ако нямах приятелките си, наистина съм благодарна, че животът ме срещна с тях. А приятелите на ММ ите са много готини, с тях даже по-често се виждаме, защото сме в неговия квартал, той пази приятелства от детските си години и са сравнително голяма компания. Някои даже си родиха деца и сега децата си се познават, играят си заедно. Има нещо много мило в това.

# 65
  • София
Моят мъж имаше повече приятели от мен. Просто наистина е общителен и лесно създава добри приятелства. Аз бях малко темерут, но покрай раздялата осъзнах че трябва да разширя кръга си. До покажа на хората, че аз съм готова да се опра на тях, както може и те на мен. Така че се оказа полезно за мен.

# 66
  • София
ММ е така.
Но аз си имам приятелки и мой личен живот и той няма проблем с това да излизам и пътувам сама периодично.
А е така, защото е изморен от социални контакти, или просто не може да завърже приятелство с никой? Има разлика.

# 67
Не, просто е единак. Супер общителен е, има много познати и намира общ език с всеки.
Приятелят му от детските години е в чужбина и се чуват рядко по тел.
На нашите години трудно можеш да кажеш, че си завързал стабилно приятелство.
Имаме нови хора в живота си, които чувстваме близки, но дали ще е дълготрайно - никой не знае.

# 68
Едното не отменя другото, напълно различни са. Приятелите са си приятели, половинката си е половинка.

Общи условия

Активация на акаунт