Нови отношения

• 7 087
  • 189
  •   1
Отговори
# 15
Скрит текст:
Той просто може да е е влюбен. Казвал ли ти е, че те обича?
Не, за обич не.... Но когато му казах, че съм влюбена, отговори аз също. Едно е на думи, друго е да се види и да се усети.

# 16
Щом не го усещаш, значи е само на думи или главата му е някъде другаде от тревоги притеснения задължения и тн...
А на тази възраст нищо чудно все още да не е наясно какво търси в живота и какво иска от себе си, камоли от половинката си.
Как го виждаш, лутащ се или целеостремен човек е?

# 17
Скрит текст:
Щом не го усещаш, значи е само на думи или главата му е някъде другаде от тревоги притеснения задължения и тн...
А на тази възраст нищо чудно все още да не е наясно какво търси в живота и какво иска от себе си, камоли от половинката си.
Как го виждаш, лутащ се или целеостремен човек е?
От разговорите ни съдя, че има цели и е зрял за годините си.

# 18
Смяташ ли, че е социално прието мъж да подскача, да се гушка като тийнейджърка, и да въздиша тежко по цял ден?
Аз не смятам. Дори когато са влюбени и обичат, пак са по-обрани от жените.

Също не разбирам защо ти е да те развежда и показва като панаирджийска мечка на всичките си роднини и приятели?

# 19
  • София
Нали ти е ясно, че различните хора показват по различен начин чувствата си. Ако ги има. Отделен въпрос е, че според мен е рано за влюбване, любов и т.н. Тези 29 години, за които пишеш, много ме изненадаха.

# 20
Когато моя приятелка и мъжа и станаха гаджета той качи снимки във фейсбук с нея на първия месец. Така че за едни изобщо не е рано, важно е да си сигурен в чувствата и намеренията си.
Авторката е умна обаче. Не чака да мине година да я покаже пред хората, както се е случвало да питат и във форума „Ние сме 2 години заедно а 1 снимка с мен не е качил“. Нещата трябва да се изясняват колкото може по-рано.
Относно показването на чувства от страна на мъже – не смятам, че е нужно да са толкова видимо изразени – по-скоро гледай действията – че те търси и иска да е до теб, жестовете. Обаче слушай и интуицията си. Wink

# 21
Може би поведението ми не отговаря на възрастта, но имах дълга връзка, без никакво развитие и явно и това си казва думата.

# 22
  • София
Много бързаш, и дори по-лошо, ставаш натрапчива. Остави нещата да се случват сами, даже леко се дистанцирай. Когато двамата не са на една вълна, твоят прилив за него може да е цунами. Дай му време да узрее към теб. Ако изобщо има шанс, това е правилния подход. Ако и след три месеца не си видяла промяна в него, може би трябва да отпишеш нещата. Незаинтересован мъж попринцип не вещае нищо добро, но ти наистина бързаш.

# 23
Няма месец и ти искаш вече всичко, годеж във фейсбука, официална среща с цялата му рода и план за бебета.

Успокой се. Нормално е да правите секс и да се опознавате още.

Ти явно си някаква влюбчива романтичка. А човекът просто оставя нещата да се случат. Или да не се. Може и да иска просто секс и това да го устройва. Но за месец няма как да се разбере.

# 24
Може би поведението ми не отговаря на възрастта, но имах дълга връзка, без никакво развитие и явно и това си казва думата.

При такова положение, е често срещано явление да се опиташ да стартираш новата връзка от там, където предишната е приключила. Т.е. много бързаш.

# 25
Може пък човекът да е по-предпазлив... Но не го притискай, хората не обичат това. Остави го да узрее, както писаха преди мен. Не форсирай нещата. Честно да ти кажа и аз да бях от по-малко от месец с някой на никого нищо нямаше да кажа. Като мине малко повече време тогава бих почувствал, за себе си, увереност да кажа, че имам връзка на когото и да е.

# 26
След няма и месец и едва няколко срещи-горещи, честно казано дори не съм сигурна дали вече сте ексклузивна двойка. Съветвам те да си по-обрана в чувствата си и още повече в действията и изказванията си. Аз на негово място сериозно бих се замислила доколко са сериозни чувствата ти и как успяха да се формират толкова бързо. Увлечението не е точно като любов и не е нужно да се огласява самоинициативно, то си личи и без това.

# 27
А той излиза с приятелите си? Може да се виждат по-рядко и да не е имало повод да се срещнете.
В моето обкръжение, когато бяхме млади, на този етап вече се познавахме с новите гаджета. Но сега, на 40+, се виждаме по-рядко и дори да знаем, че някой сингъл е започнал нов връзка, срещата може отнема повече време.

# 28
Скрит текст:
А той излиза с приятелите си? Може да се виждат по-рядко и да не е имало повод да се срещнете.
В моето обкръжение, когато бяхме млади, на този етап вече се познавахме с новите гаджета. Но сега, на 40+, се виждаме по-рядко и дори да знаем, че някой сингъл е започнал нов връзка, срещата може отнема повече време.
Излиза,събират се ''по мъжки''.

# 29
  • София
Според мен не бързаш, а действаш много правилно и рационално. Хубаво е нещата да са ясни от рано.
Разбира се не трябва и прекалено много да се натиска отсрещната страна, но въпреки това един месец е достатъчен, за да се пристъпи към по-сериозни взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт