КАУФЛАНД - тема 58

• 50 801
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Редовно продукти, които са на акция остават на ниска цена, или ги намалят още, все пак имат таргети...

Сирене 'Саяна' видя ли някой, че съществува?  Joy
Вчера в Кауфланд Люлин имаше сирене взех си, днес за съжаление нямаше.  Утре пак ще проверя, дано заредят.

# 406
В нашия нямаше Саяна, нито зеленчуков микс.

# 407
  • 1st floor
В последната половин година много рядко пазарувам от Кауфланд и не помня от кога не съм стъпвала там. Гледам брошури и ви чета, когато смогна, но общо взето нищо не ме изкушава, а и магазинът ми е далече. Обаче баща ми ми донесе преди 2-3 седмици две карти, за да си ги активирам и от тогава се чудя мога ли да ги активирам с вече съществуващия ми профил в кауфландското приложение или да правя нова регистрация? Сигурно сте го обсъждали, но толкова много се изписа за тези карти, че ще ми е трудно да прочета назад. Моля за помощ! Simple Smile

# 408
В последната половин година много рядко пазарувам от Кауфланд и не помня от кога не съм стъпвала там. Гледам брошури и ви чета, когато смогна, но общо взето нищо не ме изкушава, а и магазинът ми е далече. Обаче баща ми ми донесе преди 2-3 седмици две карти, за да си ги активирам и от тогава се чудя мога ли да ги активирам с вече съществуващия ми профил в кауфландското приложение или да правя нова регистрация? Сигурно сте го обсъждали, но толкова много се изписа за тези карти, че ще ми е трудно да прочета назад. Моля за помощ! Simple Smile
Според мен можеш. Отзиви за Саяна киселото мляко две в едно - не могат да държат качество. Различните партиди са с различно съдържание. Понеделник бяха с нормално. Вероятно редовна партида. Промоционалната партида е някаква каша и с много вода. Възможно в да са претупали процеса на смесване на сухото мляко. Възможно е и нещо друго. Резултата е плачевен.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 10:34 от netman71

# 409
С. се прави с отпадни продукти, изкупувани от западна европа. Аз съм забранила да се купува. Ако ще и 1 стотинка да е.

# 410
С. - Саяна ли е?
Даяна кисело мляко чувам за първи път.
Хора, особено, ако храните деца, не купувайте боклуци, тровите се!

# 411
Като чуя, че някой тича да си купи Саяна, на мен ми става лошо, макар че няма да ги ям. Не вярвам да са вдигнали внезапно качеството и за да го повярвам, трябва да видя лабораторен анализ. Да докараш вкус в днешно време е елементарно.

# 412
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това за С. за първи път го чувам от вас.
Аз по принцип не съм любител на определени бг марки заради ужасния вкус, но сега още повече ще се замислям какво купувам.

# 413
Аз по принцип не съм любител на определени бг марки заради ужасния вкус, но сега още повече ще се замислям какво купувам.

Аз в Лидлската тема бях писала, но тук като прочетох (май не бяхте писала вие, а нетман или дева не знам), не се сдържах.
  Значи въпросното мляко имаше сумати репортажи и по господари на ефира и в темата на нова, че изкупуват на безценица палмово масло, каймак, сухо мляко, извара и не знам си какво още от европа и го влагат в тукашните продукти на страхотна надценка и съмнително качество. Не отговарят на БДС. Имаше някакво мляко май лилавото не знам колко % е, заразено с някаква бактерия, беше пламнала детска градина.
Производствената база не отговаря на изискванията. В млеката, мляко няма, всичко е сухо мляко с вода.

# 414
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Отвратена съм и не гледам бг новини от доста време и това съм го подминала. Ето затова си има форуми и когато нещо те интересува намираш. Неприятно е това за храната. Не стига, че ни смъкват вече кожите с тези цени, ами и качеството става отвратително. Малко продукти вече държат прилично съотношение цена/качество.
Вече от няколко седмици търся кисело мляко Болярче в нашия К. и го няма. При нас то е любимото кисело мляко и сега отказваме да купуваме от другите.

# 415
Аз млечни не ям от 7 години и не ме интересуват. Майка ми го беше поръчала. Ще ѝ кажа.

# 416
  • там където има винаги вятър
Вчера взех от тия потници. Единият е доста по-къс от другия, а етикетите на вратлето са еднакви. Така ли трябва да са?

# 417
Саяна е. Коригирах го и в поста.

# 418
  • Mostly in my mind

Аз в Лидлската тема бях писала, но тук като прочетох (май не бяхте писала вие, а нетман или дева не знам), не се сдържах.
  Значи въпросното мляко имаше сумати репортажи и по господари на ефира и в темата на нова, че изкупуват на безценица палмово масло, каймак, сухо мляко, извара и не знам си какво още от европа и го влагат в тукашните продукти на страхотна надценка и съмнително качество. Не отговарят на БДС. Имаше някакво мляко май лилавото не знам колко % е, заразено с някаква бактерия, беше пламнала детска градина.
Производствената база не отговаря на изискванията. В млеката, мляко няма, всичко е сухо мляко с вода.
това е най-лошото - че го предлагат в детските градини. защото най-скъпите ни и важни хора не могат да избират. ядат това, което им се предложи. Sad докато е в магазина, сам решаваш дали да го купиш или не.
много ми се иска на мен да се опитам да повдигна тази тема в нашата детска градина и дали по някакъв начин е възможно да се замени доставчика.

# 419
За една стотинка какви бонбони очаквате? Много ясно, че ще е това, което не се купува или му изтича срока и вместо да го изхвърлят го дават без пари.Отбиват номер,че правят жест.
Вярно, че бяха застояли и при мен, намерих със срок до септември от по-задните кутии и вкусно , вкусно си ги хапнах. Добри бяха , 10лв кутия за 1ст. Браво Кауфланд!

Общи условия

Активация на акаунт