Паническо разстройство - 54

• 51 646
  • 895
  •   1
Отговори
# 90
Д-р Кръстникова

# 91
Антидепресантите карат ли ви да се потите повече,особено вечер?Специално за Золофт говоря.Пия го седем дни и забелязвам повишено изпотяване нощем.

# 92
Антидепресантите карат ли ви да се потите повече,особено вечер?Специално за Золофт говоря.Пия го седем дни и забелязвам повишено изпотяване нощем.
Да, нормално е. Ще отмине някъде след 30-на дена.

# 93
Здравейте, някой да е пробвал магнезиев диаспорал, уж нормализирал пулса?

# 94
Някой посещавал ли е Доц. Емил Калудиев?

# 95
Здравейте, някой да е пробвал магнезиев диаспорал, уж нормализирал пулса?
Магнезиев оротат е най доброто. Диаспорала е супер... Ако имаш запек примерно!

# 96
  • София
Някой би ли споделил добър психиатър в София?

Петя Димитрова + Мариана Найденова в Токуда.

# 97
Здравейте отново! Имам странни усещания.Едно от тях е болка в гърба на периоди като схващане,неврологична.Хваща и отпуска на интервали.Не е като стандартната болка в гърба при настинка примерно.Дали е страничен ефект от золофт?Някой с подобни усещания?

# 98
Нямам странични реакции от золофт. Освен дебелина Joy
Едва ли е от това болката в гърба. Раздвижете се с упражнения, помага.

# 99
Някой пил ли го е и има ли ефект депревитал

# 100
Здравейте,какво ви е мнението за 5HTP?Мога много да споделя за ПР.Когато имам свободно време да понапиша малко.Малко повече позитивизъм да вкарам-аз съм от хората ,които успешно са спрели медикаментите си и са подобрили начина си на живот.Винаги остава едно,но там в далечината”Но,ако пак се случи?”Та,това,но мисля да туширам с билката от този препарат.

# 101
  • Пловдив
Хора, след увеличаване на дозата на АД, пак ли се чакат 2-3 седмици за ефект?

# 102
Здравейте,какво ви е мнението за 5HTP?Мога много да споделя за ПР.Когато имам свободно време да понапиша малко.Малко повече позитивизъм да вкарам-аз съм от хората ,които успешно са спрели медикаментите си и са подобрили начина си на живот.Винаги остава едно,но там в далечината”Но,ако пак се случи?”Та,това,но мисля да туширам с билката от този препарат.
5htp е безмислено, не преминава кръвно мозъчната бариера и ефекта е съответно 0! Но може да остане по дълго в кръвообращението и ако човека приема АД или трамадол... И става веселба!

# 103
  • Пловдив
5htp е безмислено, не преминава кръвно мозъчната бариера и ефекта е съответно 0! Но може да остане по дълго в кръвообращението и ако човека приема АД или трамадол... И става веселба!

Аз взимах 5хтп и половин месец след това почнах АД, може ли това да е попречило на доброто усвояване на АД?

# 104

Аз взимах 5хтп и половин месец след това почнах АД, може ли това да е попречило на доброто усвояване на АД?
Не, усилило е усвояването и концентрацията. Повече странични ефекти вероятно е имало.

Общи условия

Активация на акаунт