Биберончета,колички и креватчета с нетърпение чакат наш'те сладки Януарчета!!!

• 10 955
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някоя от вас да има болки отдолу все едно нещо те боде. Аз съм така докато ходя. Питах докторите било нормално.

При мен ходенето боли отдавна... Само че е тип "болезнено преднапикаване"...  Crazy

# 61
Цитат на: ivonska
При мен ходенето боли отдавна... Само че е тип "болезнено преднапикаване"...

И при мен е долу-горе така.

# 62
  • В офиса
KayRenn, не мога да се съглася с теб за астмата.
Има генетична предразположеност. По същия начин както има генетична предразположеност за развитие на алергии, ако родителите са алергични. Но семейната история е само един от многото фактори, които предразполагат към астма. Профилактиката е аналогична, както при алергична предразположеност - изключително кърмене, късно захранване, избягване на акари, хлебарки, цигарен дим и т.н. И пак да кажа, това е само предразположеност. В нашия и на мъжа ми родовете няма такава, отделно дъщеря ми е дълго кърмено и късно захранено бебе. Но това не пречи да е диагностицирана с астма.

# 63
Гледали ли  сте SOS бавачки? Сега започва по Тв 7.... някои епизоди са доста "интересни"...  Shocked

# 64
Момичета, попрочетох това-онова за астмата - явно ако има да става, ще става, както се казва. Дано нас всички ни подминат тези проблеми  Praynig

Аз имам обаче още едно, да го наречем наблюдение - както понякога ми е ужасно тежко и не мога да дишам, и не мога да ходя, и ме боли това и онова, така понякога (значително доста по-рядко) нищо не ме боли, не ми пречи корема, не ми тежи. Все едно не съм бременна  newsm78 Странно ми е, на вас случва ли ви се?

А относно "SOS бавачки", имам чувството, че повечето от тези семейства имат нужда от сериозна професионална помощ, а не само от съветите на бавачка!

# 65
  • София; Дружбето
Прибирам се от преглед и започвам да мрънкам. Днес напрау ми $#^#^%3 мамата. Първо - на 27.12 влизам в болница и вероятно ще раждам секцио. Второ - бебето било много малко, но пък плацентата била в края на втора , почти трета фаза (или к'вот е там). Та се наложи да чакам доплер, за да проверят дали бебето е добре . Незнам що решиха че е малко - 2120гр newsm78
Та -май ще раждам секцио, 70 % Ковачева каза че за сега е така, ако бебока порастне ще е 100 % Crazy Уффффф.........
Утре ме бройте за училище, ще гледам да се довлека до 9 и 30 Mr. Green
А, да - задух получавма и аз. И сега по време на прегледа почнах да се задъхвам и лекарката каза, че е напълно нормално, особено, когато бебето се качи горе и започне да притиска стомаха.
Стана дълго , ама някой пие ли Сорбифер дурулес? че ми предписаха , а аз блейката не питах за какво е Crazy

# 66
  • София
Еее, човек да не ви остави за малко без надзор и сте изпляскали 4 страници за 1 сутрин! Ама моля ви се, вече усещам гневните погледи на мъжа ми, който твърди, че сте ми станали по-близки от него самия.  Laughing  Wink

Утре не ме бройте за даскало!  Sad Сутринта трябва да ходя да препишкам малко урина и пак да ми гледат бъбреците, че отоците ми се върнаха от 2-3 дни.  Sad После следобяда ще ходя да коментираме резултатите и дано всичко да в рамките на нормалното.  Praynig Имах страхотна идея за корема на Нинище, но живот и здраве я отлагаме с 1 седмица за другия вторник. Откази не приемам!  Wink

Аре, отивам да ви чета!

# 67

Та -май ще раждам секцио, 70 % Ковачева каза че за сега е така, ако бебока порастне ще е 100 % Crazy Уффффф.........

tsveta,коя е тази Ковачева?Да не е Рени Ковачева от Тина Киркова?Или е Ковачева от Шейново?
   Интересувам се,защото ходя при първата..

# 68
  • София; Дружбето

tsveta,коя е тази Ковачева?Да не е Рени Ковачева от Тина Киркова?Или е Ковачева от Шейново?
   Интересувам се,защото ходя при първата..
От Шейново
Забравих да се похваля, че нямам никакви гъби Mr. Green поне нещо хубаво

# 69
  • София
tsveta, а защо секцио? Тесен таз ли?

# 70
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Хора,днес сутринта ходих до Биочек до Халите,да ми взимат кръв и урина/направих си застраховка живот в Алианц,и го изискват/, до 10,30 не бях яла нищо ,та след това отидох до Халите да хапна нещо и..........получих контракции Shocked Shocked Започнах да ходя бавно,бавно,пазаувах Shocked туй-онуй за хапване, ама контракциите си бяха там и тва е........Седнах малко,и се замислих,кой от познатите ми е най-близо,да се обадя,ако реша да раждам по никое време Laughing Crazy Crazy Та,честно казано,за първи път се поизплаших малко,качих се на колата и ...айде обратно в къщи,въпреки че имах доста задачки за днес......но,дис ис Минке ситуейшън Crazy Crazy Обаче,в колата като ми стана едно тъжно,като ревнах,и реших да отида до Бебе маркет в Иван Вазов,ей така,да купя нещо на Алекс и на бебо........На Алекс взех тоалетната вода на Чико,да го парфюмирам аз малкият ми мъж,още един чифт шапка,шал и ръкавички/поредният,ама да си ги сменяме сподер тоалета Mr. Green,един кош за играчки,а на бебо взех едно хипопотамче,предпазител за биберонче Mr. Green/, и някак си ми стана по-весело Laughing Laughing Разглеж Laughingах си бе Laughingбешки неща,то аз повечето си ги имам,ама исках да усетя атмосферата и малко да се разведря,че наистина ми беше много тъжно Sad

Та сега,не мопня от кога не ми се е случвало,съм си в къщи по това време,яд ме е че и този път ще си изпусна йогата,ама не ми е добре,май е време да поуспокоя топката/ да де,ама нали ремонт правя,иска си тичане голямо Crazy/.

Моят беборан много си говори с мен напоследък - излизат едни петички и едни лакти от дясно и от ляво,голям смях ми е  Mr. Green

Вчера цял ден бях на курс по Фен Шуй,много интересно беше,като стана специалистка,ще ме викате на консултации по домовете,да ви казвам как да си подобрите енергиите в къщи,така че да сте здрави,богати,щастливи,и сексуални/казаха ни някои малки тайни за афродизиаци,така че,ще помагам Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

За утре и мен ме бройте,дано съм добре,ако няма да идвам,ще пусна едно смс на Ивонска, но за сега съм там Mr. Green

# 71
Tsvetа, не се притеснявай. Аз винаги се съмнявам в размерите на бебето, които казват лекарите. Те не винаги са точни. и аз да любопитствам какви са причините за секцио.

# 72
  • София/Варна
Тинкърбел, Елеонора е от Русе, града с най-много астматици на глава от населението. Това навремето (а и сега) го обясняваха с редовното обгазяване от Гюргево ...
Та си мисля, че няма нужда да я депресираме допълнително точно сега Wink.

Мен тая седмица (а може и следващата) не ме бройте за училище - ще се местим в новото апартамент, а и ще продължавам да съм на работа  Confused.

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 15:18 от KayRenn

# 73
  • София
Ох, голям зор днес с този форум. Непрекъснато ме изхвърля и казва, че е претоварен.

Стана дълго , ама някой пие ли Сорбифер дурулес? че ми предписаха , а аз блейката не питах за какво е Crazy

Това е желязо. Аз го пия, защото хемоглобинът ми беше паднал до 102.

magnoliamm, имате и един глас от мен. Всъщност аз няколко пъти гласувах, но най-вероятно от едно IP приема само по един глас.
Е, как ги разпознаваш тия петички и лакъти  Laughing Аз не мога. Все се чудя какво ли се показва  newsm78

Дописвам се в списъка:

1. DaVinci
2. Ивонска
3. Викс
4. galina_dimova
5. lila

# 74
Момичета даите инфо за шарка по време на бременност и по-точно за 9 месец от бременноста.Че в градината на малкия има един случай и то не в нашата група,но ме е страх

Общи условия

Активация на акаунт