АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 370
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
И аз мечтая, да скоча по корем на леглото. Всеки път като отивам да си лягам си го представям Grinning

# 601
  • София
И аз го искам това с лягането по корем, за спането съм реалист, че няма да се получи 🤣. То не че е комфортно и правилно и с пълни с кърма гърди да се лежи по корем, ама за минута нищо няма да стане.

# 602
Нямам търпение вече да родя, искам да се наспя както на мен ми е удобно 🤣

Oх, как ме развесели Grinning

И мен ме развесели. Дано имаш този късмет да се наспиш като родиш.
Големия е при мойте родители заедно с братовчедите си от събота. Сега звънях на майка да ги чуя как са. Чувам, че майка ми го пита иска ли да ме чуе и той и отговаря: Не, трябва ли? Аз си имам минути ще и звънна ако реша. В същия момент малкия ми племеник (те са наборчета) отговаря: Бабо ако звънне и моята майка не искам да си говоря с нея, не ме питай излишно. И майка ми му отговаря, че неговата майка ще звънне довечера защото е на работа. Следва отговор: Аз тогава ще съм да си играя, не ме занимавай да ме търсиш. Ходят да играят с едни комшийчета, всичките са от градовете избягали при бабите и дядовците на спокойствие. Лятото махлата се огласява. Ние с малката ще идем между двата ми прегледа. Онази година батковците забравили да затворят портичката и тя беше духнала сама да си играе при тях. Баба ми я изтървала, тя не може и да я стигне. Вика както си играеше в двора и избяга, аз и правех храната вътре и после щяхме да ходим при децата. Докато баба ме повика да ида подире и големия ми племеник я връщаше обратно и и се караше, че още е малка и не може така да изчезва. Но после съвестно затваряха вратата, но ги държа два дни.
Предната седмица баща ми им сложи трамплина. Чакат да се стопли още ще им сложи и басейна. И хич и не се чудя, че не иска да се прибира. Единствения му проблем е, че братовчедите му са 1 седмица при мойте родители и 1 седмица при родителите на зет ми, и той е от там. Обаче пък има с кого да играе по улиците. Като е при свекърва ми не му харесва толкова, защото басейна бил малък, и тя я е страх да го пусне сам на улицата, защото при нея има повече движение. Обаче пък при нея ходи почти всяка събота и неделя да си почива от сестра си.

# 603
И аз така от 4часа будувам 😁, ама просто се събудих и няма заспиване.
Раждането от към болка и усещания не ме притеснява, просто защото не знам какво е 🤣🤣🤣, ако знаех  щеше да ме тресе и мене. Просто се моля всичко да наред и така..пък другото ще мине някак.
Една приятелка ми разказва скоро..как като си видяла положителния тест на 2рото й дете се разплакала…”първо плаках от радост, защото е желано дете, после плаках от ужас…че трябва и да се роди”

# 604
И аз съм от тези, които не ги е страх от раждането, защото не знам какво ме чака Joy но се притеснявам, че трябва да купуваме много неща, правим ремонти и това ми е по голямото притеснение, ще стигнат ли парите, защото бебетата са две.... Close

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 11:13 от Lizi:) :)

# 605
И аз така. Нямам представа, как се ражда и още нямам притеснения. По скоро се притеснявам за след това, дали ще мога да кърмя, как ще кърмя 2, дали ще се справя. Но, няма несправили се, така че трябва да съм оптимист. Иначе и вашия ремонт е до никъде и в момента по-скоро това мисля.
Да се похваля дойде ми поръчката от синсей. Много съм доволна. Взех си един клин и една тениска за бременни и дори съм си уцелила размера. Взех и тази сивата нощница, Ами малко прекалено секси ми идва за болницата с тези презрамки, но може би за вкъщи ще ми бъде удобна. Иначе се изкуших да взема 2 бодита 62 размер. Много приятна материя, лекичка за лятото.
Из съм от тези, които не ги е страх от раждането, защото не знам какво ме чака Joy но се притеснявам, че трябва да купуваме много неща, правим ремонти и това ми е по голямото притеснение, ще стигнат ли парите, защото бебетата са две.... Close

# 606
Аз не се тревожа за раждането, въпреки че знам какво е.
Целта ми е да износя бебето поне до 34-36г.с.
С този серклаж, шийка и постоянни контракции, само това ми е в главата, но всеки с проблемите си... Изобщо не ми е до пазаруване и други приятни неща. Каката има РД, ще е скромно събиране вкъщи, разбира се заради моето състояние. Докато е на ясла, гледам да се зарина в работа или да чета...Вярно кога бях 16г.с и съвсем треперех за 26г.с, в момента съм 28г.с+3, сега последен таргет 34 г.с, направо деформирах спалнята и дивана с това лежане цяла бременност 🙏🙏🙏🤩❤

# 607
С този серклаж, шийка и постоянни контракции, само това ми е в главата, но всеки с проблемите си... Изобщо не ми е до пазаруване и други приятни неща. Каката има РД, ще е скромно събиране вкъщи, разбира се заради моето състояние. Докато е на ясла, гледам да се зарина в работа или да чета...Вярно кога бях 16г.с и съвсем треперех за 26г.с, в момента съм 28г.с+3, сега последен таргет 34 г.с, направо деформирах спалнята и дивана с това лежане цяла бременност 🙏🙏🙏🤩❤
Пожелавам успех, още малко е останало! Всичко ще бъде наред, убедена съм и го пожелавам!!!

# 608
Ще се справиш, то не остана. Аз въпреки, че нямам твойте проблеми се притеснявам от същото. От около седмица имам и контракции по няколко пъти на ден и не знам защо се шашнах. В 31г.с. съм и подготвителните контракции са си съвсем нормални. Не са ми болезнени, но са ми много неприятни. Започнах да пия и по редовно магнезия. С предните две бременности бях постоянно на магнезий. Като втората още от 12 седмица и пак бях с доста често контракции, повече от колкото се предполага, че са нормални. Обаче сега защото нямах ли, не знам и се шашнах. Започнах и по лесно да се уморявам, кръста започна да ме боли от време на време (втората бременност ме болеше абсолютно през цялото време), корема започна леко да ми пречи. И всичко това е нормално, знам го. Обаче откакто не съм на работа и си седя сама вкъщи се чудя за какви глупости да се шашка. Такава съм си, познавам си се.
Сега съм се заела да чистя. Довечера ще имаме и гости и едната е една малка сладурана на 11м, т.е. трябва да събера и скрия всички дребни играчки. Вчера взехме фризер и довечера ще го слагаме на мястото му и ще го поливаме. И се заех да изхвърлям счупени играчки, само ги прескачам и ми създават излишна работа. До тук изхвърлих 1 чувал и съм събрала още половин. На всяко събиране изхвърлям по някоя и пак нямат намаляване. И се надявам утре или вдругиден ММ да разкара старата пералня и стария фризер от коридора, че вече няма от къде да се мине.

# 609
Аз бях в няколко дни пауза, поради силната болка в ребрата. Днес още си боли, но вече напълно поносимо и то без да съм пила нищо. Та, до преди това бяхме боядисали и завършили другата спалня (която направихме изцяло гардеробна). Сега остана нашата спалня с бебето. Там ще е само нашето легло и мебелите на бебето. Трябва да започнем днес, утре да вадим мебели и мъжа ми да я боядиса. След това ще наредим новите. После ще изпера дрешки и ще наредя. Силно се надявам да сме готови за около 10 дни, за да ми е спокойно.

Вие някъде сте с приготовленията?

# 610
Аз приключих с основното чистене, малкият беше 2 дни с температура, после имаше РД, днес щях да си почивам уж, ма голямата цъфна да й е лошо Simple Smile общо взето тази бременност моята се кара сама, нямам време да си обърна внимание никакво, само често се преуморявам, но пък все още спя като пън, всъщност при нас всичко е готово без нещо много важно, трябва да си купим по-голяма кола, но не ни остава време дори да ходим до някой дилър ама все някога ще успеем Simple Smile

# 611
  • София
ММ сглоби леглото и донесе от вилата големите неща. В събота ни монтираха и климатика в спалнята. И до тук с приготовленията 🤣. Този уикенд имаме да направим малко разместване, скринът на баткото от детската стая ще го пренесе в нашата стая, за да го ползвам за бебето. Досега пералнята ми беше в килера, но ще я изместим в кухнята, а в килера ММ ще направи рафтове, че не знам какво правя, ама тристаен апартамент ми се вижда малко за нещата ни. А до преди година живеехме в една стая, как и аз не знам. Надявам се тази седмица да успеем да отскочим за матрак, повивалник, подложка за къпане. Останалите неща ще поръчам онлайн. Мисля да пера към края на месеца, началото на другия. То не остана..

# 612
С приготовленията спрямо стая и апартамент сме на никъде. Накупих повечето неща, остава ми дрешки за изписване и чаршафчета. Може ли мами на момиченца да помогнат в избора, ако имате вече някаква представа? Още не знам как ги изписват, предполагам с дълъг ръкав. Пелена дали ще трябва в тази жега, някаква тъничка....

# 613
А вашият лекар разрешава ли интимности в 8ми месец? Моят абсолютно забрани, за да не тръгне раждане... Въпреки, че нямам такива предпоставки?

# 614
  • София
А вашият лекар разрешава ли интимности в 8ми месец? Моят абсолютно забрани, за да не тръгне раждане... Въпреки, че нямам такива предпоставки?
Е това е много странно.. ако нямаш никакъв проблем не виждам смисъла.

Общи условия

Активация на акаунт