Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 856
  • 828
  •   1
Отговори
# 750
Темата за секса по график ми е доста позната. Старая се да не го мисля вече и да не му казвам кога съм в овулация. При нас специално мисля, че няма и много смисъл, така и така правим инвитро вече..
Амира, моля те не си мисли, че ти си виновна и така нататък, да не говорим че няма от какво да те е срам. Това, че не става веднага, не значи, че няма да стане след месец, два, три... Просто се успокой, прави каквото трябва и всичко ще се нареди. Опитай се да обясниш на детето, че не става на момента, но има време ще стане батко.И не го казвам просто за да те успокоя, отчасти може би те разбирам.Ние сме след втори опит инвитро, като нямах нито една годна яйцеклетка. Трябваше ми около седмица след опита да погледна мъжа ми без вина😔. Дори му се извиних, че минава през всичко това заради мен. После си казах, че трябва да се стегна и да опитаме пак. Опитвам се каквото зависи от мен да правя, да слушам и лекаря си. Знам, че всяко изпитание ни се праща, защото сме силни и ще се справим. Това че сега съм добре, не значи, че на моменти не се сдухвам. Вчера на път за доктора плаках в колата... Емоциите са много, понякога е по - добре да споделиш, да по плачеш и да продължиш напред. Това се отнася за всички ни, аз по - борбени момичета не съм срещала! Всички сте силни! И когато дойде момента, съм сигурна, че ще бъдете страхотни майки!

# 751
  • София
Ами... как го преживявам... някак свикнах със спънките и все си повтарям, че ще стане тогава когато трябва да стане... Детето понякога се сеща да пита за братче/сестриче и аз му казва, че ще има, просто не знаем кога.... Онзи ден се сдухах много - имаме комшийка, която е вече в доста напреднала бременност - все викаше заедно да забременяваме, че да сме си компания. Знае, че имаме проблеми и все ми дава да я погаля по корема. Та тя знае за случката, но детето й не- хвърчи към мен спира и слага внимателно ръка на корема ми - аз да проверя само дали ще раждаш и ти бебе скоро... Хора, щях да ревна....
За секса по график - вече гледам да не го мисля, не се тествам за овулация. Вярно гледам да имаме поне два пъти около очакваната дата, но онова през ден, всеки ден и т.н. ни натоварва много.

# 752
Шантал и аз плаках скоро по този повод. ❤️

# 753
  • София
За опитите по график: понеже съм с нередовен цикъл и нямам никакви усещания по време на овулация, реших да си взема промишлени количества тестове за ову Sweat Smile , та си взех от амазон пакет от 100 теста за О (+25 за Б) - правя си тестове и само при пик правим задължителен секс, през останалото време само за забавление Smiley Ако не следя О, с този нередовен цикъл със сигурност ще трябва да се отчитаме през ден, което би ни затормозило. Simple Smile

# 754
Кукличка даде ми супер идея 😁😂❤️💕.

# 755
kuklichka, аз използвах китайските на OneStep (100+25) и успях да забременея 2 пъти с  тяхна помощ. Също бях с много нередовен цикъл.
Засичала съм овулация от 12 до 23 ден.
Винаги ми идваше 15-16 дена след положителен О тест.

# 756
Не искам да чувам никакви оплаквания за възрастта.
Забременях на 38 и родих на 39.
Нищо не ми е тежало.
Може да звучи лудо, но есента ще стана на 41. Въпреки всичко, лично аз не съм се отказала от второ дете. Ще видим на какво мнение ще е и съпругът ми.
Мен ме тормози мисълта, че той се отказа. След всичко, през което преминахме през неуспешната ми бременност, ми се струва, че той ще предпочете да си останем само с едно.
Знам, че трябва да поговорим, но много ме е страх от това, което ще чуя.
В момента мисълта да имаме второ дете, ми помага много да преживея аборта в 22 г.с.

# 757
Ейнджълче, най-вероятно просто не понася да си нещастна.
Ще го убедиш за второ Green Heart

# 758
  • София
Минзухар.12 не беше реклама Smile , но да ти кажа дори с доставката излизат доста по-евтино от предлаганите в БГ и има голямо разнообразие (включително на premom и easy home, ако ползваш приложението на premom).

Rocket аз ползвам на MomMed и засичам овулацията успешно (съвпада с промяната в БТ) и ми идва 15 дни след положителен тест.

# 759
Funn 🤗🤗 благодаря ти.

Иначе сексът по график няма и да го коментирал-толкова ми е противен вече 😀На мен ми пречи повече,отколкото на ММ честно казано. За него е все тая кога е и дали е по график. 😀

Говорейки за възрастта,вчера попаднах на статия,че се отменяло ограничението за възраст от 43г. при ин витро Simple Smile

# 760
Ние не действаме по график,а когато искаме.
Другата седмица мм ще ходи при д-р Гаджева ,надявам се този път да имаме поне диагноза,нещо.
Имам голяма нужда от почивка,сега правим ремонт на спалнята , а  след Италия отиваме на море.
Тази година ще почина като хората,стига само бачкане.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 09:34 от малката лисичка

# 761
Ние когато правехме опити гледахме в седмицата поне 2 пъти да се разпишем ,защото аз не знаех дали въобще имам О .
Пробвах с лентички ,но ми се струваше много натоварващо. Тогава като че ли нямахме такива проблеми като сега . Сега секса е 3-4 пъти в месеца , и двамата сме изнервени покрай процедури ,изследвания и мисли и не ни е до това .
Понякога имам чувството ,че мм се отегчава от мен ,защото аз все бързам , все не ми се прави нищо все ме "боли" глава  и не е това, което беше преди 5 месеца .
Утре би трябвало да ми е трансфера и съм супер притеснена и развълнувана.
В понеделник си пуснах прогестерон и излезе 8.342 ng/ml, което според доки е нисък резултат, от събота вечерта съм на утрогестан 2х4 , а от понеделник имам включен дуфастон 1х2 . Дано да се е вдигнал достатъчно и да успеем да върнем снежинките .
Стискайте ми палци!

# 762
Говорейки за възрастта,вчера попаднах на статия,че се отменяло ограничението за възраст от 43г. при ин витро Simple Smile

верно са го махнали, останало е това:

Фондът не финансира ин витро в следните случаи

Съществуват кoнтраиндикации съгласно Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция
    Липсващ или ограничен яйчников резерв със стойности на ФСХ повече от 12,5 mIU/ml​

така е по-честно

Дримърче, палци!!

# 763
Момичета, да обърна внимание, изискването е отменено с решение, което обаче не е окончателно. Има още поне една инстанция, преди да влезе в сила. Та радостта е преждевременна.

# 764
  • гр. София

верно са го махнали, останало е това:

Фондът не финансира ин витро в следните случаи

Съществуват кoнтраиндикации съгласно Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция
    Липсващ или ограничен яйчников резерв със стойности на ФСХ повече от 12,5 mIU/ml​

така е по-честно

Дримърче, палци!!
Одри, това значи ли, че АМХ вече няма да го искат? Боже, каква добра новина....!

За възрастта - аз вече съм на 40 - някои от вас знаят, не мисля да спирам с опитите, и съм надъхана повече от всякога. Нямам деца и никога не съм забременявала.
Допълвам в сайта на ЦАР намирам само това: Всяка жена, ненавършила 43 годишна възраст и е български гражданин или със статут на постоянно пребиваващ в Р. България, отговаряща на изискванията според индикациите за получаване на финансова помощ за асистирана репродукция може да кандидатства.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 10:40 от petufin

Общи условия

Активация на акаунт