Половината от чакането мина, дръж се, АПРИЛска дружина!

• 21 156
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ти за информацията!
Аз тъкмо се 4удех какво точно е станало и се пулех пред компютъра без да разбирам защо няма новата тема,а старата е до половината!:)

# 181
При профилактика на  форума ( което се прави от време на  време )  се  е затрило всичко от 04.12  до  08.12 ...
няма  възстановяване за жалост ... Sad

Обръщам се  главно заради  Пловдивската  срещичка , за която последно остана :

ДНЕС ( Събота - 09.12. ) 
Пред ДНА
ЧАС - 15.00  ( или  по - точно  в три следобед )

Очакваме  присъствия  Hug

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 10:45 от alabina

# 182
Аз тъкмо обнових коледно старата  Cry Cry Cry
Снощи до 1ч съм си играла  #Cussing out

Ще се опитам да възстановя новите щъркелчета, но моля новодошлите мами от последната седмица да се индикират, за да ги добавя. Всички други, вижте дали трябва да ъпдейтна нещо по вашата информация.

Нова тема няма да отварям, защото имаме така или иначе още 5 страници да запълваме тук  Rolling Eyes

Не ме е яд за друго, ами за часовете ровене и труд  Embarassed

# 183
                        Мамчета,баби приемате ли? Mr. GreenАко приемате запишете ни: термин 26.04. второ бебе-сложете ни синичка папионка.Кака Мария на 4 години.Ще раждаме в Шейново при д-р Ненов.
                        До сега следях ноемврийските мами,а сега ми позволете да си побъбря и с вас. Laughing
                        Поздрави на всички и лека бременност.  bouquet

# 184
Добре дошла Didia    bouquet
За баби ни е много рано още , живот и здраве мами  да сме първо  Praynig Peace

За сега сигурните за срещата сме :
се Моа ( Аз  Laughing) , Бенита , Филка , Еми_Ка ...

Другите ?

# 185
Ей, Дидиа, привет!Радвам се да прочета това за вас!  bouquet
Аз раждах дъщеря си при Ненов!

# 186
 аз съм за срещата в 15 часа бройте и мен

# 187
  • БГ
здравейте момичета, моят термин го определиха за 21.04.Пола не искам да го знам, и затова бебето ми беше обърнало гръб може би HugИмате ли вече идеи за коледните подаръци newsm78 /-бях ви питала в изчезната тема/Весела срещичка ви желая днес, и да пускате репортаж Peace приятен уикенд на всички  bouquet

# 188
Съжалявам много за случилото се с новата темичка. Беше страхотна !
Aya, на мен ми сложи синьото щъркелче, че го разбрахме на 06.12.2006 и в старата тема го няма.
Желая на пловдивските мами весело прекарване и да направят много снимки! (Във Варна времето е супер, само за срещички!)

# 189
Възстанових каквото можах, а донякъде импровизирах с нови неща  Flutter

# 190
# 191
  • Попово
Така е много сладко оформлението  newsm10

# 192
  • Чехия
Aya, Страхотно си я направила,  Hug какво мога да ти кажа   bouquet, освем едно голямо благодаря за усилието положено два пъти.

# 193
Aya, на мен розово щъркелче

# 194
Пловдивската срещичка преди малко мина , беше повече от добра , беше  много сладурска Simple Smile
Имаме  си и снимки , чакаме Бенита и Филка , до към  2-3 часа  ще са  в албумчето Wink

Ая , справила си се  отлично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт