Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 983
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 480
Сутринта писах на Технополис. Пишеше, че играта е до 09.06. а все още е активна. Толкова са неадекватни, че ми отговориха "Предполагаме,че е до края на седмицата"!
Направо думи нямам. Организират големи игри с хубави награди,без покупка...и не знаят правилата,които ТЕ самите са писали...
Здравейте,
погледнете правилата, там пише, че печелившите ще се изтеглят на 15.06.2022 г.
Желая Ви успех!

Това го знам! Играта все още е активна, т.е можеш да се запишеш след 09.06!
Това ми е идеята. Трябваше да я изтеглят вече от сайта,пък за печелившите....чакаме 🤗

# 481
Печеля Чантичка за кръста от Hell Energy и Lukoil 🙂

# 482
  • При децата ми
Току-що ми се обадиха, че печеля чаша от "Hell Energy".Simple Smile Момичето беше много любезно, и каза, че другата седмица би трябвало да е при мен.

# 483
  • София/Търново
Печеля Чантичка за кръста от Hell Energy и Lukoil 🙂
Видях ги. Невероятни са. Честито!

# 484
  • пловдив
Здравейте, днес се включих с бележка към бисквитки на белвита, едно участие на споко и едно участие на Хайнц и коколино.
Може ли някой от вас да ми обясни правилата на виза, защото ги четох, но не успях да ги схвана и трябва ли някъде да се регистрирам, за да се броят плащанията ми ? Изобщо не ми стана ясно…

# 485
Имаш ли онлайн банкиране?Условията са плащания над 10 лв,но не с пластиката,а с дигитална карта тоест през телефона.Трябва да имаш онлайн банкиране и онлайн портфейл на телефона.Включването е автоматично.

# 486
При мен каръщината продължава обичайно...🤷🏼‍♀️
Знам, че ме чака нещо гооооолямо! 😁

Но поне ММ е с тениска от Good Year - имали са игра с покупка на гуми.

# 487
Получих мейл - с плажна кърпа съм от Фа.

# 488
# 489
Сега видях, че имам имейл за плажна кърпа от ФА.
Бележката я регнах вчера в 20ч. Даже се чудех дали не е фалшив имейл. Днес е петък, много странни тегления.
Но съм доволна. На снимката кърпата изглежда страхотна.

# 490
  • София
А каква е играта на Фа?

# 491
  • София
Плащай на валидаторите с твоята Mastercard® в градския транспорт на София и за всеки платени 10 лева получаваш обратно 1 лв., ако си сред първите 8000 всеки месец. А освен кешбек, печелиш и бързина и удобство. Виж още тук: mastercard.bg/sofia

# 492
# 493
  • Б
А какво се случва ако си загубил касовата бележка или тя е нещо повредена, като например данните не са четливи ? (някой бележки избеляват ) Могат ли да ти издадат дубликат в магазина? Или просто трябва да се забрави и наградата ще отиде при някой друг

# 494

Общи условия

Активация на акаунт