КАУФЛАНД - тема 58

• 50 799
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Редовно продукти, които са на акция остават на ниска цена, или ги намалят още, все пак имат таргети...

Сирене 'Саяна' видя ли някой, че съществува?  Joy

# 391
Въпросната кана е "постен" артикул - има го само за промоции. А намалението е рекламен трик - много по-малко хора биха си купили каната, ако е на бял етикет и без намаление.

Вчера пробвах сладолед черноморец-фунийка, много ми хареса. А на касата мернах в кутия сладолед Frozen. Нов е, не съм го виждала досега, марка и цена не знам. Някой дали е вземал?

# 392
Тия кани са 6,50 по магазините тип левче.

# 393
  • Бургас
Тия кани са 6,50 по магазините тип левче.

Точно "Pyrex" за 6.50 едва ли ще се намери. Тази кана издържа на топло и на студено.

# 394
Не се ли маха само пластмасовото, което е над металното капаче?!

Да. Ако се махне и металното, уредът не работи. Като защита е.
Но това пластмасовото каква роля играе, не знам?

# 395
Viki как махна пластмасовото капаче на машинката от Л.
Със сила, или си има някакъв чалъм..😉
Пробвах, въртях и нищо.🤔

# 396
  • Русе
Viki как махна пластмасовото капаче на машинката от Л.
Със сила, или си има някакъв чалъм..😉
Пробвах, въртях и нищо.🤔
Ами, не знам. Лесно. Махам го и го слагам всеки път.

# 397
Как каква роля играе пластмасовото?! Защита да не се срежеш, ако включиш машинката неволно.

# 398
Аз мисля, че пластмасовото капаче е по-скоро защита за тъканите.😉 А металната решетка е защита за пръстите.🙂 На моята машинка НЕ се маха пластмасовото капаче, а само се регулира за различните видове тъкани. На 3 положения, надявам се да се вижда:
Скрит текст:
Да не говорим, че при по-голям натиск може да се среже и тъканта, ако го няма защитното капаче...

# 399
Е, явно няма да се разберем, защото говорим за различни модели машинки. При мен при поставено пластмасово капаче машинката не работи, защото ножчетата нямат никакъв контакт с плата. Като да пиеш вода от бутилка с капачка, чудесен пример. Така че при мен пластмасовото капаче е само и единствено защита от инцидент.

# 400
ОМГ!😅 Сега отидох да видя и лидълската машинка. Оказа се, че в кутията има и прозрачно, плътно капаче (не знам защо не помня, че съществува, но си стои добре опаковано във фабричното найлонче). Другото "капаче" с дупка в средата, което може да се регулира, са го кръстили "дистанционер".🙂 Когато дистанционерът е поставен на машинката, не е възможно да се постави плътното, прозрачно капаче. Оказа се, че дистанционерът се издърпва от друго място (не се върти, за да се извади). Добре че в упътването пише кое как се издърпва!😆 Даже и на машинката от Т-маркет се оказа, че може да се издърпа този дистанциомер, но по малко по-различен начин е напасването (по-лесно се издърпва, отколкото на лидълската машинка). Е, от уред от Т-маркет много подробно упътване не чакайте... Но аз винаги съм си използвала машинките с дистанциомер и са се справяли идеално!😉😃

# 401
Аз също ползвам машинката на Филипс без пластмасово капаче, иначе не върши работа.
Както е написала и дала най добрия пример Соул..
И точно поради тази причина,  че на Лидлската машинка не мога сваля по никакъв начин капачето, тяне ке ползва, защото не върши никаква работа.
Последно си чистих фина,  официална рокля,  която беше станала с лек мъх,  отпред,  леко странично, от триенето на обувките на малкия ми син..
Защото цяла сватба бяхме"залепени"/ танцувахме заедно 😁🥰
Долче, може ли да ми кажеш как точно издърпа капачето на Лидълската 🤔

# 402
Софи, издърпва се навън. Не там, където се регулира дължината на рязане (там само се върти наляво-надясно), хващаш следващото изпъкнало, което се пада откъм тялото на машинката.🙂 Като погледнеш от долната страна на машинката, под кръгчета, мисля, че имаше една чертичка...Аз преди преди мислех, че там е залепено и не се маха. Ако не успееш, ще ти пратя снимка по-късно (че я прибрах на не особено достъпно място сега).🙂
Но пак казвам, с капачето-дистанциомер съм използвала винаги машинките. Просто съм изпъвала обработването тъкани. Но вероятно при някои материи е по-трудно, възможно е.

# 403
Скрит текст:
Добре щом го пише може да вземете. Щом изискването е 2 часа няма да срешнете затруднения. Предполагам ще издържи около 6 часа. Пожелавам да е успешна покупката.
А каква е тази карта
"слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея"
microsd ли?
[/quote]
Да microSD има възможност на някой модели да се слага. Трябва да се провери капацитета който приема. Принципно с карти до 32Гб не е имало проблем. С по-големи капацитети се случва да не ги чете. Също е важно какъв формат са песните. MP3 възпроизвеждат, но формати като м4а рядко ги свирят.
[/quote]

А за цена до към 40-50 лева, може ли да предложите някои други? Или тапи.

# 404
НЕ мога да предложа. За съжаление не съм експерт и не следя пазара.

Добре щом го пише може да вземете. Щом изискването е 2 часа няма да срешнете затруднения. Предполагам ще издържи около 6 часа. Пожелавам да е успешна покупката.
А каква е тази карта
"слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея"
microsd ли?
Да microSD има възможност на някой модели да се слага. Трябва да се провери капацитета който приема. Принципно с карти до 32Гб не е имало проблем. С по-големи капацитети се случва да не ги чете. Също е важно какъв формат са песните. MP3 възпроизвеждат, но формати като м4а рядко ги свирят.

А за цена до към 40-50 лева, може ли да предложите някои други? Или тапи.

Общи условия

Активация на акаунт