Нови отношения

• 7 092
  • 189
  •   1
Отговори
# 75
За запознанство с родителите съм съгласна,че е рано, но с приятели защо не? Вчера беше организирано поредно приятелско излизане “по мъжки” в дискотека…. Е, как трябва да се държа, като дори не бях поканена без значение дали е по мъжки или микс.
Явно от мен се очаква да премълчавам с цел да минат няколко месеца и да видя дали съм склонна да приема отношението му. По всичко личи, че няма сериозни намерения и под сериозни нямам предвид да бърза да предлага брак, а да има взаимност, да ме приема като партньор за по-дълъг период, а не за няколко дни в седмицата, в които ще има секс пък ако мълча и приемам излизанията му и недопускането до неговия свят,ще станат нещата.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 10:47 от Mel_Sia

# 76
Извинявай, ама на 29 наистина ли не се усещаш, или пускаш просто кьорфишеци за сеир - да си трошим пръстите със съвети за глупости?

# 77
Извинявай, ама на 29 наистина ли не се усещаш, или пускаш просто кьорфишеци за сеир - да си трошим пръстите със съвети за глупости?
Кое е глупост? Не ви карам насила да ми давате съвети.

# 78
  • София
Сериозно ли очакваш да те кани на мъжки излизания?

П.П. Омъжена съм, но когато излизам с мои приятели, не каня мъжа ми и би ми станало много неприятно, ако ми се цупи за това. То леко и сме минали възрастта за такова цупене, де.

# 79

Мъжкият мозък е по-аналитичен и мислят повече, докато жените се оставяме често усета и чувството да ни води.

Жените отдавна си използват мозъка по предназначение. Или поне някои.
Тези митове и легенди за аналитичния мъжки мозък са само това- митове.

Не знам колко е аналитичен, при положение, че доста мъже мислят с малката си глава Joy
Просто са си такива. Харесват, взимат и бягат.
Това ако не им е до връзки.

# 80
  • София
А, с нея анализите са по-различни Joy

# 81
Не вярвам излизането в дискотека да е по мъжки, затова очаквам да ме покани пък аз дали ще реша да се бутам сред младежите е друг въпрос. Просто очаквам да има взаимност, да ме покани от кумова срама, да иска нещо различно от излизане на кафе за 2 часа, кино или секс. Какво пречи да заяви връзката ни, да се отбележи като обвързан, да се знае че някъде там има гадже, пък пред най-близките му приятели да ме представи. Всичкото това криене (защото аз така го приемам) наред с планираните му излизания без да ме включва ми идва в повече.

# 82
  • София
Ами, добре. Галопирай към края (както някой по-рано се изрази доста сполучливо) щом си решила. Твоя работа.

# 83
Кое е глупост? Не ви карам насила да ми давате съвети.
Въпросите ти са глупави и не показваш да разбираш особено добре света. Голямата ти любов да те канел от кумова срама на мъжко събиране на дискотека. Трудно ми е да повярвам, че човек с реални разсъждения на тая плоскост се разхожда свободно вече 29 години, темата е та*ак.

# 84
Mel_Sia, хайде да вкараш малко мисъл.
Как така на мъжки излизания ще те кани?
Ти ако си организараш женско събиране, ще го каниш ли? Joy
Толкова ли не стопляш, че явно те приема за нещо неангажиращо.
Не е и длъжен.
Може след време да реши, че си жената за него, може и да не реши. Предвид поведението му, според мен няма да реши. Но ти си живей в облаците.
Имаш нереално големи очаквания, само защото си правила секс с него.
И някаква жалка отчаяна и спешна нужда за сериозна връзка и брак. И точно това ти пречи.
И не е трябвало първа да му кажеш, че го обичаш. Трябва да изчакаш той да го направи.
Какво очакваш след признанието ти?
Да ти каже "абе слънце, я само те оправям, ко ме занимаваш с некви чувства"
И за да не те нарани колко му е да ти метне някакви думи. И го прави за да не се разкараш. Още му трябваш.

# 85
Ето! Точно това очаквам да ми кажете - за нещо неангажиращо ли ме приема. След като отстрани личи, че ме възприема като неангажиращ секс, защо да му давам време да се види какво ще излезе?

# 86
Щом личи, че те приема само за секс, за чий си с него, това е въпросът.

# 87
Ето! Точно това очаквам да ми кажете - за нещо неангажиращо ли ме приема. След като отстрани личи, че ме възприема като неангажиращ секс, защо да му давам време да се види какво ще излезе?

Ох, лошо е, че не можеш сама да анализираш нещата в живота си и чакаш някой да ти каже.
Ми може и да почнеш да го приемаш като нещо неангажиращо. Ако го бива в леглото де.
Пък след известно време да му кажеш чао.
Поне се учи от грешките си и другия път след третата нощ не казвай "обичам те, влюбена съм".
Също така не бъди лепка. Не търси толкова мъжете. Те да те търсят.
След мъже и автобуси не се тича.
Понякога само автобусите правят изключение.

# 88
  • София
Как ние можем да ти кажем за какво те възприема, като не го познаваме? Може да те въприема само за секс, може още да му е рано за такова решение.
Честно, имам чувството, че съм в тийн проблем.

# 89
Аз пък вярвам повече на приятелят на авторката, нищо че не го познавам. Според мен тя си измисля някакви неща, които реално не са налице. По този начин, авторката сама ще съсипе връзката си, със своите измислици.

Общи условия

Активация на акаунт