Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Галифрей
Да вярно. Шарлот някакси искаше да разбере за миналото на г-н Колбън, защото Ленокс и пусна фалшиви новини. И тя го напада, без доказателство.
На акриса й е било много трудно, да каже последната реплика на с2.
Макар,че е тъпо през целият сезон Шарлот да си бие главата,защо се е сгодила за Ралф,когато г- Колбън  си я иска. Чак накраят да ги съберат...
Поради липсвана пари,защото тя не е богата като Джорджиана, да бъде независима. Баща й не може да я издържа.
 Любопитно ми е дали двамата братя Колбъници ще се разбират.

# 391
  • Пловдив
Къде го гледахте сезон2, аз никъде не мога да го видя?

# 392
  • София
В замунда все още е без субтитри.

# 393
  • Галифрей
Къде го гледахте сезон2, аз никъде не мога да го видя?
Има го навсякъде за онлайн сайтове като  Fmovies. Като го напишеш излиза. Дори го има в dailymotion.
Няма бг суб, аз го гледам с английски суб. Ако някой иска помощ ще превеждам.

# 394
  • Пловдив
Ще изчакам да пуснат субтитри някъде, аз хич не разбирам английски.

# 395
  • Галифрей
Разбирам, надявам се скоро да пуснат ако не аз ще напиша.
Виждам,че готиният г-н  Колбън е в новият сезон на Короната,някой го беше скришотнал и аз 😍

# 396
  • Пловдив
Попаднах на клип с всички мистър Дарси. Дори не знаех, че има толкова филми, мислех, че са само 4.

https://www.youtube.com/watch?v=MUzgbEFnflk

# 397
  • в сърцето на един мъж...
Попаднах на клип с всички мистър Дарси. Дори не знаех, че има толкова филми, мислех, че са само 4.

https://www.youtube.com/watch?v=MUzgbEFnflk

То това май е една от най-филмираните книги на Остин.

# 398
  • Галифрей
Гордост и  предразсъдъци  има поне над  10 филми и 6 телевизионни сериала от 1938г.  до сега.
Първият филм е с Лорънъс Оливие в ролята на Дарси, през 1940г.

# 399
Някой знае ли къде мога да намеря сериала Lost in Austen, но с оригинално аудио? В замунда има само озвучената версия.

# 400
Изгледах клипчето, някои от версиите са доста странни Simple Smile Но определено фаворит си ми остава тази от 1995 с Колин Фърт и Дженифър Ейл

# 401
  • Галифрей
Изгледах клипчето, някои от версиите са доста странни Simple Smile Но определено фаворит си ми остава тази от 1995 с Колин Фърт и Дженифър Ейл
Това е най- добрата версия!! 😘

# 402
  • Вестерос
И за мен. Обаче на запад повече харесват филма с Кийра Найтли. Това са ми наблюденията от разни Остин групи във фб .

# 403
Е да, защото е някаква супер свободна интерпретация

# 404
  • Бургас
Не мисля, че въобще ще видим български суб. за "Сандитън" сезон 2 - за първи сезон епизодите бяха превеждани доста бързо, след излизането им, а сега от април насам, нищо...

Общи условия

Активация на акаунт