В момента чета ... 77

• 41 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Биографични съм купувала от "Кръг" - "Аз съм най-великият" - Мохамед Али и "Само да вметна" - Уди Алън.
Мога да ти кажа коя в никакъв случай да не си купуваш - "Времето" от Джени Офил, тя е за Малинките, веднага след "Неудобството на вечерта", издадена от ICU, които принципно издават много хубави неща.

# 436
  • София
Мога да ти кажа коя в никакъв случай да не си купуваш - "Времето" от Джени Офил, тя е за Малинките, веднага след "Неудобството на вечерта", издадена от ICU, които принципно издават много хубави неща.

+ "Изчезваща земя"!!! Imp

# 437
За изчезваща земя помня, че Миж беше с тежка алергия след прочита. Ще спазя указанията и за другите НЕ-та.
Олив Китридж и за мен е любима.

Харесах Моето гръцко лято, много свежо четиво ми се струва.,

# 438
Ловецът на хвърчила ми харесва . За сега съм само на 17% , но не очаквам да се обърне в неприятна. Отдавна не бях попадала на нещо, което така ми допада. История с интрига, но и нежна, умна и наблюдателна и с много чувство към човешката индивидуалност и съдба.

# 439
Здравейте, включвам се при вас, защото обичам да чета:) Напоследък обаче не мога да попадна на нещо, което да ме грабне истински, както Исабел Алиенде винаги успява...
Чета Унамуно - есета.

# 440
На Кръг много харесвам изданието на писмата на ван Гог, както и "Ад" на Данте, с гравюрите на Албрехт Дюрер. Имам предвид, че като книги са добре направени, иначе съдържанието може да се намери и на други места.

# 441
  • София
Приключих с "Бар последен шанс"- 4/5. Книга за живота и любовните взаимоотношения. Харесва ми, че героите на Мариан Кийс се доближават максимално до реалното и книгите и не са захаросани като на Спаркс да кажем.
Прочетох и "Влиза един човек в книжарницата", бях малско скептична, но на места се посмях с глас.
Скрит текст:

Продължавам с "Тайните убежища".

# 442
Sea.sea , ако от първите 100-150 страници на “Тайните убежища” ти се стори скучновата - мини ги диагонално, после започва да става наистина интересно. Повече не издавам.
Само мога да съжаля, че не са превели на Жером Лубри “Сестрите от Планината на мъртвите (от Монмор)”, тя ми беше интересна още от самото начало. И пак със супер изненадващ финал. Набелязала съм и други книги на Лубри да чета (на френски).

# 443
Sea.sea , ако от първите 100-150 страници на “Тайните убежища” ти се стори скучновата - мини ги диагонално, после започва да става наистина интересно.
Направо прочети само последните 10 страници и си готова.

Някой да каже две мили думи за Пиер Льометр? Чета, че стила му е ... никакъв, а съм си приготвила "Алекс" след настоящата.

# 444
Харесах Моето гръцко лято, много свежо четиво ми се струва.,
Тъкмо се появи електронно. Wink

# 445
Къде, че ме “сърбят” очите? 👀

# 446
Къде, че ме “сърбят” очите? 👀

В Мейлбукс. 😊

Тъкмо гледам, че и "Преди дъждовете" се е появила, бях я загледала по едно озонско намаление, може и да дойде ред и за нея някой ден.

# 447
  • София
....
Някой да каже две мили думи за Пиер Льометр? Чета, че стила му е ... никакъв, а съм си приготвила "Алекс" след настоящата.

Всичко, дето е излязло от него, съм прочела и ми беше харесало.

# 448
  • Mediterraneo
"Дълбините" на Катсу изобщо не ми хареса. Нищо общо с "Глад"! Мистерията и окултното ми дойдоха повече. Много образи, схематични, нахвърляни, нодоразвити. Абе, не препоръчвам.
Подхванах в Сторител Крис Картър "Хамелеонът се завръща". Чела съм няколко книги от поредицата, сега я започнах отначалото. Крис Картър се нарежда в личната ми класация на едно от челните места. Стига да харесваш този жанр, един от първенците е! Брутален до погнуса, откровен, със задълбочени познания по психология и криминалистика( което личи силно в книгите му) и винаги интересен за четене. Някой каза, че си почива с криминалета, и аз така- колкото по- брутален е трилърът, по- добре Simple Smile

# 449
Е, не ... Lовецът на хвърчила ме натъжи. Стигнах до гадно място Sad Надявах се да мине без агресии.

Общи условия

Активация на акаунт