Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 861
  • 828
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз ходих да ми свалят конците днес. Всичко изглеждало наред. Единствено не се знае кога да си чакам цикъла... Мен нещо лекинко ме придърпва от дясно, където е махната тръбата, ама доктора вика няма какво да те дърпа...
Сега гледам да мисля позитивно.

# 736
Шантал, бързо възстановяване!
При мен след лапарото цикъла си дойде пак на очакваната дата, но при теб с хормони може и да не е баш така. Иначе ще си боли, изобщо не ги слушай, че няма какво Simple Smile Аз даже се бях уплашила, че пак съм с киста седмица след операцията Grinning Някои ги боли от страната на операцията, други от страната на дрена. При мен бяха от една и съща, тъй че не ми мърда Simple Smile Усещам кога ще застудява Grinning
Сега се пази от тежко, движи се и смело напред! Yellow Heart

# 737
Мен пък операцията ме боли когато ще се разваля времето. Даже док ми се смее на това като му кажа 😀.
Шантал бързо възстановяване 💕

# 738
  • София
Inferiya, аз нямах дрен... вече почвам да се филмирам... всички са имали, а на мен защо не са ми сложили?!

# 739
Не е задължително Simple Smile Не на всеки слагат, не на всеки слагат катетър, не на всеки правят клизма и т.н. Simple Smile Зависи от лечебното заведение и лекаря.
По-добре че си била без, мен ако питаш, много забавя възстановяването, изправянето е по-трудно, движението, после остава охче и най-големия ми белег е там. На мен ми трябваше, защото операцията ми беше  два часа и половина, имало е бая неща да се оттичат Simple Smile

# 740
Филме, честита рожба! Кога мина това време, не го усетих Simple Smile да сте здрави и щастливи всички вкъщи и да ни стискаш палци! 💖💖💖🤗🤗

# 741
  • София
fillme Честита дъщеричка, да ви е много здрава и много да ви радва! Gift Heart

Бях ви споделила, че при нередовен цикъл хванах О на 30-ти ден с тест и БТ, днес 15-ти ден след положителния тест за О ми дойде. Sob Явно не е бил нашият месец, но поне установих дължината на лутеалната фаза и наличието на овулация. Simple Smile

# 742
И аз се отбелязвам с МЦ днес. Вече официално ако ми се случи да забременея и родя ще бъде след като съм навършила 34  GrinGrin Малко не си давах сметка досега, че не съм на колкото се усещам хаха.. Grinning

# 743
Момичета знам, какво ви е когато дойде М и сте прили опити в пика на О....
Съжалявам, дано другият месец е вашият. И аз чакам да видя дали е станало. 😪

# 744
  • София
Ооо, аз преди няколко месеца бях изпаднала в такава дупка за годините - вече ако забременея ще родя след 38.. Но имам няколко познати родили и след това - казват, че годините изобщо не са им тежали и аз някак все повече се настройвам, че годините не са пък чак такава драма...
И друго се успокоявам - съдбата си знае работата! Дишаме дълбоко, поемаме въздух, преместваме го в другия джоб и смело напред!

И аз се отбелязвам с МЦ днес. Вече официално ако ми се случи да забременея и родя ще бъде след като съм навършила 34  GrinGrin Малко не си давах сметка досега, че не съм на колкото се усещам хаха.. Grinning

# 745
Ооо, аз преди няколко месеца бях изпаднала в такава дупка за годините - вече ако забременея ще родя след 38.. Но имам няколко познати родили и след това - казват, че годините изобщо не са им тежали и аз някак все повече се настройвам, че годините не са пък чак такава драма...
И друго се успокоявам - съдбата си знае работата! Дишаме дълбоко, поемаме въздух, преместваме го в другия джоб и смело напред!

На мен това ще ми е първа бременност, но определено съм обнадеждена, а когато си кажа, че ще съм на 34 ми прозвучава тъпо само, когато си го представя как би изглеждало в очите на другите, но е факт, че не се чувствам на годините си. Може би това малко ме подведе до този момент, но ще видим какво ще се случи!

Минзухарче, мерси за подкрепата. Ей сега ще свърши МЦ и с него нови вълнуващи опити и надежди.

# 746
И аз се разписвам с цикъл от вчера...явно и този месец не е бил нашия 😐🫣

# 747
Момичета, а вие как се чувствате че не се получава? Примерно след моята загуба се родиха 3 бебета. Аз, че си го изживявам, изживявам то е ясно. А усещатате ли, че в секса по график препоръчан от док, я няма тръпката като преди. 😒 При тези от вас със загуби или дълги години опити имате ли някаква криза в отношенията. Как се справяте с това. 🤷‍♀️
П. С знам, че тук не е темата за семейни отношения, просто събирам съвети и опит защото не ни е лесно. ☹️

# 748
Минзухар, мога да ти кажа как беше при мен. Имах нужда от известно време да си го приема за себе си, в своята си глава, в своето си сърце. Отне ми кратко време, добра съм в тия работи.
След този период категорично казах на ММ, че сексът по график приключва. Ако ще един път да е, да е както трябва. Включително и без взиране в овулация, пикови дни и прочие.
Личното ми мнение е, че това предотврати срив в отношенията ни и дори напротив, подобри ги в този им аспект.

Разбира се, това беше моят/нашият начин, който няма как да е общовалиден.

# 749
По темата на преживяването да се включа и аз...до този момент горе долу се държах стоически. Но преди два дни синът ми се разплака съвсем истински и непринудено,че искал братче и защо не съм му направила братче. Че не е честно да е сам и не иска да е сам.
От тогава сърцето ми е разбито...все едно нещо ме удари. Много ми е трудно 😌
Съжалявам за писимистичната нотка,но няма с кого да споделя. Срамно ми е. Чувствам се виновна.

Общи условия

Активация на акаунт