КАУФЛАНД - тема 58

• 50 798
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Имаше заредени малки сладоледи Черноморец във фуния - 1.19 лв.
Страхотен.
По-хубав сладолед не съм яла.

# 196
Имаше заредени малки сладоледи Черноморец във фуния - 1.19 лв.
Страхотен.
По-хубав сладолед не съм яла.
Ще го пробвам и него. От кутията не съм очарована обаче

# 197
Охх с тези мерки и теглилки що не вземете да отидете на кантара след касата да ги изтеглите трите по отделно и с 3те нови бележки да сравните цените И авторката не вдянала и служителката и тя. Авторката като не може моли да викнат друга служителка теглят и лепят двете сравняват и така докато ... Разликата стане по-малко от стотинка. Честно ще ме уморите ... Не знам да плача ли да се смея ли. Ми ситуация ...

# 198
  • Mostly in my mind
Може ли снимка на сладоледа Черноморец? Днес 20 мин обикалях фризера.
Къде стоят мидите при вас и изобщо имало ли е?

# 199
# 200
  • Mostly in my mind
Благодаря ти много. Simple Smile  Доста е шоколадест, може и да не се харесаме, но ще взема за проба..Blush

# 201
Шоколад с портокал и сметана все си мисля, че няма как да е зле. Но пък ето, че кутията не е харесана от всички. Аз едва ли ще го пробвам, при това изобилие от плодове, разни домашни правя.

# 202
  • оттам, откъдето започва България
Ходих до Кауфланд и съм страшно разочарована, тъй като купонът, който ми бе изпратен за РД, се оказва, че трябва да го ползвам за шок. бонбони със срок на годност до 19.06.2022 г. (само с такъв срок на годност имаше от този вид, който са ми изпратили)
Лично аз този жест за РД го приемам като начин за разчистване на застояла стока. Smirk

Също така днес получих и купон за празник на града. Оферта - 12 сладоледчета на К-класик или бутилка вино розе на цена 1,00 лв.
Познайте дали имаше наличен някой от посочените продукти. Smiley

# 203
При нас всички бонбони от въпросния купон са намалени с червен етикет по 2 лв.
Явно никой не ги купува.

# 204
Благодаря ти много. Simple Smile  Доста е шоколадест, може и да не се харесаме, но ще взема за проба..Blush
Точно , защото е много шоколадест не го харесах ама мъжът ми бухна половин кутия за една вечер

# 205
  • София
Явно никой не ги купува.
Ако са тези миксът с редовна цена 9.90, много са хубави даже.
Къде са по 2 лева?

# 206
Явно никой не ги купува.
Тези бонбони, ако не бяха за РД на ММ за 0.01лв. никога нямаше да дам 9.99 за тях. Не са нищо заслужаващо тази цена.

# 207
У дома сладоледеното руло не се хареса, може би защото сме имали по-големи очаквания. А защо ли пък да са по-големи, не ме питайте. Smirk

У нас се харесва.
А на тази цена е супер!

Това с трите плика ме хвърли в тъча! Как може да се слага общ етикет?! Всеки плик  се маркира отделно, този без етикет как минава? Thinking

# 208
За една стотинка какви бонбони очаквате? Много ясно, че ще е това, което не се купува или му изтича срока и вместо да го изхвърлят го дават без пари.Отбиват номер,че правят жест.

# 209
  • Mostly in my mind
Точно , защото е много шоколадест не го харесах ама мъжът ми бухна половин кутия за една вечер
Ооо, сигурна съм, че и моят ще го оцени подобаващо. Още повече, че обожава бонбоните. Утре ще го черпя, заедно с бира Корона Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт