КАУФЛАНД - тема 58

• 50 813
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Мари, мен предимно интелигентна аларма би не заинтересувала...😃 Кръвното не разчитам да ми го мери гривна, а и ми е оптимално. Чудя се дали да не си подаря нещо такова за рд...🤔

# 376
Към разбирачите по гривните😃 Тази гривна с купона става ли?
Ксиомито са страхотни 👌
Аз имах Ми Банд незнам ти кой номер. Не я свалях от ръката си ни денем, ни нощем. Зареждах я веднъж в седмицата. Мереше си точно пулс, крачки, продължителност на съня. Понеже телефонът не ми беше същата марка някои от функциите на приложението като разговори през гривната и нотификации от приложения не работеха. Но на мен те не ми бяха приоритет. Година нон- стоп карах с нея и още щях да си я ползвам, ако не бях дремала в един басейн с топла минерална вода с нея. Гривната е водоустойчива, но от продължителното стоене на висока температура дисплеят избледня и през деня не се виждаше. И пак продължих да я ползвам, защото продължаваше да си функционира безупречно, а и през нощта екранът се виждаше. След това си поръчах Смарт часовник от Алиекспрес. Така преминах на смартчасовници. По- голям им е екрана и са по- удобни.

# 377
Ама те тези машинки се ползват без това пластмасовото отпред. Аз имам една , купена от левчетата , направо е дзвер Wink

# 378
Ама те тези машинки се ползват без това пластмасовото отпред. Аз имам една , купена от левчетата , направо е дзвер Wink

Защо са го сложили, да объркват хората?

# 379
  • София
И аз не съм знаел, че ако махна това отпред ще работи. Купих преди десетина години от Кауфланд и я изхвърлих същия ден

# 380
  • Русе
Е?! Изумявате ме. Как няма да махнете капачето? Имам лидълска машинка от 2012 г. Бъзикня си е, но няма нещо, което да и се опре. И чорапи съм чистила с нея.

Аз тази седмица само лимони бях харесала от брошурата, а в нашата ги няма Angry

# 381
Според мен, ако трябваше да се маха капачето, щеше да е плътно да няма дупки на него. Каква е логиката да го сложат изобщо тогава?
В смисъл, и аз не бих го махнала ако не е написано в инструкциите за употреба.

# 382
  • Бургас
Големи тарикати са Кауфланд. Страшни търговски трикове прилагат.

Миналата седмица си взех 2 мерителни кани Pyrex на промоция, намалени от 23.99 на 11.99лв.

Казах си "Ей, хванах джакпота!!!"

Познайте какво видях днес:

Браво Кауфланд. Паднахте ми в очите.

# 383
  • София
Аз не говоря за прозрачния капак - естествено че него съм махнал 😅 както и капачка махам ако ще пия вода 🙂
Говоря за металната надупчена пластина

# 384
Все Тая, това е обичайна практика на кауфланд после да си остане на тази цена до изчерпване на количествата. 

И аз не знам металното на пилинга за дрехи, че трябва да се маха при работа.

# 385
Големи тарикати са Кауфланд. Страшни търговски трикове прилагат.
Да погледнем от добрата страна: поне не си взела продукта на по- високата цена.
Иначе и аз като видя промоционален етикет и очите ми стават на понички. Не мога да не купя 😅

# 386
  • Русе
Пишете за капачка. Металното не е капачка. То е част от машинката. На моят пилинг под металната решетка са ножчетата. Както писах работи си вече 10 години и ми върши работа.

# 387
Е, как ще се маха металото капаче, дрехите ли ще си кълцате?! Щото отдолу са голи ножчета.

# 388
  • София
Не се ли маха само пластмасовото, което е над металното капаче?!

# 389
  • Mostly in my mind
тази мерителна кана си я взех на 10 лв аз преди някоя друга седмица. подозирам, че това е реалната й цена.

Общи условия

Активация на акаунт